Foto's afdrukken

foto
€ 0,49
Geleverd tussen 19-20 juni met snelle verzending.

Materiaal
Maat
Afwerking

Details

  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Fuji-papier van hoge kwaliteit.
  • Meer dan 35 jaar ervaring in deze sector.
  • Verschillende formaten en afwerkingen.
  • ID: #2627-557
  • Meer details

Recensies

Beschrijving

Goedkoop foto’s online bestellen

Veel herinneringen verzamelen we in de vorm van foto’s op verschillende in alle soorten digitale apparaten. Als u ze wilt laten afdrukken, heeft u de mogelijkheid uw foto’s online te bestellen bij Wanapix. Sinds 1984 zijn wij fotografisch ontwikkelaar.

Bij ons kunt u uw foto's goedkope online afdrukken en deze binnen enkele dagen thuis ontvangen. Kies het formaat en de manier hoe u het wilt laten afdrukken: zonder marge of met marge (type polaroid). We hebben kwantumkorting, dus hoe meer exemplaren u afdrukt, hoe goedkoper elke foto zal zijn.

Verschillen tussen elk type foto ontwikkeling

Als u niet weet hoe u uw foto's moet afdrukken, is het eerste wat u moet kiezen het type ontwikkeling. U heeft twee verschillende opties: traditionele ontwikkeling (glanzend of mat) en ecologische ontwikkeling, de meest milieuvriendelijke.

Laten we eerst eens kennismaken met de kenmerken van elk type ontwikkeling voordat we het formaat kiezen. Afhankelijk van welk type u gekozen heeft, heeft u verschillende formaten om uit te kiezen.

Traditionele foto ontwikkeling

Als u dit type ontwikkeling kiest, hebben de afbeeldingen een extra glanzend laagje plastic die de afbeelding bedekt. Deze afwerking voegt veel meer glans toe aan het papier en zorgt ervoor dat de kleuren er levendiger uitzien. Op deze manier geeft het een grotere spectaculairdere sensatie in de afgedrukte afbeeldingen.

Het is de meest gekozen door onze klanten om hun foto's te laten afdrukken. Het resultaat is fantastisch en zijn de meest voorkomende om in zelfgemaakte fotoalbums te plaatsen.

Traditionele ontwikkeling van mat of glanzend materiaal

Bij het type matte ontwikkeling wordt een laagje mat plastic toegevoegd om de foto te bedekken. Deze afwerking geeft een zachtere kleurweergave en heeft de neiging om het papier te verzachten. Er zijn personen die denken dat glanzende foto's de reflectie de aandacht afleid van het beeld, dus kiezen ze voor de andere wijze.

Dit is het meest gebruikte door professionele fotografen en is het ideale formaat voor artistieke foto's. Het is vooral aan te bevelen voor zwart-wit of niet erg kleurrijke foto's.

Ecologische ontwikkeling

Ecologische ontwikkeling is een nieuw systeem dat een proces volgt dat geen gevaarlijke chemische residuen voor het milieu achterlaat. Het gebruikte papier heeft een afwerking van zijde en is voorzien van alle milieucertificaten die het als een 100% ecologisch product erkennen.

Het eindresultaat is vergelijkbaar met de matte afwerking, hoewel de kwaliteit hiervan een stap lager is dan de opties voor glans en mat. Het is echter een meer economische en milieuvriendelijke ontwikkeling.

Hoe een muur te versieren met foto's

Het komt elke dag vaker voor dat mensen hun eigen herinneringen als decoratieve elementen gebruiken. Het is een originele en zeer persoonlijke manier om uw huis te versieren. Er zijn veel manieren om te decoreren met foto's, hier volgen enkele manieren om het in de praktijk te brengen:

  • Hangende foto's met wasknijpertjes : gebruik touwtjes of slingers met verlichting als "hanger" en plaats hieraan foto's met wasknijpertjes. Het is één van de manieren om uw foto's op te hangen, volgens de sociale netwerken is dit een zeer gewild idee. Het ziet er erg leuk uit, vooral in slaapkamers van de kinderen.
  • Fotolijstjes met koord: breng oude fotolijsten weer tot leven en hang ze van de ene kant naar de andere kant met een koord en maak de foto's eraan vast. U kunt de lijstjes ook in een andere kleur schilderen en schuren om het een meer vintage look te geven. Dit type decoratie past zeer goed in de hal of in de woonkamer.
  • Foto mobiel : het is een andere manier om met foto's te decoreren. Zodat u in slaap kunt vallen als u al uw dierbare ziet. U kunt het doen met een draadje en de foto’s die u wilt, of door een meer solide structuur, zoals kindermobiel, waarin u uw favoriete beelden kunt plaatsen.
  • Fotoboom: om dit type decoratie te maken, hoeft u alleen maar een vinyl in de vorm van een boom te kopen of, als u dat wilt, kunt u het handmatig op de muur verven. Vervolgens kunt u aan elke takje een foto plaatsen, alsof het een blaadje is. In de hal of in de gang is dit type decoratie een zeer goed idee.