Hoe maakt u gepersonaliseerde fotomagneten?

Wie heeft er nou niet de koelkast vol met magneten hangen? Ze zijn erg praktisch en handig om te gebruiken om papieren eronder te klemmen of taken die we niet mogen vergeten. Ontdek nu onze gepersonaliseerde magneten, een goedkoop en origineel product dat u op uw koelkast, vriezer of elk ander metalen oppervlak kunt plaatsen.

Gepersonaliseerde koelkast magneet worden meestal besteld met familiefoto's. Het is een manier om altijd uw favoriete foto's bij de hand te hebben, maar ze kunnen ook worden gebruikt om de persoon bij de taak van de week te hangen. Maak een schema met de dagen van de week en de uit te voeren taken. Dan hoeft u voor elk gezinslid alleen een magneet met foto te maken. Zo kunt u de huishoudelijke taken anders verdelen en zien waar ze allemaal voor moeten zorgen.

Een andere manier om uw koelkast magneet te personaliseren, is door gepersonaliseerde kalenders te maken. Ze zijn erg handig omdat u elke maand van het jaar in één oogopslag bij de hand heeft. We hebben ook een grote verscheidenheid aan maten en vormen, zodat u een uniek model kunt krijgen.

Wat zijn de kenmerken van magneten

Wanneer u beslist welke het beste bij u past, kunt u kiezen uit een breed scala van flexibele magneten en harde magneten. U kunt ook kiezen tussen verschillende vormen en formaten: rond, ovaal, rechthoekig of vierkant. De personalisatie begint vanaf het moment dat u het model kiest totdat u begint met ontwerpen. Alles naar uw wensen.

Ze worden bijna in elk huis gebruikt, maar worden ook gekozen als merchandising voor bedrijven of bij evenementen: gepersonaliseerde magneten van een bruiloft, gepersonaliseerde magneten bij een doop, gepersonaliseerde magneten bij een communie ... Ze zijn een heel economisch cadeau voor uw gasten. In elke foto kunt u een afbeelding plaatsen op basis van de gelegenheid, de datum van het evenement of de naam van de persoon.

Blader door onze sectie om degene te vinden die het beste bij u past. Als u een grote bestelling wilt plaatsen, hebben wij ook kwantumkortingen zodat u goedkope gepersonaliseerde magneten kunt kopen. Bij ons kunt het helemaal naar uw wensen laten maken, begin nu met het ontwerpen ervan, dan bent u hier aan het juiste adres.