Wat kan ik als cadeau geven voor een communie?

De Eerste Communie is jaarlijks een heel bijzondere en spannende dag voor vele kinderen. Maar zoals bij elk evenement komt er heel wat organisatie bij kijken: uitnodigingen, convocaties, kledij... Er zijn heel wat taken om rekening mee te houden bij het organiseren van een communie. Daarom willen wij het je gemakkelijk maken, of je er nu een organiseert of bijwoont.

Wij hebben deze sectie gecreëerd waar je de beste geschenken vindt voor de jongen of het meisje die de communie gaat ontvangen en ook geschenken voor jouw gasten. Wat ons onderscheidt is dat al onze producten gepersonaliseerd zijn, zodat je voor elk klein detail kunt zorgen. De personalisering kan geheel naar jouw wens gebeuren met foto's, ontwerpen of teksten, om zo het meest exclusieve detail of geschenk te verkrijgen.

Als je niet weet wat je voor een communie moet geven, bekijk dan eerst alle ideeën die wij voor je hebben. Wij zijn er zeker van dat je vindt wat je zoekt en vooral, tegen de beste prijs.

Vergeet je gasten niet!

Bij de viering van een communie mogen de bedankjes voor de gasten niet ontbreken. Het is een klein detail dat je altijd erg blij maakt. Trouwens, het gaat niet om een groot cadeau, wij kiezen voor kleine en praktische details die zij gemakkelijk thuis kunnen bewaren.

Wij raden producten aan zoals fotolijsten, sleutelhangers of boekenleggers. Zij zijn de meest populaire producten als geschenk voor elke gebeurtenis, maar vooral voor communies. Ze zijn meestal gepersonaliseerd met de foto van het kind en de datum van de gebeurtenis.

Een ander voordeel van het maken van jouw eigen communiegeschenken voor gasten bij ons is dat wij kwantumkortingen hebben. Hoe meer van dezelfde eenheden u bestelt, hoe lager de kosten per bestelde eenheid zullen zijn. Op die manier kun je het product bestellen dat je wenst wilt en zoveel eenheden als je nodig hebt tegen de beste prijs.

Hoe bereid je een onvergetelijke communie voor?

Het is een heel bijzondere dag en als je wilt dat jouw gasten echt genieten en deze communie niet vergeten, moet je het verschil maken. Het zijn de kleine details die de grootste impact zullen hebben op je gasten, ook na de receptie, en daarom raden wij je enkele ideeën aan die een groot verschil zullen maken:

  • Activiteiten voor de kleintjes: als je wilt dat de kinderen de hele dag genieten, moedigen wij je aan om verschillende activiteiten voor hen te organiseren. Op die manier zullen ze meer uit het evenement halen en samen plezier hebben.
  • Snoeptafel versieren voor communie: wie houdt er niet van iets zoets? De candy bar is altijd een grote hit en wordt meestal aan het eind van de receptie neergezet. Zo kun je knabbelen aan chocolaatjes, scones, snoepjes... Zowel volwassenen als kinderen vinden het heerlijk.
  • Maak een fotocall voor de communie: fotocalls zijn erg in de mode bij allerlei soorten evenementen. Het is een manier voor jouw gasten om plezier te hebben en zoveel foto's te nemen als ze willen. Je kunt kostuums of grappige voorwerpen achterlaten, zodat de foto's veel grappiger zijn.

Dit zijn maar een paar ideeën. Wij nodigen je uit om na te denken over hoe je iedereen kunt verrassen op zo'n speciale gebeurtenis. Gebruik je fantasie en begin het nu te organiseren, zodat je niet in tijdnood komt.