Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Foto agenda

agenda
13,95
Geleverd tussen 25-26 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 5 uren 26 minuten.

Model
Maat
Kleur spiraal

Details

 • Afmetingen: 10,5 cm (Breedte) x 14,8 cm (hoogte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Flexibele kaft
 • Personaliseer de omslag naar eigen wens.
 • Je kunt de beginmaand en het jaartal kiezen.
 • Keuze tussen dagelijkse of wekelijkse weergave. Kies het ontwerp van de pagina's: klassiek, kinderen, bloemen, etc.
 • Inclusief vel met stickers.
 • Omslag en pagina's van 80 grams mat papier, gelamineerd in doorzichtig plastic.
 • ID: #15112-74996
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Agenda's met totale personalisatie van binnen- en buitenkant

Wij zijn de enige online winkel die het mogelijk maakt om jouw agenda 100% te personaliseren. Bij ons kun je zowel de omslag als andere aspecten van het interieurontwerp kiezen. Dankzij onze editor is het heel eenvoudig, dus we gaan u in een paar stappen uitleggen hoe u een persoonlijke agenda kunt maken:

Hoe zijn ze van binnen?

 • Dag- of weekweergave: kies de lay-out van de agenda en beslis of je de hele week op twee pagina's wilt zien of één dag op elke pagina (vrijdag, zaterdag en zondag worden op dezelfde pagina gegroepeerd).
 • Kies de beginmaand van de agenda.
 • Ontwerp het naar jouw wens: je kunt het visuele gedeelte van de binnenste pagina's bepalen, maar ook een keuze uit vele ontwerpen voor de omslag.
 • Verkrijgbaar in verschillende talen: Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans of Portugees.

De innerlijke structuur van de agenda's met foto's bestaan uit: een presentatiepagina met je persoonlijke gegevens, en de samenvatting van alle maanden van het jaar op een pagina. Enkele pagina's om weekroosters te noteren, de volledige agenda met de twaalf maanden van het jaar en een paar pagina's voor aantekeningen aan het eind van de agenda.

De agenda’s hebben een geweldige kwaliteit, omdat het gramgewicht van de binnenpagina's 80 gr/m2 zijn. Zoals je kunt zien, ontbreekt er geen enkel detail in onze agenda's en kun je een exclusief model laten maken door jezelf bedacht en ontworpen.

Ontwerp ze ook aan de buitenkant

Daarnaast kun je ook de omslag personaliseren met foto's, ontwerpen, teksten, enz. En, in het geval van de gelijmde agenda's (zonder spiraal) kun je ook de achterkant van kaft personaliseren.

Afhankelijk van het door jou gekozen agenda model heeft het ene model andere keuzes dan het andere model. Je kunt het type binding kiezen: gelijmd of genaaid, of spiraal. Bij spiraal agenda's kun je de kleur van het spiraal kiezen zodat de spiraal overeenkomt met het ontwerp van de agenda.

De omslag van de agenda's is flexibel, met uitzondering van het model "Luxe", dat een dikkere en gewatteerde, stijve omslag heeft, hetgeen meer weerstand biedt. Je hebt keuze uit verschillende formaten: A4 (folio formaat) - A5 (meest voorkomende agenda formaat) - A6 (zakagenda).

Gebruikelijk gebruik van agenda's

Mensen die iets anders willen, nemen niet met elk idee genoegen. We raden je aan om een persoonlijke agenda te maken met de foto's, ontwerp, afbeelding of tekst die jij wilt. Je kunt zelf schoolagenda's maken van september tot augustus, of een jaarlijkse agenda voor op kantoor of gewoonweg voor al jouw dagelijkse taken te organiseren.

Begin je tijd efficiënter in te delen met deze complete agenda’s. Binnenin zie je alle dagen van het jaar met veel ruimte voor notities. Het heeft ook een ruimte voor notities en een jaarplanning zodat je al jouw aantekeningen kunt maken.

Een gepersonaliseerde agenda is het ideale geschenk voor iedereen die zijn of haar afspraken of lopende taken moet organiseren, bijvoorbeeld voor studenten die hun examens en studie-uren moeten plannen. Voor huiselijk gebruik is het ook zeer praktisch, omdat je de lijst met belangrijke taken of oproepen kunt opschrijven.

De agenda's zijn een praktische cadeau en ook zeer nuttig, maar vooral door de persoonlijke aanpassing, is het dubbel zo origineel. Je kunt elke gewenst ontwerp of coverfoto plaatsen: familiefoto's, een mooi of inspirerend landschap, een filmposter.... De mogelijkheden zijn eindeloos; je hoeft alleen maar creatief te zijn. Kies het model dat jou het beste bevalt en denk na over hoe je de agenda op een originele wijze kunt personaliseren. Degene die het ontvangt, zal blij zijn om zo'n exclusief model te hebben.

Hoe gebruik ik de agenda

Het doel van de agenda is om als leidraad of naslagwerk te dienen voor al je dagelijkse werkzaamheden, zodat je niets vergeet. Het gebruik van stickers, stiften en gekleurde pennen zal je helpen om een betere organisatie te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld aan elke taak een kleur toewijzen en ook klevende notities gebruiken voor een beter gebruik van de ruimte. Kies heldere kleuren, zodat het opvalt als er iets belangrijk is.

Als je niet weet hoe je een agenda moet ontwerpen, kun je er motivatieteksten in gebruiken of foto's erin plakken. Het idee is dat u het meest exclusieve en praktische model heeft voor jouw dagelijks gebruik.