Magneten bedrukken en maken

Er zijn 5 producten beschikbaar

Hoe maak je gepersonaliseerde fotomagneten?

Wie heeft er nou niet de koelkast vol met magneten hangen? Ze zijn erg praktisch en handig om te gebruiken om papieren eronder te klemmen of taken die we niet mogen vergeten. Ontdek nu onze gepersonaliseerde magneten, een goedkoop en origineel product dat je op jouw koelkast, vriezer of elk ander metalen oppervlak kunt plaatsen.

Gepersonaliseerde koelkast magneet worden meestal besteld met familiefoto's. Het is een manier om altijd jouw favoriete foto's bij de hand te hebben, maar ze kunnen ook worden gebruikt om de persoon bij de taak van de week te hangen. Maak een schema met de dagen van de week en de uit te voeren taken. Dan hoef je voor elk gezinslid alleen een magneet met foto te maken. Zo kun je de huishoudelijke taken anders verdelen en zien waar ze allemaal voor moeten zorgen.

Een andere manier om jouw koelkast magneten te personaliseren, is door gepersonaliseerde kalenders te maken. Ze zijn erg handig omdat je elke maand van het jaar in één oogopslag bij de hand hebt. We hebben ook een grote verscheidenheid aan maten en vormen, zodat je een uniek model kunt krijgen.

Wat zijn de kenmerken van magneten

Wanneer je een model voor een magneet zoekt, kun je kiezen uit een breed scala van flexibele magneten en harde magneten. Je kunt ook kiezen tussen verschillende vormen en formaten: rond, ovaal, rechthoekig of vierkant. De personalisatie begint vanaf het moment dat je het model kiest totdat je begint met ontwerpen. Alles geheel naar jouw wensen.

Ze worden bijna in elk huis gebruikt, maar worden ook gekozen als merchandising voor bedrijven of bij evenementen: gepersonaliseerde magneten van een bruiloft, gepersonaliseerde magneten bij een doop, gepersonaliseerde magneten bij een communie ... Ze zijn een heel economisch cadeau voor je gasten. In elke foto kun je een afbeelding plaatsen op basis van de gelegenheid, de datum van het evenement of de naam van de persoon.

Blader door onze sectie om degene te vinden die het beste bij u past. Als je een grote bestelling wilt plaatsen, hebben wij ook kwantumkortingen zodat je goedkope gepersonaliseerde magneten kunt kopen. Bij ons kun de magneten helemaal naar jouw wensen laten maken. Begin nu met het ontwerpen ervan, dan ben je hier aan het juiste adres.