Deurmat bedrukken

Redenen om voor onze gepersonaliseerde matten te kiezen

  • Verschillende maten: van klassieke deurmatten voor thuis tot grote matten voor bedrijven.
  • Verschillende vormen: we hebben traditionele rechthoekige vormen, maar ook veel andere originele vormen.
  • Volledige bedrukking: u kunt 100% van het oppervlak personaliseren, zonder lege marges achter te laten.
  • Diverse materialen: matten van natuurlijke en synthetische kokosvezel, maar ook van PVC en rubber.
  • Gratis vooraf ontworpen sjablonen: u kunt een ontwerp vanaf nul maken, of kiezen voor een van de sjablonen die wij aanbieden.

Deurmat bedrukken

Maak een deurmat voor de ingang van uw huis en kies met een ontwerp, foto of tekst zoals bijvoorbeeld “welkom”. U kunt leuke en originele grappige deurmatten maken door bijvoorbeeld een leuke tekst te gebruiken. Of zet de namen van de hele familie, of een tekening met voetafdrukken. Wees creatief! U kunt originele, leuke en freaky deurmatten online bij ons maken.

De entree van het huis is erg belangrijk om een goede indruk te geven aan degenen die ons komen bezoeken. Daarom is het veel leuker met een eigen bedrukte deurmat te doen. Het is een meer dan een originele manier om uw gasten welkom te heten.

Hierbij laten wij u een serie deurmatten zien die u geweldig zult vinden en voor elk persoon is er een verschillende stijl, de deurmat die u zoekt.

Kokos deurmat bedrukken

Onze deurmat van kokosvezel zijn goedkoop en zijn een veel verkocht product. U kunt de deurmat bedrukken met de afbeelding of ontwerp dat u wilt. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk schoon te maken en antislip.

Er zijn al veel verschillende modellen met een voorbeeld, maar u kunt het ook helemaal zelf ontwerpen.

Deurmat bedrukken

Rubberen deurmat

Deze deurmatten zijn ook een uitstekende optie, omdat u de maat kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Voor de ingang van uw bedrijf is het perfect, omdat u de naam en het logo van uw bedrijf kunt plaatsen.

Het is een belangrijk om een deurmat te hebben, want op die manier realiseert de klant zich dat u aan elk detail denkt, en het geeft een professionele uitstraling.

Deurmat PVC

Ze zijn nieuw onder onze producten en zijn zeer gewild. Maar voor dit soort materiaal bevelen we onze sjablonen aan of volg dezelfde stijl ervan, zodat het resultaat mooi is zoals u dat graag wilt hebben.

Voor dit type raden wij geen ontwerpen aan met foto's en veel details of collages van foto's niet aan.

Grappige en leuke deurmatten

Hoewel we de typische welkom deurmatten nog steeds verkocht wordt, is het feit dat de meest leuke deurmatten zijn met een originele en een leuk ontwerp. Grappige tekst of afbeelding.... U beslist wat u erop wilt hebben.

Grappige en leuke deurmatten