Sjerp bedrukken en maken

sjerp
€ 7,50
Geleverd tussen 19-20 juni met snelle verzending.

Details
  • Afmetingen: 188 cm (Breedte) x 14,5 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Personaliseer van een bestaand ontwerp of creëren hetzelf.
  • De voor- en achterkant zijn apart te kiezen.
  • Hoge kwaliteit full colour bedrukking.
  • Materiaal: 100% polyester.
  • ID: #621
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde sjerp met foto

Als u een feest geeft zijn er bepaalde items die niet mogen ontbrekenen: muziek, drank, eten en gepersonaliseerde sjerps! Het is een zeer originele en leuke manier om de hoofdpersoon of -personen van het feest te "bekronen".

Het is een volledig gepersonaliseerd product dat u kunt gebruiken voor verschillende partijen of evenementen. Het is economisch en van hoge kwaliteit. U kunt het geheel naar eigen wens met zorg voor het kleinste detail. De sjerp wordt zowel aan de voorzijde, als aan de achterzijde bedrukt en u kunt er het leukste en origineelste ontwerp mee maken.

Ze zijn gemaakt van 100% polyester. Het ontwerp wordt op het gehele oppervlak in full colour bedrukt, zodat u een exclusief model krijgt.

Verjaardags sjerpen

De verjaardags sjerpen zijn een terugkerend element op deze speciale dag. Vooral wanneer het zeer belangrijke leeftijd is. De sjerp voor de 18e of 50e verjaardag, dit zijn zeer belangrijke leeftijden, zodat de jarige jop het kan dragen op zijn of haar feest.

We hebben veel verschillende, vooraf ontworpen sjablonen, zodat u de sjabloon kunt kiezen die het beste bij u past. Zodat u de leukste en mooiste gepersonaliseerde verjaardags sjerp kunt maken. Maar u kunt ook kiezen om een foto van de jarige jop om het nog specialer te maken.

Miss sjerpen

Een ander gebruik van dit product is voor miss verkiezingen. Daar kiezen ze de koningin, die het mooiste is. Zo worden ze gekroond en wordt de gepersonaliseerde miss sjerp omgedaan.

U kunt ook de sjerp mister and miss Funny maken en het een leuker draai aangevenn om een koning of de koningin van het feest te maken.

Vrijgezellenfeest sjerp

Dit product mag niet ontbreken op één van de leukste feestjes. Op onze website vindt u verschillende ontwerpen voor vrijgezellenfeesten. Het wordt gebruikt om het om te doen bij de persoon die gaat trouwen, zodat het duidelijk te zien is wie er spoedig inm het huwelijksbootje zal stappen. Voor de rest van de virienden is het ook leuk en mogelijk één te maken, maar die moet natuurlijk wel onderscheiden van de toekomende bruid of bruidegom.

Wasinstructies

  • Was met water en zeep.

Wasinstructies

Kwaliteitsgarantie

Textielproducten met het merk OEKO-TEX® garanderen dat alle onderdelen voldoen aan de vereiste controlecriteria, inclusief accessoires zoals klinknagels, knopen, ritsen, ritsen, tussenvoeringen, enz. Textielproducten met het OEKO-TEX®-kwaliteitskeurmerk hebben huidvriendelijke eigenschappen.

Certificado OEKO