Scheenbeschermers bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Inclusief elastische band voor de scheenbeschermers vast te maken.
  • Aanbevolen maat:t: S: voor kinderen van 4 tot 7 jaar (100-120 cm.) / M: voor kinderen van 7 tot 11 jaar (120-145 cm.) / L: + 11 jaar en volwassenen (+145 cm.)
  • Zeer sterk en comfortabel.
  • Afmeting van de scheenbeschermers: S: 7,5x14 cm. / M: 8x16,5 cm. / L: 9x19 cm.
bekijk meerbekijk minder
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Kwadijk, Noord-Holland)

Leuke Sjaal met foto! Goed gelukt!

Liesbeth (Arnhem, Gelderland)

Beschrijving

Aanbevolen maat en lengte

De maat S wordt aanbevolen voor kinderen van ongeveer 100 tot 120 cm. Dit is voor kinderen met een geschatte leeftijd van 4 tot ongeveer 7 jaar.

De maat M wordt aanbevolen voor kinderen van ongeveer 120 tot 145 cm. Dit is voor kinderen met een geschatte leeftijd van 7 tot ongeveer 11 jaar.

De maat L wordt aanbevolen voor personen vanaf 145 cm. Dat wil zeggen volwassenen en tienersvanaf 12 jaar.

Voetbalscheenbeschermers bedrukken

Scheenbeschermers zijn een essentieel element in de kleding van een professionele en amateurvoetballers, waaronder ook kinderen. Nu kunt u de scheenbeschermers zelf laten bedrukken, zodat ze naast bescherming ook niet snel meer kwijt zullen raken, want uw ontwerp is uniek dat niemand anders zal hebben.

U kunt kiezen uit verschillende maten, en dankzij onze editor kunt u online de persoonlijke scheenbeschermers laten maken met een foto, afbeelding of ontwerp, enz. U kunt een er uw naam, logo van uw voetbalteam, foto van de speler, .... wat u maar wilt. We printen het ontwerp in full colour op beide scheenbeschermers.

U ontvangt de twee scheenbeschermers met hun respectieve schuim bescherming die aan de binnenzijde is vastgemaakt door middel van lijm, om schokken te absorberen. En de scheenbeschermers hebben ook een elastische band, om ze stevig aan het been vast te houden.

Door hun ergonomische ontwerp garanderen de scheenbeschermers een totaal comfort in gebruik, evenals bescherming en weerstand.

Het materiaal van de scheenbeschermers is een mengsel van polypropyleen en andere kunststoffen met een speciale afwerking voor sublimatie, een zeer resistent en comfortabel materiaal voor de gebruiker. De belangrijkste kenmerken zijn: flexibiliteit, licht van gewicht en weerstand .

Scheenbeschermers bedrukken voor kinderen

De gepersonaliseerde scheenbeschermers met foto bedrukken zijn een perfect cadeau voor meisjes en jongens die voetballen of andere sporten beoefenen. Ze houden ervan om hun eigen scheenbeschermers te hebben met hun rugnummer, hun naam, een foto, of het embleem van hun team of sportclub. Dit motiveert hen, en bovendien beschermen ze tegen pijn, blauwe plekken en breuken.

Hoe scheenbeschermers te laten maken?

De scheenbeschermer worden gemaakt door middel van sublimatie, een methode die ervoor zorgt dat het ontwerp erop blijft gedurende de hele levensduur van het product.

Hoe doe ik scheenbeschermers om?

De scheenbeschermer wordt ongeveer 15 cm onder de knieschijf en 10 cm boven de enkel geplaatst zodat het tenminste een derde van het scheenbeen bedekt.

Eerst moet de elastische band van de scheenbeschermers om het been geplaatst worden. Er is een gedeelte om het been in te plaatsen en een ruimte om de scheenbeschermer te plaatsen. Na het aantrekken van de scheenbeschermer is het enige wat overblijft het juist plaatsen van het harde gedeelte, voor maximale comfort en bescherming, daarna de sokken aantrekken, schoenen aan en de wedstrijd kan beginnen!

Scheenbeschermers, ook wel bekend als scheendekker, worden niet alleen in het voetbal gebruikt, maar ook voor andere sporten zoals veldhockey, ijshockey, rolschaatsen, rugby, zaalvoetbal, honkbal, vechtsporten. Het doel is om het risico op breuken in de enkels, het scheenbeen en het kuitbeen te verminderen, waardoor de impact op het lichaam minder pijnlijk is.