Gitaar plectrum bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Set van 4 harde gitaarplectrums met een dikte van 1 mm.
  • Je kunt elke plectrum naar wens verschillend personaliseren.
  • Bedrukt aan één zijde. De andere zijde is wit.
bekijk meerbekijk minder
Beoordelingen
Google Reviews

Alles zoals je het wil. Je eigen ontwerp maken lukte mij gemakkelijk, betaling en dergelijke allemaal zoals ik het zou willen. Levertijd zoals gezegd en product zoals ik het vroeg. Dus ik kan alleen maar 5 sterren geven en ga klant blijven!

frederick (Zemst)

08/10/2021

Zeer mooi resultaat ook de levering was zoals beloofd

Krissy (KORTRIJK)

28/07/2021

Heel mooi product afgeleverd! Bedankt!

Michiel (Zwolle, Overijssel)

26/04/2020

Beschrijving

Plectrum bedrukken

Als je in een muziekgroep zit, gitaar speelt of iemand kent die dat speelt, is onze gepersonaliseerde plectrum precies wat je nodig heeft.

Bij ons kun je plectrum laten maken in een set van 4 stuks. Ze zijn zeer praktisch, en zo heb je er altijd één bij de hand. Elk exemplaar kun je individueel geheel naar eigen wens ontwerpen. Weet je niet hoe je de plectrum moet laten bedrukken? Kies je favoriete foto's, zet het logo van jouw muziekgroep of de naam van de band, een te gek ontwerp, etc .... Maak het eens anders dan normaal, wees origineel. Beide modellen worden aan één kant gepersonaliseerd, waarbij de achterkant van het plectrum in het wit blijft.

Je kunt kiezen uit twee soorten: standaard plectrum of jazz plectrum. Het jazz model is net iets kleiner dan het standaard formaat. De plectrums garanderen de beste prestaties op het gebied van hardheid, flexibiliteit en grip. Creëer nu je eigen plectrum en krijg de beste gepersonaliseerde plectrum helemaal door jezelf ontworpen.