Foto bedrukken op porselein

Er zijn 3 producten beschikbaar

Porselein foto voor bij grafstenen

De gepersonaliseerde porseleinen foto is een veelgevraagd artikel bij onze klanten, omdat we er veel moeite, zorg en toewijding in steken om ze perfect te maken. Als je wilt dat jouw porseleinen foto voor op een grafsteen de beste kwaliteit en duurzaamheid heeft, dan is dit het product dat je zoekt. Je zult zien dat we er alle liefde van de wereld in hebben gestoken, het is een artikel met een artisanale productie van een hoge kwaliteit.

Het is gebruikelijk om voor grafstenen een gepersonaliseerde porseleinen foto te kiezen. Op het porselein wordt een foto van jouw dierbare geplaatst, dat vervolgens op de grafsteen wordt geplaatst.

Ze zijn van porselein gemaakt en urenlang behandeld in een speciale oven bij hoge temperaturen om de kwaliteit gedurende tientallen jaren te garanderen. Deze producten zijn ontworpen om vele jaren mee te gaan en bestand te zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Ze zijn behandeld met een speciaal glazuur en het is mogelijk dat de kleur niet identiek is aan die van de originele foto.

Gedenkteken voor op het graf personaliseren

In deze sectie vind je gepersonaliseerde porseleinen foto's in verschillende vormen en maten, waaronder:

  • Ovalen gedenkteken. Dit is een van de meest gebruikte door de jaren heen. Het ovale gedenkteken is een klassieker die nooit uit de mode zal raken, en je kunt kiezen uit verschillende maten en afwerkingen met of zonder frame, goud- of zilverkleurig.
  • Rechthoekig gedenkteken. Dit is een wat moderner keramisch foto gedenkteken dan de klassieke versie. Er zijn verschillende maten om uit te kiezen en je kunt ook kiezen voor de optie "met lijst" en "zonder lijst". Als je kiest voor het goudkleurige lijst is dat aluminium (messing) en het zilverkleurige frame is roestvrij staal, beide van een uitstekende kwaliteit.
  • Hartvormig gedenkteken zonder lijst. Dit is een gedenkteken voor mensen die van de meest innovatieve vormen houden. Met deze vorm creëer je een afbeelding die alle liefde voor je geliefde zal uitdrukken. Je hebt de mogelijkheid om een enkele hartvormige afbeelding te kiezen of het pakket van 2 bij elkaar passende harten. De afwerking is uitstekend en het gedenkteken zal prachtig op de grafsteen staan.
  • Ovalen gedenkteken met stalen voet. Deze optie is perfect wanneer we het gedenkteken niet aan de grafsteen willen bevestigen. Dit gedenkteken met voet is ideaal voor grafstenen die een ruimte hebben om iets op te plaatsen. De lijst is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. En je kunt ook kiezen uit verschillende maten. Deze optie wordt ook vaak gebruikt voor het mortuarium of de begrafenis, waar de foto op de kist geplaatst wordt als herinnering aan een beeld in het leven van die persoon.
  • Ovalen gedenkteken met goudkleurige lijst. Dit gedenkteken zou ook fotoporselein genoemd kunnen worden. Ook deze optie heeft een steunvoet, zodat hij, net als de vorige, ideaal is voor de tijd van het mortuarium of de begrafenis of zelfs om op de grafsteen te rusten als die een richel heeft. Er is maar één maat beschikbaar, en dat is de meest populaire. Het goudkleurige frame is gemaakt van aluminium (gouden messing), waardoor het een hoogwaardige afwerking heeft.

Het personalisatie- en aankoopproces is zeer eenvoudig, omdat de personalisatie en de bestelling via deze website kan worden gedaan. Gemakkelijk en comfortabel vanaf elke computer.

Om een gedenkteken te bestellen, hoef je alleen maar de catalogus binnen te gaan, het gewenste product te kiezen uit alle beschikbare producten, de online editor te gebruiken om een foto te uploaden en het keramische ontwerp voor te bereiden. In een oogwenk heb je het perfecte gedenkteken klaar om te bestellen.

Factoren om te overwegen voordat je jouw gedenkteken bestelt

Het keramische kleurengamma is kleiner dan het kleurengamma van een monitor of een foto. Daarom kan het resultaat afwijken van de originele kleuren. We zullen altijd proberen het zo getrouw en gelijk aan de werkelijkheid te maken.

Controleer de afmetingen van de grafstenen en de inscripties erop om de perfecte maat te kunnen bestellen. Overweeg ook of hij er beter zal uitzien met of zonder lijst. Als je een lijst kiest, denk er dan over na of hij er beter zal uitzien in een gouden of zilveren kleur.

Wij zijn leiders in de vervaardiging van gepersonaliseerde producten en we stoppen veel liefde en zorg in alle artikelen die we personaliseren. En in dit geval nog meer. Het is een artikel dat meestal wordt gemaakt voor mensen die ons hebben verlaten en voor wie wij iets heel bijzonders voelden. Daarom besteden wij veel zorg aan aan de vervaardiging van je gedenkteken.

Dankzij dit ambachtelijke proces is het eindresultaat een product van hoge kwaliteit, met de beste materialen, en bestendig aan de buitenkant.

Nu kun je je gedenkteken bij ons personaliseren en wij zorgen ervoor dat hij eruitziet zoals jij dat wilt.

Keramisch gedenkteken met foto bedrukken