Muismat met foto

€ 9,95
Aantal:
#5276
Selecteer een optie: Rond
  • Afmetingen: 20ø cm (breedte) x 0,3 cm (diepte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Onderkant van antislip materiaal.
  • Zeer flexibel.
  • Afdruk in full colour van hoge kwaliteit.
Beoordelingen Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image

m
Marjolein (Grave)
kocht: Rechthoekige Muismat XL
18/01/2022
"Zeer mooie kwaliteit en perfecte weergave foto"
user social avatar
Vincent (Epe)
kocht: Rechthoekige Muismat XL
31/12/2021
"Helaas teveel van de zijkant afgesneden"
user social avatar
Simone (Almere)
kocht: Rechthoekige Muismat XL
05/12/2021
"Te leuk!!!"
S
Sandra (Merelbeke, BE)
kocht: Rechthoekige Muismat XL
20/09/2021
"Goede en mooie kwaliteit! Aan te raden product."
B
Bjmuller (Zutphen)
kocht: Rechthoekige Muismat
20/09/2021
"lastig beoordelen als je niets hebt ontvangen. Allereerst kreeg ik de mededeling dat de producten door GLS zijn afgeleverd (Delivered). Hier was/is geen sprake van........"
R
Reamon (Amersfoort)
kocht: Ronde muismat
20/09/2021
"Eigen bedrijf dus eigen muismat ;-P Goede kwaliteit voor een goede prijs"
J
Johanneke (Velp)
kocht: Rechthoekige Muismat XL
20/09/2021
"Echt een hele mooie muismat. De Print is van goede kwaliteit en fijn sterk en zacht aanvoelend materiaal."
J
Jessica (Marolles, FR)
kocht: Rechthoekige Muismat
08/08/2022
"Voldoet aan mijn verwachtingen"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Rita (Alenquer, PT)
kocht: Ronde muismat
04/08/2022
"In één woord, perfect!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Muismatten bedrukken en maken

Wil je een andere en aangenamere aanblik op je bureau hebben? Wij hebben de perfecte aanvulling om je ideeën te verwezenlijken. Onze persoonlijke muismatten zijn het item waar je naar op zoek was.

We brengen veel tijd door achter de computer, zowel op het werk als thuis, om nog even door te werken of op het net te surfen om ons even af te leiden. Onze ogen worden moe, maar dat geldt ook voor onze armen en handen als we de hele dag door verschillende websites bladeren. Het is daarom belangrijk om een aangename werkomgeving te creëren en je te omringen met de beste hulpmiddelen. Daarom zien wij niets beters dan te beginnen met het personaliseren van onze muismat.

Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten: de standaardmaat met een formaat van 23,5cm (breedte), 19,5 cm (hoogte) 0,3 cm (dikte) en een XL formaat, die zowel als muismat gebruikt kan worden gebruikt als om het toetsenbord bovenop de muismat te leggen om comfortabeler te werken, met een formaat van 33,5 cm (breedte), 25 cm (hoogte) en dezelfde dikte als de standaardmaat van 0,3 cm.

De muismatten zijn gemaakt van super flexibel materiaal en hebben een anti-slip basis om ze het meest comfortabel te maken voor werken en surfen op het Internet. Ze hebben ook afgeronde hoeken voor een perfecte afwerking. De muismatten hebben een heldere full colour print waardoor elk ontwerp er geweldig uitziet, zowel thuis als op kantoor.

Kun je je al een voorstelling maken van je gepersonaliseerde muismat? Dan is het nu tijd om je eigen muismat te maken!

Rechthoekige met fotos gepersonaliseerde muistmat

Hoe maak je je eigen muismat

In tegenstelling tot andere muismatten die je in verschillende fysieke winkels kunt vinden, kun je de muismat bij ons geheel naar eigen wens maken zoals jij dat wilt zonder beperkingen qua personalisatie. Onze editor is zeer eenvoudig te gebruiken. Wij stellen je een groot aantal voorontworpen sjablonen ter beschikking waaruit je kunt kiezen, zodat je in een paar minuten je meest exclusieve model kunt krijgen.

Als je daarentegen zelf een uniek model in de wereld wilt creëren, raden wij je ontwerp van begin af aan op te bouwen. Je hoeft alleen maar de foto's, afbeeldingen, eigen ontwerpen of teksten te selecteren die je wilt toevoegen om jouw muismat een persoonlijk tintje geven. Maak het verschil en geef je bureau een origineel, leuk of geraffineerd tintje.

We zijn er zeker van dat je een uniek ontwerp zult maken dat iedereen die je gepersonaliseerde muismat ziet, zal verrassen.

Gelegenheden om een gepersonaliseerde muismat cadeau te doen

Vind je onze muismatten mooi en wil je er een cadeau doen? Elke gelegenheid is een goed moment om een cadeau te geven aan die persoon om wie je geeft, of het nu je vader, je zus, een beste vriend of een collega op het werk is.

Op onze website vind je veel gepersonaliseerde ontwerpen, voor gelegenheden zoals Vaderdag kun je je vader verrassen met een gepersonaliseerde muismat voor thuis of op zijn werk, met een leuk ontwerp of met een foto. Op deze manier blijf je de hele tijd in zijn gedachten. Je kunt ook ontwerpen personaliseren voor Moederdag, voor verjaardagen, ontwerpen met foto's en je kunt ook jouw perfecte ontwerp van de grond af personaliseren.

Ronde muismat met foto

Muismatten zijn een ideaal cadeau voor elk moment van het jaar. We zijn er zeker van dat degene die een gepersonaliseerde muismat krijgt, blij verrast zal zijn en er zowel op het werk, als in de vrije tijd plezier van zal hebben.

Weet jij al aan wie je een gepersonaliseerde muismat gaat geven? Heb je u al een ontwerp in gedachten dat je graag zou willen hebben? Maak het in onze editor en wij zorgen voor de rest.

Labels van Muismat