Roterende fotokubus

kubus
€ 19,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 9,8 cm (Breedte) x 9,8 cm (hoogte) x 9,8 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Gepersonaliseerd op alle 6 zijden.
  • Draait met hoeksteun.
  • Werkt op 1 AA-batterij (niet meegeleverd).
  • ID: #17647
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

De grappigste fotolijst: gepersonaliseerde roterende kubus

Maak van je herinneringen een unieke en leuke ervaring met onze roterende 6-fotokubus. Deze ingenieuze kubus heeft een origineel ontwerp waarin 6 van je favoriete foto's passen, één aan elke kant. Dankzij de gebalanceerde structuur kan de kubus op een hoek leunen en soepel draaien, waardoor een opvallend visueel effect ontstaat dat opvalt in elke ruimte.

Of het nu een cadeau is voor je partner, een speciale vriend of voor gelegenheden zoals Valentijnsdag of verjaardagen, deze personaliseerbare fotokubus is een andere en unieke optie. Vanuit onze online editor kun je eenvoudig de 6 afbeeldingen uploaden die je in de kubus wilt plaatsen, waarbij je ervoor zorgt dat elke zijde de afbeeldingen toont die je wilt. De zijden van de kubus zijn vierkant, dus de afbeeldingen die je uploadt worden in dat formaat weergegeven, net als Instagram-foto's. In elk geval kun je, voordat je je bestelling afrondt, elke afbeelding aanpassen en passend maken, zodat deze er precies zo uitziet als jij wilt.

Deze kubus kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Plaats hem als een aantrekkelijk decoratief element op een nachtkastje, een boekenkast of in elke hoek van je huis om er een persoonlijk en nostalgisch tintje aan te geven. Bovendien maakt het roterende ontwerp het een dynamisch fotolijstje dat de aandacht van je gasten zal trekken en een vleugje originaliteit aan je decoratie zal geven. Om te draaien heeft de kubus 1 AA-batterij nodig (niet meegeleverd).

Waarom genoegen nemen met een traditionele fotolijst met maar één foto? Met de roterende kubus kun je 6 foto's in dezelfde ruimte hebben. En het heeft ook dat originele tintje van eindeloos ronddraaien. Herbeleef je meest speciale momenten en deel ze op een innovatieve manier met onze roterende fotokubus. Met zijn eigenaardige ronddraaiend effect kan het een leuk cadeau zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Houd je herinneringen levend!

Roterende fotokubus