Tegeltje bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Tegeltje van hoge kwaliteit en duurzaamheid.
  • Optimaal materiaal voor gebruik binnenshuis.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Resultaat exact zoals vooraf afgebeeld, hoed op de hoogte gehouden van de verzending, snelle levering. Echt perfect!

Erica (Deventer, Overijssel)

Goeie levering en super kwaliteit

Elly (Tilburg , Noord Brabant)

De kwaliteit van de producten zijn heel goed en alles was netjes gedrukt!! Zal alweer met Wanapix bestellen!!

Hans (Utrecht)

Beschrijving

Hoe kunt u een tegeltje bedrukken

Een goede decoratie bestaat uit kleine details die het verschil maken. Wij raden tegeltje bedrukken aan, vooral voor binnenshuis. Ze zijn van hoge kwaliteit en hun materiaal maakt ze veel duurzamer.

U kunt dit materiaal op twee manieren decoreren: als fotografisch decoratief element of aan de muur als mozaïek. Vervolgens leggen we de verschillen uit en u beslist welke het meest geschikt is voor wat u zoekt.

Individuele tegels

De individuele tegels zijn een decoratief element in uw huis. Ze zijn voorzien van een steunvoet, zodat u ze comfortabel op uw tafel of boekenkast kunt zetten. U kunt het personaliseren met uw favoriete foto of met een grappige zin. U heeft verschillende formaten om uit te kiezen en de afdrukken zijn in full color.

Het is eens een ander fotolijstje en dankzij het materiaal is de resolutie zeer levendig en briljant. Het is ook een leuk idee voor bijvoorbeeld het familiewapen.

Mozaïek tegeltje

Een andere manier om het te maken is door middel van onze mozaïektegel. Er zijn twee verschillende maten beschikbaar: 12 en 30 stuks. U bepaalt welke van de twee het meest geschikt is voor de ruimte die u heeft.

Ze bestaan uit verschillende vierkante mozaïeken die samen één beeld vormen. Het is alsof het een puzzel is, maar dan in zijn volle pracht en praal. U hoeft alleen maar het totale beeld aan te passen naar uw eigen smaak. Wij sturen u de mozaïeken individueel en op de achterkant genummerd toe, zodat u ze gemakkelijk kunt ordenen. Dit model heeft geen steunvoet, omdat ze meestal worden gebruikt om aan de muur op te hangen.

Als u niet weet hoe u het moet gebruiken, hebben we twee ideeën die u kunnen helpen: het op een muur plaatsen of het inlijsten voor het decoreren van kamers, keuken, enz. Ze zijn zeer eenvoudig op te hangen aan de muur, en geeft een zeer huiselijk resultaat.

Hoe maakt u de tegel schoon?

De tegel is zeer makkelijk schoon te maken. U kunt het af en toe met een vochtige doek afvegen om de levendigheid van de kleuren te behouden. Het is belangrijk dat ze zich binnenshuis bevinden voor een langere levensduur.