Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Boekenlegger maken

boekenleggers voor € 0,99 / stuk
9,90
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 4 uren 55 minuten.

Materiaal
Details
 • Afmetingen: 5 cm (Breedte) x 15 cm (hoogte)
 • Verkocht in verpakkingen van 10 stuks
 • Bedrukt aan 2 zijden.
 • Offsetpapier 300 gr. Gelamineerde afwerking.
 • Gepersonaliseerde boekenlegger met foto of ontwerp.
 • ID: #322
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Boekenlegger met foto drukken

Gepersonaliseerde boekenleggers zijn al lang het perfecte cadeau voor communies, kerst, Sinterklaas, kerst en andere evenementen waar veel gasten zijn. Het is een economisch geschenk waar mensen dol op zijn en dat ze altijd kunnen gebruiken. Het is niet zoals met die geschenken zonder enig nut die vroeger werden gegeven en die thuis in de la van een meubelstuk belandden.

Bij ons kun je ze naar eigen wens personaliseren. Ze boekenleggers zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten materialen:

 • De klassieke papieren boekenlegger: gemaakt van hoogwaardig zwaargewicht papier. Het wordt gewoonlijk cadeau gegeven bij evenementen met een groot aantal gasten, omdat het economisch is. Hij is ongeveer 5 cm breed en 15 cm hoog. Het kan aan beide kanten worden gepersonaliseerd. En de afwerking is prachtig.
 • Elegante houten boekenleggers, aan één kant gepersonaliseerd. Ze hebben een warme uitstraling, met een zekere rustieke toets dankzij de uitstraling van het hout. Het is ideaal om cadeau te geven, want er zit ook een fluwelen lint bij in verschillende kleuren om uit te kiezen.
 • Originele boekenleggers gemaakt van transparant acryl. Ze zijn aan één kant gepersonaliseerd en omdat ze transparant zijn, is de uiteindelijke afwerking spectaculair en heel verschillend. Het is perfect om aan gasten te geven op evenementen en, net als de houten exemplaren, bevat het een fluwelen lint in verschillende kleuren.
 • Tot slot is er de gepersonaliseerde aluminium boekenleggers: dit is versie 2.0 van de boekenleggers. Ideaal als cadeau voor die speciale persoon samen met een boek, want de boekenlegger zelf heeft een economische prijs en als we hem vergezeld laten gaan van een goed boek wordt het een perfect geschenk. De aluminium boekenlegger wordt aan één kant gepersonaliseerd. Het heeft een gleuf zodat we de bladzijde waar we op zijn niet verliezen en het zal de favoriete bladwijzer worden van de persoon die het ontvangt, daar zijn we zeker van.

Maak je eigen persoonlijke boekenleggers

Elke dag worden meer en meer mensen fan van lezen, want in deze wereld ontdekken we een parallel universum waarin we onbekende landschappen en uiteenlopende verhalen kunnen verkennen gewoon door onze verbeelding de vrije loop te laten. Voor al die leesliefhebbers en ook voor al diegenen die dat nog niet zijn, zal dit een heel nuttig geschenk zijn. Nu kun je jouw eigen persoonlijke bladwijzer bij Wanapix maken.

Wanneer we een geschenk moeten maken, proberen we er altijd iets van te maken dat de persoon die het zal ontvangen zal verrassen. Dat is waarom onze gepersonaliseerde boekenleggers, een zeer economisch geschenk, perfect zijn om te geven als een pakket samen met een goed boek. Op die manier is het cadeau completer en zullen ze het leuk vinden.

Voor wie van lezen houdt, is het fantastisch om een boek cadeau te krijgen en als we het afmaken met een gepersonaliseerde boekenlegger zetten we de perfecte kers op de taart.

Hoe maak je een boekenlegger met foto's?

Als je nog nooit online op onze website hebt besteld, maak je dan geen zorgen. Het is namelijk heel gemakkelijk, omdat onze online editor zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk is. In een paar minuten weet je hoe je een persoonlijke boekenlegger kunt maken met je favoriete foto's of met een mooi ontwerp. Je vindt er tal van ontwerpen om de ideale boekenlegger te personaliseren voor jezelf of voor dat evenement dat je organiseert. En als er geen voorontworpen ontwerp is dat tot op de millimeter bij je wensen past, dan kun je de boekenlegger met onze editor geheel naar je eigen smaak personaliseren.

Gepersonaliseerde boekenleggers voor boeken

Een foto van je dochter in een communiejurk aan de ene kant en haar naam en de datum aan de andere kant. Upload een foto met je beste vriend aan de ene kant en op de achterkant een zin die jullie altijd tegen elkaar zeggen en die een speciale betekenis heeft. Iets dat alleen jij kent. Elk idee dat je kunt bedenken, kan worden vastgelegd in onze persoonlijke boekenleggers.

Gepersonaliseerde boekenleggers zijn een onmiskenbaar, tijdloos geschenk. Ze zijn geschikt voor elke datum en altijd populair, omdat ze een super praktisch geschenk vormen. Maak de bladwijzer die jij het leukst vindt en ontwerp zo de meest exclusieve boekenlegger.

Het perfecte cadeau

Moet je een belangrijke gebeurtenis organiseren en weet je niet wat je als cadeau moet geven? Organiseer je de communie van je kind en weet je niet wat je de gasten moet geven? We hebben het perfecte item voor je.

Onze gepersonaliseerde boekenleggers zijn het detail waar je naar op zoek was. Je kunt ze personaliseren in overeenstemming met de versiering van de communie, doop, bruiloft of verjaardag. Je kunt ze ook personaliseren met een van onze ontwerpen.

De papieren boekenleggers worden geleverd in verpakkingen van 10 stuks en worden aan beide zijden bedrukt; aan de ene zijde kun je een foto, tekst of afbeelding naar keuze plaatsen en op de andere zijde een zin of de datum waarop de gebeurtenis zal plaatsgevonden. Je zult een prachtig detail hebben in slechts een paar minuten en voor een ongelooflijke prijs. Je kunt economische gepersonaliseerde boekenleggers maken en ze gebruiken als promotiegeschenk of voor evenementen zoals doopfeesten, bruiloften of communies, onder andere.

Gepersonaliseerde boekenleggers om cadeau te geven

De aangegeven afmetingen van de boekenleggers zijn bij benadering.

Heb je jouw gepersonaliseerde boekenlegger al in gedachten? Stuur ons jouw ontwerpidee en wij maken het werkelijkheid.