Gepersonaliseerde drinkfles bedrukken

Zeg vaarwel tegen wegwerpverpakkingen: stap over op herbruikbare flessen en veldflessen

Als er iets beter is dan voor je gezondheid zorgen en tegelijkertijd de planeet helpen, dan is het wel met stijl en originaliteit. Geen zorgen, wij helpen je daarbij met deze herbruikbare en duurzame flessen. Bovendien zijn ze, zoals alle Wanapix producten, volledig personaliseerbaar: kies jouw stijl, model, foto, logo, tekening, naam, zin... Je hebt zoveel mogelijkheden als je maar kunt bedenken: met de tekening van je kind op een fles voor Vaderdag, met hun foto zodat ze hem niet kwijtraken op school, met een tekst voor je vriend... Bovendien kent jouw creativiteit dankzij de personalisatie geen grenzen!

Oh, maak je geen zorgen als je niet al te creatief bent: we hebben verschillende vooraf ontworpen sjablonen die het proces van het personaliseren van je fles of flacon tot een fluitje van een cent maken, want je kunt ze bewerken, elementen toevoegen of verwijderen zoals je wilt om het je eigen te maken. Je weet wel, gehydrateerd blijven op de meest originele manier!

We hebben een grote verscheidenheid aan materialen, kleuren, maten, capaciteiten en vormen, allemaal ontworpen voor elk type persoon. Je kunt ook kiezen tussen thermisch (dubbele laag) of niet-thermisch (enkele laag), dat wil zeggen dat ze de drank die ze bevatten langer of korter op temperatuur houden.

Gebruik van een duurzame fles of veldfles

Wij hebben modellen die ideaal zijn voor kinderen, zowel vanwege de bestendigheid van het materiaal (schokbestendig, valbestendig) als vanwege het gebruiksgemak: verschillende modellen zijn voorzien van een ingebouwd rietje, waardoor ze zelf kunnen drinken en hun zelfstandigheid vergroten (iets wat zeer belangrijk is voor hun groei en gevoel van eigenwaarde). Dit maakt ze perfect voor uitstapjes, kampen of gewoon hun dagelijkse leven op school, want met hun gepersonaliseerde fles of veldfles zal er geen twijfel bestaan over welke van hen is en welke niet, waardoor verwarring of verlies wordt voorkomen.

Gepersonaliseerde flessen in verschillende kleuren en materialen

Wij hebben ook zeer handige modellen voor kantoor of universiteit, perfect voor het dagelijks leven van volwassenen die je helpen gehydrateerd te blijven. Want het is makkelijk water te drinken als je altijd een (veld)fles bij je hebt. Neem hem mee in je rugzak of tas en zet hem op tafel: je zult zien hoe het je lukt om minstens een liter water per dag te drinken! Natuurlijk kun je ze vullen met elke gewenste drank, want de thermische modellen houden ze enkele uren warm of koud. Wat dacht je van een koele thee op een zomermiddag op kantoor, of een hete koffie op een winterochtend op de universiteit? Dit zijn dingen die je dag maken en onbetaalbaar zijn.

Wij bieden ook praktische modellen voor mensen die van sport houden: we hebben modellen met karabiners, perfect voor het dagelijks leven van degenen die meer tijd in de bergen doorbrengen, hardlopen of wandelen met hun hond dan thuis. Zonder twijfel zal het ophangen van je waterfles aan je rugzak of riemlus je wandeling veel comfortabeler en lichter maken, omdat je niet voortdurend je rugzak hoeft te openen en te sluiten op zoek naar een fles water.

Herbruikbare en milieuvriendelijke flessen

Plastic raakt uit de mode en het gebruik ervan daalt jaar na jaar. Steeds meer mensen stappen over op herbruikbare verpakkingen: die zijn niet alleen goed voor het milieu, omdat ze geen afval opleveren, maar ook voor de gezondheid. Er wordt een groot aantal kunststoffen gebruikt om voedsel en drank in te bewaren die niet voor dit doel zijn goedgekeurd en daarom op lange termijn een bedreiging voor de gezondheid vormen. Ze bevatten chemicaliën die kunnen worden overgedragen op voedsel, zodat ze vervolgens door ons worden opgenomen.

Gepersonaliseerde flessen voor kinderen

Met de flessen en flacons die wij op onze website aanbieden, kunt u echter gerust zijn: ze zijn gemaakt van geteste materialen die geschikt zijn voor continu gebruik en geen gevaar vormen voor ons of onze planeet. Roestvrij staal, aluminium, Tritan of glas ... kies het materiaal dat het beste past bij jouw behoeften, jouw dagelijks leven, jouw smaak of die persoon die je wilt verrassen met een ander, nuttig, praktisch en origineel cadeau. Geen plastic wegwerpflessen meer!

Ideaal voor iedereen

Zoals we hierboven al vertelden, zijn aanpasbare flessen en flacons ideaal voor iedereen. Kinderen zullen het geweldig vinden om er een helemaal naar hun smaak te laten personaliseren, met hun favoriete tekenfilm, hun foto of hun naam. Ook volwassenen, want het is een gemakkelijke, comfortabele en unieke manier om altijd iets te drinken bij de hand te hebben: je kunt kiezen voor een klein formaat of een capaciteit die je bijhoudt zonder te veel te wegen, en met je initiaal en een motief waar je van houdt. En als je als bedrijf jouw werknemers of klanten wilt verrassen met een praktisch voorwerp voor hun dagelijks leven, wat is er dan beter dan iets dat ze altijd kunnen gebruiken en dat tegelijkertijd duurzaam en herbruikbaar is? Probeer een model te kiezen en voeg jouw bedrijfslogo of slogan toe, het zal er fantastisch uitzien!

Er zijn nog meer voordelen: er zijn kwantumkortingen. Dus als je een groter aantal eenheden met hetzelfde ontwerp koopt, wordt de eenheidsprijs sterk verlaagd. Daarmee wordt dit product het ideale geschenk voor bruiloften, conventies en allerlei andere evenementen.

Bekijk de verschillende modellen van gepersonaliseerde flessen en flacons die wij aanbieden, en vergeet voorgoed de plastic flessen voor eenmalig gebruik!

Gepersonaliseerde dubbellaagse thermosflessen en isothermische flessen