Deken met foto

Er zijn 6 producten beschikbaar

Dekens met foto bedrukken

Wij zijn fabrikanten van bedrukte dekens met een gewenste foto naar keuze. U kunt online dekens maken met een foto of met een collage van meerdere foto's. Dit alles op een zeer eenvoudige manier dankzij onze online editor met preview. Warme fleece dekens, aan één of beide zijden bedrukt. Om bij elke gelegenheid te geven, originele deken met foto's: voor Kerstmis, Moederdag of Vaderdag, verjaardagen en nog vele andere gelegenheden. Geniet van onze aanbiedingen om goedkope dekens te bedrukken en ze zijn gemaakt van kwaliteit. Te kiezen in verschillende formaten, ze zijn er zelfs in modellen van meer dan 2 meter.

Het is altijd een goed moment om een mooie film te kijken met een deken bedrukt met foto. We hebben zeer originele bedrukte dekens met het ontwerp dat u wilt.

Hieronder tonen wij u een selectie van onze beste deken laten bedrukken, met verschillende ontwerpen, lekker warm voor op de bank.

Fleece deken

Onze fleece dekens zijn één van onze topproducten. U kiest het ontwerp, foto of tekst die u op de deken wilt weergeven. Naast het feit dat het erg warm is, is het origineel en uniek. Perfect voor die koude avonden, dat u het huis niet uit wilt gaan, en u gewoon op de bank lekker tv kunt blijven kijken.

U kunt het formaat van de deken kiezen en ook bepalen of u de bedrukking aan één of beide zijden wilt. Het is een perfect en onmisbaar product in elke woning. Het zijn goedkope dekens, vooral die van kleiner formaat, maar ze zijn van hoge kwaliteit zowel het materiaal als de bedrukking.

Babydeken bedrukken

Met een zachte deken , zal uw baby zich lekker voelen, want onze babydekens zijn aangenaam voor de gevoelige huid. Personaliseer de deken zoals u dat wilt.

We hebben een teddybeer model met geborduurde naam. Het is een perfect cadeau voor een pasgeborene, het is zeer persoonlijk en een origineel detail voor de baby.

Picnic deken

Die zondagmiddagen in het voorjaar waarop je met de kinderen naar het park gaat of met je partner gaat lunchen. Onze picknick dekens zijn daar perfect voor, want de hoeken zijn afgerond en ze zijn veel comfortabeler dan andere.

Je kunt de deken natuurlijk naar eigen wens personaliseren met je favoriete ontwerp of foto. Het zal dus niet alleen comfortabel zijn, maar ook helemaal naar jouw smaak en er is geen ander zoals de door jou ontworpen deken.

Deken met mouwen

Heb je het erg koud? Dan hebben we hebben het perfecte model voor jou: de deken met mouwen. De deken is niet alleen zacht, maar ook zeer warm en origineel. Wij hebben twee modellen waaruit je kunt kiezen en die je naar eigen smaak kunt aanpassen.

Je kunt je deken kiezen met geborduurde tekst of met een button, zoals je wenst. Het is een zeer origineel en leuk geschenk om aan familie of vrienden te geven.