Een blik op de kenmerken van onze kussens

 • Je kunt ze personaliseren met een foto of een full colour ontwerp. Upload zoveel foto's als je wilt of voeg tekst en namen toe.
 • Je kunt zelf een ontwerp vanaf nul maken, of een van onze gratis vooraf ontworpen sjablonen kiezen en bewerken.
 • Kies uit diverse verschillende vormen, en diverse maten van elke vorm.
 • Je kunt beide zijden naar wens personaliseren. Wij drukken jouw ontwerp op het gehele oppervlak van het kussen af, zonder lege marges.
 • Kies uit verschillende soorten stof. De kussens worden met vulling verzonden.
 • Je kunt zelfs de kleur van de rits uitkiezen, voor een complete aanpassing van het product.
 • De hoes is eenvoudig te verwijderen en is geschikt voor de wasmachine.
 • Onze kussens voldoen aan de OEKO-TEX® kwaliteitsgarantie en voldoen aan de controlecriteria.

Hoe een origineel kussen maken

Kussens zijn één van de basiselementen van de decoratie in elk huis, maar het mag best een originele print hebben. Een bedrukt kussen kan een groot verschil maken in de sfeer van uw woonkamer of slaapkamer. Van een klassiek ontwerp helemaal passend bij uw meubels en dat creëert een elegante en moderne sfeer, of één met uw eigen ontwerp, een geweldig sierkussen.

Kies de vorm, het soort materiaal en de grootte van het kussen dat perfect past bij uw stijl, smaak en behoeften. Omdat we weten dat er dingen zijn die u gewoon nergens kunt vinden. Nu kunt u alles doen wat u maar wilt met kussens met foto of met het ontwerp dat u wilt.

Het is nu makkelijker dan ooit om kussens te maken met foto's, omdat onze online editor u helpt om het stap voor stap te maken.

Vergelijking van kussens

Mooi, goedkoop en volledig gemaakt naar eigen wens

Onze kussens zijn voorzien van het OEKO-TEX® keurmerk, dat de kwaliteit van alle textiel componenten garandeert, inclusief de afwerking zoals klinknagels, knopen, ritsen en tussenvoeringen. Het OEKO-TEX® kwaliteitskeurmerk hebben huidvriendelijke eigenschappen.

Bij kwaliteit zitten daar ook vaak hoge kosten aan verbonden. Het persoonlijk maken van decoratie is vaak erg duur. Echter, het inrichten van uw huis naar uw wensen kan binnen het bereik van uw budget liggen. Daarom bieden wij u bij Wanapix de producten voor betaalbare prijzen mogelijk te maken. De hoezen kunnen zonder problemen in de wasmachine gewassen worden, met uitzondering van de kunstleren hoezen, zodat u ze gemakkelijk schoon kunt houden. Kortom een kussen laten bedrukken is nog nooit zo gemakkelijk geweest om te maken, en om te reinigen.

Daarnaast onderscheiden wij ons tevens van de rest in het bedrukken van het kussen. Terwijl andere merken randen rondom de foto of marges rondom het ontwerp laten en tevens slechts aan één zijde bedrukken, is onze print over het gehele oppervlak, tot aan de naden, en mogelijk aan beide zijden. Omdat wij weten dat u liever een gehele aanpassing heeft van de kussensloop.

Mooi goedkoop en volledig gemaakt naar eigen wens

We onderscheiden ons niet alleen in de grote van de bedrukking, maar ook in alle mogelijke combinaties die u met onze verschillende kussen modellen kunt maken. Van de keuze van het materiaal, de vorm en de maat, tot de kleur van de rits. Wij vinden het leuk dat u alles bepaalt hoe u stap voor stap uw kussen wilt ontwerpen. Alleen dan kunt u een kussensloop ontwerpen zoals u dat wilt.

De foto op kussen zijn perfect voor uw eigen huis en als cadeau te geven voor elke gelegenheid. Als u iemand een cadeau gaat geven, is ons advies om na te denken over de smaak en persoonlijkheid van de persoon en de ruimte waarvoor het bestemd is. Is het voor de woonkamer of de slaapkamer? Dit kan ook bepalend zijn voor het ontwerp, als het de voorkeur verdient om te kiezen voorkussens met foto, kussens met tekst of kussens met eigen ontwerp. De gelegenheid van een speciale gebeurtenis, zoals Valentijnsdag of Moederdag, in welke specifieke ruimte het kussen gelegd zal worden, en is het dus raadzaam om na te denken over de kenmerken en stijl van de ruimte, zodat deze perfect zal passen of niet.

Foto op kussen

En voor de kinderkamer

Tot nu toe hebben we verschillende mogelijkheden van verschillende modellen met bepaalde ontwerpen of foto’s gegeven. Maar we vergeten het baby kussen, of het kussen voor kinderen met ontwerpen van hun tekeningen. Maak het met ons mogelijk! Als u niet weet hoe u baby of kinder kussens moet maken, is dit het heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is de tekening of ontwerp te kiezen die u het leukst vindt, deze te scannen en om te zetten in .JPG. Dan hoeft u alleen nog maar het model te kiezen dat u wilt, samen met het juiste materiaal en formaat, en het ontwerp te uploaden en toe te voegen. Zo gemakkelijk is het.

Het maken van kussens met kindertekeningen is ideaal als decoratie in hun slaapkamer, maar ook als cadeau voor vaders, moeders, grootouders en leraren. Ze vinden het geweldig, omdat er niets persoonlijker is dan een ontwerp dat met zoveel genegenheid en mime is gemaakt.

Wanneer ze niet van tekenen houden, kunt u ook grappige kussens en friki kussens maken met hun favoriete tekenfilmfiguur. De totale bedrukking is aan beide kanten, u kunt een collage van foto's maken met al zijn favoriete figuren uit films, series of boeken. Het wordt hun favoriete kussen, omdat het volledig naar zijn wens gemaakt is.

Hoe plaatst u de kussens op het bed

Het bed is de grote protagonist van een slaapkamer, dus het is noodzakelijk dat u een goede decoratie kiest om harmonie tussen alle elementen te creëren. Afhankelijk van de grootte van het bed heeft u meer of minder kussens nodig. Voor bedden van 1,50 m is het ideaal om niet te vol te maken en te kiezen voor maximaal vier kussens.

Wanneer er twijfel ontstaat wanneer het bed groter is, waar ligt dan de grens? Wij raden u aan om niet meer dan zes kussens te plaatsen, omdat het niet comfortabel is, voor te veel kussens. Dit is onze favoriete volgorde om ze te plaatsen:

 • Eerste rij: plaats de eerste kussens die dienen als steun en basis voor de rest van de decoratie die u vervolgens zult plaatsen.
 • Tweede rij: plaats twee grote vierkante kussens op de kussens. Kies voor kunstleer van 50x50 cm of voor polyester, satijn of panama van 55x55 cm. Met betrekking tot de ontwerpen van de kussens, kies voor tonen en texturen die vergelijkbaar zijn met die van de sprei of de kleuren van de kamer zelf.
 • Derde rij: om ervoor te zorgen dat ze niet op elkaar gestapeld worden, is het beter om zowel de grootte als de vorm te veranderen. Daarom kiezen we nu voor rechthoekig en iets kleiner formaat. U kunt nog steeds dezelfde kleuren gebruiken als in het andere model, maar dit keer met bijvoorbeeld lichtere tinten. Verander de tinten van de chromatische toonladder zodat de visuele impact origineel is, maar niet schreeuwend.
 • Vierde rij: volgens ons voorbeeld zou dit de laatste rij zijn, maar u kunt er altijd nog één aan toevoegen. In dit geval maken we plaats voor de kleinere modellen of de modellen die een andere vorm hebben zoals het ronde model of het hartvorm model. Deze laatste twee zullen degenen die het meest opvallen, dus wees voorzichtig om het juiste motief te kiezen. Hier kunt u veel creatiever zijn en bijvoorbeeld uw initialen plaatsen of een mooie tekst.

Dit is ons voorstel, maar u kunt de combinaties maken die zoals u dat wilt met onze verschillende modellen. U kunt ook veel spelen met de opdrukken, dus het resultaat zal uniek en origineel zijn. Begin met het maken van uw kussens en maak het mooiste bed van allemaal.

Kussen maken