T-shirt bedrukken en maken

Ontwerp je eigen T-shirt!

Kleding helpt je jouw stijl en manier van zijn uit te drukken. Dus is er niets beter dan het maken van gepersonaliseerde T-shirts. De personalisatie van T-shirts heeft vele mogelijkheden, waardoor je zelf kunt spelen met je stijl en zo een verschil kunt maken waar je ook gaat.

In deze rubriek hebben we onze verschillende modellen van gepersonaliseerde T-shirts met foto voor de hele familie verzameld, omdat we aan iedereen denken. Met onze editor, is het zeer gemakkelijk om een originele personalisatie te maken door je leukste foto's, teksten of ontwerpen te selecteren.

Exclusiviteit hoeft niet duur te zijn, zoals je op onze website kunt zien. Wij hebben goedkope gepersonaliseerde T-shirts van hoge kwaliteit die je elke dag kunt dragen met je eigen leuke, originele of geek stijl.

Soorten T-shirts

In onze catalogus vindt u maten en modellen niet alleen voor kinderen en baby's, maar ook voor volwassenen. We beschikken over een selectie katoenen T-shirts van hoge kwaliteit.

We beschikken ook over goedekopere polyester T-shirts, die bedacht zijn voor het dragen tijdens de leukste gelegenheden: vrijgezellen- en vrijgezellenfeesten, dorps- en buurtfeesten, verjaardagen, etc.

Gepersonaliseerde Dames T-shirts

Als we het hebben over T-shirts voor vrouwen, hebben we het over de vorm van het T-shirt, omdat ze enkele kenmerken hebben die ze onderscheiden van de T-shirts met een traditioneel rechte model:

  • Bij de nek zijn ze wijder, meer open.
  • Ze zijn strakker rond de taille.
Ontwerp je eigen T-shirt met namen verliefden

In eerste instantie waren al onze T-shirts klassiek recht gesneden, maar we zagen dat veel meisjes en vrouwen ons vroegen om T-shirts met andere eigenschappen, omdat de pasvorm dan mooier is. Natuurlijk kan een vrouw ook kiezen voor het rechte T-shirt, die we nu "voor mannen" noemen. In beide gevallen is er een grote verscheidenheid aan maten om uit te kiezen.

Dit type T-shirt is beschikbaar in alle maten van XS tot XXL. Je kunt de tabel met de exacte afmetingen aantreffen op het productblad van elk T-shirt.

Gepersonaliseerde Heren T-shirts

Dit is het klassieke T-shirt met bij de hals de standaard ronde opening en een rechte taille. Dit type T-shirt wordt ook wel "mannen T-shirt", omdat dit voor hen het meest populaire model is. Je kunt alle modellen met jouw favoriete afbeeldingen, foto's of tekst ontwerpen.

Dit type T-shirt is in meer maten beschikbaar, beginnend bij maat S tot en met XXXL. Op het productblad van elk T-shirt staat een tabel met de exacte afmetingen, zodat je je niet vergist als je een keuze maakt uit de beschikbare maten.

Gepersonaliseerde Kinder T-shirts

De Kinder-T-shirts hebben ook een eigen afdeling en hebben, net als het vorige model, een rechte snit. Ze zijn gemaakt van katoen en hebben een geweldige afwerking.

Ze zijn beschikbaar in twee verschillende modellen: met lange mouwen en met korte mouwen. Het Kinder T-shirt met lange mouwen is beschikbaar in maten van 2 tot 8 jaar. Het Kinder T-shirt met korte mouwen is beschikbaar in maten van 1 tot 11 jaar. Kies het model dat het best bij je behoeften past en maak zelf het meest bijzondere model.

T-shirt met korte mouwen

Wasvoorschrift

Noteer deze wastips om het kledingstuk met zorg te verzorgen en de kwaliteit te behouden:

  • Het is aan te raden om het T-shirt met een koudwaterprogramma te wassen.
  • Draai het T-shirt binnenstebuiten voordat je het in de wasmachine plaatst.

Afdruk types

De meeste T-shirts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de kleur kunt kiezen die je het mooiste vindt. Op elk productblad tref je alle beschikbare opties aan. Van de basiskleuren, zwart en wit, tot de leukere kleuren: blauw, groen, rood, oranje ....

Wij hebben twee afdruk types waaruit je kunt kiezen. Je zult zien dat het ene type bedrukking een betere kwaliteit biedt, terwijl het andere, hoewel het iets minder van kwaliteit is, ook een goede afwerking heeft en goedkoper is. Wij leggen uit wat de verschillen zijn tussen de twee afdruk types.

Katoenen T-shirts: digitale print

Dit is de beste afdrukmethode, die we Premium noemen. De afdruk bestaat uit het bedrukken met digitale druktechniek, en wordt gedaan met gespecialiseerde machines van hoge kwaliteitsdruk, met directe inktinjectie op het T-shirt.

Het resultaat is spectaculair, met zeer heldere en levendige kleuren. Het is het type druk dat de het vele wassen zal doorstaan. Dankzij de kwaliteit, kun je meer spelen met personalisatie. Als je een T-shirt wilt ontwerpen met een transparante achtergrond (in PNG- of SVG-formaat) kun je dat bij ons doen, omdat alleen het deel waar een afbeelding staat zal worden afgedrukt. Als je op zoek bent naar een all-terrain T-shirt, raden wij dit model zonder twijfel aan.

Polyester T-shirts: Sublimatiedruk

Dit is de beste optie voor diegenen die goedkope gepersonaliseerde T-shirts zoekt. De sublimatiedruk is van een iets mindere kwaliteit en ze zijn wat minder goed bestand tegen wassen in vergelijking met druk. Ze zijn goedkoper. Het is de ideale keuze voor T-shirts voor vrijgezellenfeesten , dorpsfeesten, evenementen, congressen, d.w.z. het vieren van een evenement van een dag of van een beperkte duur.

Wij bevelen dit model aan voor deze feesten, omdat er meestal grote bestellingen worden gedaan en ze op deze manier voordeliger zijn. Het gaat niet zozeer om de kwaliteit of de houdbaarheid, maar om de prijs.

Bij sublimatiedruk wordt de afbeelding rechtstreeks op de stof gestreken. De afdruk heeft een goede kwaliteit en scherpte, die ook bestand is tegen wassen.

T-shirts bedrukken voor gamers

Hoe ontwerp je een T-shirt

Met zoveel mogelijkheden voor personalisatie is het normaal dat er twijfels zijn hoe je het ontwerp voor een T-shirt moet maken. Je hoeft alleen maar je fantasie te gebruiken en je ideeën om te zetten in werkelijkheid, want nu heb je de mogelijkheid om je T-shirt geheel naar je eigen stijl te maken.

Om het makkelijk te maken, bieden we een breed scala voorontworpen sjablonen aan, die je minimaal kunt aanpassen om zo een snelle en originele personalisatie te maken. Je hebt overigens de volledige vrijheid om je eigen favoriete afbeeldingen, zinnen, teksten of logo's aan het ontwerp toe te voegen. Zo maak je freaky, leuke, originele, grappige, romantische T-shirts voor volwassenen en kinderen ...

Gepersonaliseerde T-shirts zijn een ideaal geschenk voor elke gelegenheid omdat ze praktisch zijn. Afhankelijk van de stijl van elke persoon, kun je een hippie T-shirt maken of met een geeky touch met zinnen uit hun favoriete series, video games of films: Star Wars, Game of Thrones, Stranger Things, Harry Potter en ga zo maar door. Leef je uit!

Wist je dat....?

Het woord T-shirt is afgeleid van de vorm van het kledingstuk. Tegenwoordig wordt het T-shirt gemaakt met diverse vormen, zoals met ronde hals of met V-hals, met korte mouwen, lange mouwen of zelfs zonder mouwen. Dus als je op zoek bent naar een leuk gepersonaliseerde T-shirt bedrukken, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Gepersonaliseerd T-shirt met naam en met eenhoorns

Originele T-shirts

Originaliteit is een ruim begrip in de wereld van T-shirts. Maar ongetwijfeld kan personalisatie maatwerk de beslissende factor zijn voor het creëren van jouw unieke en opvallende T-shirt. Een T-shirt dat niemand anders in de wereld heeft. Kies een exclusief ontwerp en maak gebruik van onze T-shirt bedrukking service om jouw idee in werkelijkheid om te zetten.

Dit zijn T-shirts met ronde hals van 100% katoen, met verschillende modellen en kleuren om uit te kiezen. Ontwerp je eigen T-shirt met behulp van onze online customizer, en draag je gepersonaliseerde kleding met grote trots.

Gepersonaliseerde T-shirts bedrukken zonder minimum bestelhoeveelheid

In tegenstelling tot de vele andere online winkels, bent je bij ons niet verplicht om een minimum aantal T-shirts te bestellen. Je kunt namelijk vanaf een stuk kopen. En dankzij de beschikbare kwantumkortingen vertaalt het kopen van veel identieke eenheden zich in lagere kosten per eenheid.