Glazen fles bedrukken

Glazen fles bedrukken

fles
€ 16,95
Kwantumkortingen

Details
 • Afmetingen: 22,5 cm (hoogte) x 6,3ø cm (diameter)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Capaciteit: 450 ml.
 • Materiaal: heldere glazen fles, bamboe schroefdop.
 • BPA vrij.
 • Niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron.
 • ID: #16796

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Herbruikbare en te personaliseren glazen flessen

Wil je plastic voor eenmalig gebruik vergeten? Bij Wanapix maken we het je gemakkelijk: stap over op glazen flessen! Herbruikbaar, duurzaam, milieuvriendelijk, veilig voor je gezondheid en ... geheel naar jouw wens te personaliseren! Ze hebben een inhoud van 450 ml. Waar wacht je nog op om voor jouw gezondheid en die van de planeet te zorgen?

Onze glazen flessen met bamboe schroefdop zijn volledig personaliseerbaar met uw favoriete foto's, ontwerpen, tekeningen of teksten. U kunt een van onze vooraf ontworpen sjablonen kiezen en deze naar wens bewerken: elementen toevoegen, wijzigen of verwijderen; of misschien wil je liever jouw eigen ontwerp vanaf nul maken, zodat je de personalisatie van jouw waterfles helemaal zelf kunt bepalen. Er zijn duizenden opties!

Waarom kiezen voor een glazen fles?

Iedereen zou elke dag een waterfles in zijn rugzak of tas moeten meenemen: zo kun je altijd gehydrateerd blijven. Glazen flessen houden de temperatuur van dranken stabiel, waardoor ze ideaal zijn om bij de hand te hebben op kantoor of in colleges. Deze gepersonaliseerde flessen zijn niet alleen mooi en elegant, maar ook een ideaal geschenk en vooral nuttig en origineel: vergeet die geschenken waarvan je weet dat ze op een plank zullen blijven staan zonder enig nut, deze gepersonaliseerde glazen flessen zullen altijd de persoon vergezellen aan wie je ze geeft!

Het milieu schreeuwt om een verandering van ons gedrag. Ook al lijkt wat wij individueel doen slechts een zandkorrel, samen kunnen wij een berg maken. Bovendien verdwijnen kunststoffen voor eenmalig gebruik in snel tempo, omdat veel ervan giftige en gevaarlijke stoffen bevatten: denk aan hoeveel plastic tasjes er een paar jaar geleden te zien waren, vergeleken met hoe weinig er nu te zien is. Glas daarentegen is chemisch onveranderlijk, hygiënisch betrouwbaar, transparant, gemakkelijk te reinigen, herbruikbaar, recycleerbaar en geeft geen smaak of geur af aan dranken. In de volgende paragraaf leggen wij je al deze ongelooflijke voordelen uit.

Herbruikbare en gepersonaliseerde glazen flessen

Voordelen van glazen flessen ten opzichte van plastic flessen

 • Chemisch onveranderlijk: dit betekent dat het niet uitmaakt hoe lang uw drank erin zit en of hij warm of koud is, aangezien de tijd of de temperatuur er niet toe leiden dat hij zijn eigenschappen verliest, zijn smaak of geur verandert of stoffen overdraagt die schadelijk zijn voor de gezondheid.
 • Hygiënisch betrouwbaar: glas is een materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt, dus er moet een reden zijn! Dit soort materiaal is volledig hygiënisch en geschikt voor consumptie.
 • Transparant: in tegenstelling tot veel kunststoffen laat de glazen fles niets aan de verbeelding over!
 • Gemakkelijk te reinigen: glas is gemakkelijk te reinigen, zonder al te veel te moeten schrobben of aandringen. Andere materialen, zoals plastic, kunnen door bepaalde dranken bevlekt of donkerder worden.
 • Herbruikbaar en recycleerbaar: glas is een materiaal dat je eindeloos kunt gebruiken en hergebruiken, zonder gezondheidsrisico's en zonder bij te dragen aan de productie van wegwerpverpakkingen. Bovendien is het volledig recycleerbaar, waardoor de levensduur zeer lang is.
 • Het geeft geen geur of smaak door: plastic verandert vaak de geur en smaak van het voedsel dat het bevat. Dit is iets wat glas niet doet, je eten intact houden.

Kortom: het gebruik van een glazen fles is goed voor onze gezondheid en die van onze planeet. Waar wacht je nog op om jouw eigen gepersonaliseerde fles aan te schaffen? Wij weten zeker dat je er veriefd op zult worden!