Foto op canvas

canvas
€ 9,95
Geleverd tussen 19-20 juni met snelle verzending.

Vorm
Maat
Details
 • Afmetingen: 15 cm (Breedte) x 20 cm (hoogte) x 3 cm (dikte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Foto op hoogwaardig katoenen doek.
 • Halfglanzende afwerking.
 • Gemonteerd op een houtenlijst.
 • Verzending met veiligheidsverpakking.
 • ID: #2702
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Interessante informatie

 • Samenstelling: 100% katoen 340 g/m².
 • Canvas is bestand tegen barsten. Waterafstotend materiaal.
 • Beschermingsmateriaal. Alle canvas foto's worden verpakt met een speciale verpakking en naar uw huis gestuurd om ze in perfecte staat thuis te ontvangen.
 • Bedrukt met UVI-inkt, die 5 jaar lang bestand is tegen direct zonlicht.

Formaten en verhoudingen van de fotocanvassen

Om makkelijk een fotocanvas te kiezen, hebben we alle beschikbare afmetingen ingedeeld op basis van hun formaat. Binnen elk formaat zijn alle getoonde afmetingen onderling proportioneel. De beschikbare formaten zijn:

 • Rechthoekig formaat 4:3: deze rechthoekige maten hebben een verhouding van 4:3. Dat wil zeggen dat ze voor elke 4 cm. lengte, een breedte van 3 cm. hebben. Het is een rechthoekige vorm die dichter bij het vierkante, dan bij het panoramische formaat staat. Het meest populaire formaat voor dit formaat is 30x40 cm.
 • Rechthoekig formaat 3:2: deze rechthoekige maten hebben een verhouding 3:2. Dat houdt in dat voor elke 3 cm. lengte, je 2 cm. breedte hebt. Het is een rechthoekige vorm die dichter bij het panoramische, dan bij het vierkante formaat staat. Ze zijn vrij langgerekt. Het meest populaire formaat voor dit formaat is 40x60 cm.
 • Vierkant formaat 1:1: alle zijden zijn evenlang, waardoor je een vierkant krijgt. Het is een zeer modieus formaat dankzij Instagram-foto's, die ook vierkant zijn. Het is gebruikelijk om meerdere vierkante lijsten te kopen om collages van foto's met verschillende foto's te maken.
 • Panoramisch formaat 2:1: het zijn zeer langwerpige, panoramische maten met een 2:1 verhouding. De lange zijden zijn twee keer zo lang als de korte zijden. Hoewel ze voor alle soorten fotografie kunnen worden gebruikt, worden ze vaak speciaal gebruikt voor landschappen of panoramische foto's.
Formaten en proporties van de fotocanvassen
Gepersonaliseerd fotocanvas maken

Een van de mooiste en intiemste manieren om een huis of kantoor te decoreren is door middel van foto's. Verzamel uw favoriete foto's en transformeer ze in prachtige fotocanvassen. Wij zorgen voor de rest.

De canvasfoto is van hoge kwaliteit en later monteren we het op een houten lijst van dennenhout van 3x2 cm. Het is een zeer origineel geschenk dat voor een persoonlijke en aparte look zal zorgen, waar je het ook ophangt.

Hoe maak ik een persoonlijke canvasfoto?

Onze standaard canvas foto is een geweldige manier van het decoreren van elke muur. Daarnaast heb je de keuze uit een groot aantal formaten en vormen die aan uw wensen voldoen: rechthoekige canvas foto laten maken, vierkante canvas foto maken en panoramisch. Kies het formaat die het meest geschikt is voor op uw muur. Het panoramische model wordt vooral aanbevolen in woon- en slaapkamers.

Het is heel eenvoudig te maken, je hoeft alleen maar de afbeelding te kiezen die je op het doek wilt hebben. Het is een goed detail voor elke datum van het jaar en voor elke persoon, omdat iedereen van foto's houdt en nog meer als je ze aan iemand geeft om wie je geeft.

Op onze website vindt je jouw goedkope canvas foto, van hoge kwaliteit, voor een geweldige prijs. Je kunt jouw vierkante canvas doek ophangen in elke kamer van je huis, kantoor, of waar je maar wilt! Ze zijn een zeer goede garantie als decoratie en van lange levensduur.

Canvas foto bedrukken en maken

Drieluik voor de woonkamer

Je kunt ze plaatsen waar je maar wilt, maar we raden ze vooral aan voor gebruik in de woonkamer. In dit soort ruimtes is er meer plaats voor en kun je ze bijvoorbeeld boven de bank hangen. Dit decoratieve element neemt meer ruimte in beslag dan een normaal schilderij en bedekt de muur daardoor meer.

Door de personalisatie kun je het aanpassen aan de stijl van je woonkamer: minimalistischer, met een landschap, een familiefoto... Wat je ook kiest, het moet in lijn zijn met de rest van de elementen, zodat het het meest eruit springt, zonder dat het uit de toon valt.

Een andere optie is om het te gebruiken als een decoratief element in kamers, vooral wanneer er een tweepersoonsbed staat. Het ziet er spectaculair uit en vervult een dubbele functie: als decoratie en als "bedhoofdbord”.

Kwaliteitsgarantie

Het voor dit produkt gebruikte materiaal voldoet aan het OEKO-TEX® certificaat, dat garandeert dat het materiaal aan de vereiste controlecriteria voldoet, evenals de accessoires zoals klinknagels, knopen, ritssluitingen, tussenvoeringen, etc. Textielmaterialen met het OEKO-TEX® kwaliteitszegel hebben huidvriendelijke eigenschappen.

Certificado OEKO

Hoe maak ik een persoonlijke canvasfoto