Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Bedrukte stoffen polsbandjes en festival bandjes

stoffen armbanden voor € 1,99 / stuk
9,95
Geleverd tussen 25-26 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 5 uren 28 minuten.

Maat
Sluiting
Details
 • Afmetingen: 34 cm (Breedte) x 1,5 cm (hoogte)
 • Minimumbestelling: 5 eenheden
 • Keuze uit twee soorten sluiting: herbruikbare verstelbare sluiting of niet-verstelbare, vaste veiligheidssluiting (ideaal voor evenementen).
 • Verschillende maten: volwassenen en kinderen.
 • ID: #17753-572312
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Maak stoffen polsbandjes met logo's of boodschappen

Ontdek onze exclusieve gepersonaliseerde stoffen polsbandjes, ontworpen om veelzijdigheid, comfort en stijl te bieden voor elke gelegenheid. Deze armbanden, met een breedte van 1,5 cm (de standaardbreedte voor dit type armband), worden aangeboden in 2 verschillende maten zodat zowel volwassenen als kinderen deze kunnen dragen, waardoor ze perfect passen bij alle leeftijden. Met de mogelijkheid om ze te personaliseren in kleur, kun je elk logo, ontwerp, tekst, naam, bericht of afbeelding bedrukken die je maar wilt, waardoor ze het ideale accessoire zijn om je merk te promoten, een speciale gebeurtenis te vieren of gewoon een persoonlijk tintje toe te voegen aan je alledaagse stijl.

Gepersonaliseerde stoffen polsbandjes zijn meer dan alleen accessoires; het zijn effectieve hulpmiddelen voor identificatie en promotie. Dankzij hun volledige aanpasbaarheid kunnen deze polsbandjes ontworpen worden om de visuele identiteit van een bedrijf, een evenement, een campagne of eender welk feest te weerspiegelen. Van berichten tot gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen, de personalisatiemogelijkheden zijn onbeperkt, zodat je unieke polsbanden kunt maken die opvallen en de aandacht trekken.

Een van de meest opvallende kenmerken van onze gepersonaliseerde stoffen polsbandjes is de optie om te kiezen tussen twee soorten sluitingen, elk aangepast aan verschillende behoeften en toepassingen. De verstelbare of herbruikbare sluitingen zijn perfect voor diegenen die de flexibiliteit willen om de armband op elk moment om en af te kunnen doen. Deze sluitingen zijn ideaal voor mode-armbanden, als dagelijks accessoire of om uit te wisselen met vrienden, zodat je een praktisch en esthetisch accessoire hebt dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden. Ook populair zijn stoffen polsbandjes met boodschappen, of ze nu protesteren, humoristisch zijn, enz.

Gepersonaliseerde stoffen polsbanden voor evenementen

Aan de andere kant bieden we onschendbare of niet-herbruikbare sluitingen, ook wel beveiligingssluitingen genoemd, ontworpen voor evenementen waar de toegangscontrole beperkt is tot bezoekers met een ticket of pas. Eenmaal bevestigd kunnen deze polsbandjes niet verwijderd worden zonder ze af te knippen, zodat alleen bevoegde bezoekers toegang hebben tot het evenement of de locatie. Hierdoor zijn ze perfect voor concerten, festivals, conferenties en alle eenmalige evenementen waar een duidelijke en veilige identificatie vereist is. Hoewel deze armbanden doorgesneden moeten worden om ze te kunnen verwijderen, bewaren veel mensen ze als souvenir van hun ervaring, waardoor ze naast hun praktische functionaliteit ook een sentimentele waarde krijgen.

De toepassingen van onze gepersonaliseerde stoffen polsbandjes zijn zeer gevarieerd. Ze worden vaak gebruikt bij evenementen en concerten voor ticketbeheer en bezoekersidentificatie. Ze zijn ook populair op universiteiten, studentenverenigingen, verenigingen en gemeentehuizen, waar ze dienen als een effectieve vorm van identificatie en promotie. Andere doeleinden zijn politieke partijen, festivals, kampen, beurzen, conferenties, races en marathons, congressen en bedrijfsbijeenkomsten. Ze zijn ook een zeer goede keuze voor sport- en recreatieactiviteiten en bieden een handige en veilige manier om groepen en deelnemers te onderscheiden.

Onze gepersonaliseerde stoffen polsbandjes zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en comfortabel om te dragen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die garanderen dat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en dat de kleuren en ontwerpen na verloop van tijd behouden blijven. De combinatie van stijl, personalisatie en functionaliteit maakt deze polsbanden tot een populaire en zeer gewaardeerde keuze voor onze klanten.

Productkenmerken

 • Afmetingen: 1,5 cm breed, verkrijgbaar in twee lengtes (volwassene en kind).
 • Personalisatie: personaliseer in full colour met elk logo, ontwerp, tekst, naam, afbeelding, enz.
 • Soorten sluitingen:
  • Verstelbaar/herbruikbaar: Perfect voor gebruik als modeaccessoire, alledaags accessoire of om te ruilen met vrienden.
  • Onaantastbaar / Niet-herbruikbaar: Ideaal voor eenmalige evenementen en concerten, waarbij het polsbandje op zijn plaats blijft voor de duur van het evenement en alleen kan worden verwijderd door het af te knippen.
 • Gebruikelijke toepassingen: evenementen, concerten, shows, universiteiten, verenigingen, gemeentehuizen, politieke partijen, festivals, kampen, beurzen, conferenties, races en marathons, congressen, bedrijfsvergaderingen, enz.