Voetbal bedrukken

bal
€ 14,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 69ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Maat FIFA 5 (officiële standaardmaat).
  • Materiaal: kunstleer. Tweekleurig zwart-wit ontwerp.
  • Gepersonaliseerd in een hexagon.
  • Luchtdruk: 0.4-0.6 bar 0.6-0.8 psi.
  • ID: #17563
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Creëer je eigen voetbal om de nieuwe "goat" te worden.

Als je van de spannende voetbalwereld houdt, dan is hier iets wat je geweldig zult vinden: onze gepersonaliseerde voetbal. Een origineel product dat kwaliteit, stijl en personalisatie combineert. Deze bal, gemaakt van zacht kunstleer en in FIFA 5 formaat, voldoet niet alleen aan de standaard afmetingen om mee te voetballen, maar je kunt er ook een persoonlijk en uniek tintje aan geven.

De bal heeft een zwart en wit tweekleurig ontwerp, een klassieke combinatie die de essentie van traditioneel voetbal oproept. De keuze van deze kleuren benadrukt niet alleen de elegantie, maar zorgt ook voor een duidelijke en heldere zichtbaarheid, zowel op het speelveld als voor thuisdecoratie.

Personaliseer naar wens

De kracht van onze bal ligt in de personaliseringsmogelijkheden. Op een van de zeshoeken kunnen we elke foto, logo, tekst, naam of ontwerp afdrukken die je maar wilt. Wil je het moment waarop je team de finale won vereeuwigen, of draag je liever het wapen van je favoriete team bij je? Je kunt zelfs je naam, een rugnummer, een ontwerp erop zetten.... Met onze bal is de keuze aan jou.

Dus je kunt spelen met deze bal, die jouw persoonlijke touch heeft, waarbij elk schot, dribbel en pass een speciaal tintje krijgt. En als je op zoek bent naar een ander en speciaal cadeau, kun je met de personalisatieoptie een uniek cadeau maken voor elke voetbalfan.

Deze gepersonaliseerde voetbal is niet alleen bedoeld om mee te spelen. Het elegante ontwerp en de mogelijkheid om het te personaliseren maken het een decoratief element dat anders en speciaal is. Plaats hem in je slaapkamer, woonkamer of zelfs in je kantoor en geef je ruimte een voetbaltintje.

Gepersonaliseerde voetbal

Van kinderen die hun eerste stappen zetten in hun schoolteam of buurtvoetbalclub, tot tieners en volwassenen, deze gepersonaliseerde voetbal is een ideaal cadeau. Verras je kind met een bal met hun naam en favoriete nummer, of geef een vriend of vriendin een uniek aandenken aan hun favoriete team.

Kwaliteit en originaliteit

De bal is gemaakt van zacht kunstleer, wat zorgt voor een aangenaam gevoel en duurzaamheid. Het FIFA 5 formaat voldoet aan professionele standaarden en garandeert een realistische speelervaring. Het is de standaard maat van voetballen voor elke wedstrijd voor volwassenen of tieners.

Zonder twijfel biedt onze gepersonaliseerde voetbal veel meer dan alleen een sportproduct. Je kunt hem gebruiken op het veld om je vaardigheden te laten zien, alsof je de nieuwe Messi of Mbappe bent; of je kunt hem gebruiken als decoratie in je huis.