Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Flexibele magneet bedrukken en maken

magneet
2,50
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 20 minuten.

Vorm
Maat
Details
  • Afmetingen: 5,2 cm (Breedte) x 5,2 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Magneet met dikte 0,6 mm.
  • Flexibel materiaal.
  • Zeer duurzaam.
  • Bestand tegen zon en water.
  • ID: #3255
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Creëer je eigen gepersonaliseerde flexibele magneten

Als je op zoek bent naar gepersonaliseerde magneten met een logo, afbeeldingen, teksten, foto's of eender welk ontwerp, dan kun je hier onze catalogus van flexibele magneten ontdekken. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en afmetingen. Hoewel elk magnetisch oppervlak voldoet, worden flexibele magneten gewoonlijk op koelkasten en diepvriezers geplaatst. In veel gevallen worden ze gebruikt voor reclame, als merchandisinggeschenken, of voor handelaars en vaklui die hun klanten een voordelig geschenk willen geven. Ze kunnen echter ook gemaakt worden met familiefoto's, kinderen, huisdieren... om de koelkastdeur te versieren.

We beschikken over kwantumkortingen voor grotere bestellingen. Je bestelling zal voordeliger zijn bij grotere aantallen met hetzelfde ontwerp. Het is een ideaal product voor allerlei evenementen, maar ook als merchandising voor bedrijven.

Hieronder vertellen we over de verschillende vormen die je kunt kiezen:

Flexibele vierkante magneten met foto

Herontdek de klassieke vierkante magneten en geef ze een persoonlijk tintje met onze te personaliseren vierkante magneten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je het exemplaar kunt kiezen dat het best bij de beschikbare ruimte past.

Je kunt ze naar wens personaliseren met je eigen foto's, teksten of door een van onze voorontworpen sjablonen te kiezen. De grotere modellen zijn perfect om ze te voorzien van een kalender zodat je ze altijd bij de hand hebt op je koelkast, vriezer of eender welk metalen oppervlak.

Ze zijn soepel en zeer resistent, waardoor ze lang meegaan. Je hoeft ze alleen maar naar wens te ontwerpen en wij drukken ze in hoge kwaliteit en in full colour, zodat je de beste gepersonaliseerde vierkante magneten krijgt.

Ze zijn een ideaal detail voor allerlei evenementen, maar ook als relatiegeschenk voor jouw klanten, als je een bedrijf hebt. Daarop kun je de naam en de contactgegevens van het bedrijf zetten. Op die manier zullen reeds bestaande klanten en geïnteresseerden naar je toe komen als zij jouw diensten nodig hebben.

Gepersonaliseerde vierkante koelkastmagneten

Flexibele ovale magneten met foto

Versier je koelkast met onze te personaliseren ovale magneten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je er een kunt kiezen die het best bij jouw koelkast past.

Hun materiaal is flexibel, net als de traditionele, maar met de bijzondere eigenschap dat jij ze zelf precies zo kunt ontwerpen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld je favoriete foto's en zinnen toevoegen, of een van onze voorontworpen sjablonen kiezen en deze minimaal aanpassen. Wij zorgen ervoor dat ze in hoge kwaliteit en full colour worden gedrukt.

Dankzij hun materiaal zijn ze zeer resistent, wat ze zeer duurzaam maakt. Als je een bedrijf hebt, is het een goede manier om klanten te binden en de naam en contactgegevens van je bedrijf op deze magneten te vermelden, evenals de openingsuren, etc. Op die manier zullen ze je altijd in gedachten houden.

Het is een voordelig detail, dus het kan ook een goed cadeau zijn voor allerlei evenementen met de juiste personalisatie.

Flexibele rechthoekige magneten

Geef je koelkast een persoonlijk tintje met onze flexibele rechthoekige magneten met foto. Wij hebben verschillende maten, zodat je de maat kunt kiezen die het best past bij wat je zoekt.

In tegenstelling tot wat u in de winkel zult vinden, kun je ze zelf ontwerpen zoals u wilt met jouw foto's, tekst of door een van onze ontwerpen te kiezen. De grotere modellen geven meer ruimte voor panoramafoto's of een familiefoto.

Zij zijn gemaakt van soepel materiaal, zodat zij resistent en duurzaam zijn. Kies het gewenste formaat, voeg een originele personalisatie toe en wij drukken ze in hoge kwaliteit en in full colour zodat je de beste gepersonaliseerde rechthoekige magneten op de markt krijgt.

Gepersonaliseerde ovalen magneet

Gepersonaliseerde ronde magneten

Geef een ander tintje aan uw koelkast met onze flexibele ronde magneten met foto. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je het model kunt kiezen dat jou het meest bevalt.

Ze zijn net als de klassieke, flexibele versies, maar met de speciale eigenschap dat je jouw eigen personalisatie kunt toevoegen: foto's, teksten of een van onze voorontworpen sjablonen. Je hebt alles binnen handbereik om het mogelijk te maken en wij drukken het in hoge kwaliteit en full colour.

Dit soort materiaal maakt ze zeer resistent en duurzaam. Het is een economisch detail dat ideaal is voor allerlei evenementen, waarbij een goede personalisatie wordt gekozen en het dus decoratief kan worden gebruikt of om notities op de koelkast te bevestigen.

Als je een bedrijf hebt, zijn ze ook een goed relatiegeschenk voor je klanten. Daarop kun je bijvoorbeeld jouw naam, bedrijfsgegevens en openingstijden zetten, zodat ze naar je toe komen als ze jouw hulp nodig hebben.

Flexibele hartvormige magneten

Vergeet de klassieke magneten met de typische vormen, kies voor onze flexibele hartmagneten met foto. Nu heb je de mogelijkheid om ze exclusief te maken en in de maat die je wilt, want we hebben verschillende maten waarmee je je koelkast, vriezer, werkbank of elk ander metalen oppervlak kunt versieren.

Het mooiste is dat je ze naar wens kunt personaliseren met je eigen favoriete foto's, een motiverende tekst of door een van onze voorontworpen sjablonen te kiezen. Speel met de ruimte en creëer het meest romantische model om je huis met liefde te vullen.

Ze zijn soepel en zeer resistent, dus ze gaan lang mee. In slechts een paar stappen, krijg je de beste gepersonaliseerde hart magneten. Kies het formaat dat jij het mooiste vindt, maak de meest originele personalisatie en wij drukken ze vervolgens in hoge kwaliteit en in full colour.

Romantische gepersonaliseerde flexibele magneten in de vorm van een hart