Frame en fotolijst bedrukken en maken

Er zijn 5 producten beschikbaar

Gepersonaliseerde frames en fotolijsten

In het tijdperk van sociale netwerken en het internet hebben we duizenden beelden op onze smartphones en camera's als souvenir. Het is belangrijk dat foto's hun fysieke plaats in elk huis blijven houden, want zo verzamelt u goede herinneringen in elke hoek van het huis.

We zijn gek van foto's, net als jullie, nietwaar? Daarom hebben we deze sectie gemaakt waar u onze selectie van fotolijsten en persoonlijke frames kunt vinden. Zo kunt u originele frames maken waar u uw favoriete foto's kunt plaatsen of direct op kunt laten afdrukken. Weet u niet hoe u een fotolijst moet maken ? Wij helpen u graag verder.

Hoe maak ik een origineel fotolijstje

Het eerste wat u moet weten is dat we een brede scala aan frames en fotolijsten hebben, dus wat u ook kiest, we zijn er zeker van dat u het geweldig zult vinden. Maar eerst moeten we de verschillen ertussen begrijpen. We noemen frames de lijst die om de foto omringt en die kunt aanpassen zoals u dat wilt. Echter, de fotolijsten hebben de foto al bedrukt op het product, b.v. hout, leisteen of ChromaLuxe.

Andere producten die u ook in deze sectie vindt zijnde bedrukte blokken. Het best verkochte product voor bruiloften, doopsels en communies, maar ook voor andere evenementen. Ze zijn rechthoekig van vorm en kunnen door hun grote dikte rechtop worden gehouden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en in verschillende materialen, zoals hout, glas of plexiglas.

Allemaal zijn ze gemakkelijk te creëren. Kies het model dat u wilt en gebruik onze editor om de gewenste afbeelding toe te voegen. We hebben ze van de meest romantische tot de meest sobere en elegante. Nu is het makkelijker dan ooit om een originele fotolijst te maken. Het is een detail dat bij elke gelegenheid kan worden gegeven en die ze altijd leuk vinden.

Leer te versieren met fotolijsten

We versieren elk huis meestal met foto's. Waarom? Omdat het de meest persoonlijke en mooie manier is om een kamer van uw huis een persoonlijke en prachtige uitstraling te geven. Afhankelijk van waar u de lijsten in uw huis wilt plaatsen als decoratie, raden wij u het ene model of het andere aan.

Fotolijstjes zien er geweldig uit, vooral in de slaapkamers. De typische plaats is het nachtkastje, maar u kunt ze ook op de plank zetten. We hebben echter meer producten voor woonkamers en zitkamers. Bijvoorbeeld: smeedijzeren frames om aan de muur te hangen. Ze geven een zeer rustieke en originele look.