Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24
Wanapix

Wie zijn wij

een beetje geschiedenis

Spanje, 1984, Jesús (CEO) en Eva zetten een piepklein winkeltje op waar Zaragozanos hun vakantiefilm naartoe brengen om te laten ontwikkelen, dat is de bescheiden oorsprong van Wanapix.

Sindsdien is er veel gebeurd, in deze 40 jaar, en ondanks onze senioriteit is onze geest zo jong als die van een startup, en dat is waar we in gespecialiseerd zijn: onszelf opnieuw uitvinden. Wie had dat gedacht! Van het onthullen van een paar spoelen tot het maken van honderdduizenden verzendingen per jaar over de hele wereld en met een catalogus van duizenden gepersonaliseerde producten, wow, dit is renovatur aut mori

jump

panels

we groeien denkend aan
DuurzaamheidDuurzaamheid

Wist je dat 100% van de energie die we verbruiken afkomstig is van hernieuwbare bronnen?

Bovendien wordt 30% van deze energie door onszelf opgewekt, waardoor we zijn gestopt met het uitstoten van tonnen CO2 in de atmosfeer.

Daar houden we niet op, we recyclen ook tonnen papier en karton uit fabrieksafval.

inspanning met beloning
Ontvangen prijzenOntvangen prijzen

In de loop der jaren hebben verschillende overheidsinstanties en bedrijven de staat van dienst van Wanapix beloond, zowel lokaal als nationaal, op uiteenlopende gebieden als technologie, innovatie, kwaliteit...

We willen dingen goed blijven doen en steeds beter worden.... Laten er maar meer komen!

awwards
cpyme

family

meer dan werknemers
FamilieFamilie

We vinden het belangrijk dat er bij Wanapix een goede familiesfeer heerst en dat mensen zich op hun gemak voelen tijdens hun werk.

We kunnen het hebben over evenementen (barbecues, openingen, bioscopen geboekt om een film te kijken), catering, de sportschool, Ángela, onze geliefde fysiotherapeute... maar niets kan tippen aan de biologische eieren die we aan onze werknemers geven. Hoeveel online bedrijven ken je die hun eigen kippen hebben? En niet te vergeten dat de Kerstman elke december komt beladen met cadeautjes voor de kleintjes van onze medewerkers.

Wanapix is zeker een goede plek om te werken, doe je mee?

vertrouwen op ons
BedrijvenBedrijven

Alle soorten klanten zijn welkom! We behandelen met dezelfde zorg en toewijding zowel de gebruiker die ons een cadeau voor Moederdag toevertrouwt, als de kleine en grote bedrijven die ons met veeleisende kwaliteitscriteria kiezen om hun merchandising te produceren.

brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
bus

toegewijd aan de
GemeenschapGemeenschap

Van alles wat we bij Wanapix doen, is het verreweg het leukste om elk jaar te kunnen samenwerken met organisaties, NGO's en mensen die leven voor anderen, de echte helden.

Want het is niet alles verkopen en winnen; want wat baat het een mens, als hij de gehele wereld wint en zijn eigen ziel verliest? Matt. 16:26

We betalen graag belasting in ons land; we werken ook mee aan verschillende lokale culturele activiteiten: Ben je een school? Neem contact met ons op voor een rondleiding door de fabriek. Ben je een antiekliefhebber? Neem contact met ons op voor een bezoek aan ons museum, Europa's grootste collectie antieke fotografische voorwerpen.