Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Papieren servetten bedrukken

servetten voor € 1,50 / stuk
15,00
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Bestel voor 4 uren

Maat
Details
 • Afmetingen: 15 cm (Breedte) x 15 cm (hoogte)
 • Verkocht in verpakkingen van 10 stuks
 • 3-laags witte servetten.
 • Gramgewicht: 17 gr./m2 (elke laag).
 • Totale afmeting (uitgevouwen): 30x30 cm. (middelgroot) en 40x40 cm. (groot)
 • Geschikt voor contact met levensmiddelen.
 • ID: #17142
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Maak gepersonaliseerde papieren servetten in levendige kleuren.

De beste manier om jouw gasten op elk moment te verrassen: gepersonaliseerde papieren servetten, met 3 lagen en met de foto, de zin, het logo en het ontwerp van jouw keuze. Een originele manier om te verrassen, een merk te creëren of jouw bedrijf te promoten, tegen een zeer voordelige prijs.

Je kunt jouw papieren servet vanaf nul maken met het ontwerp dat jou in gedachten hebt, maar als dat niet het geval is, hoef je je geen zorgen te maken: we hebben een zeer gemakkelijke en intuïtieve online editor, die de aanpassing snel en eenvoudig maakt: kies een van de voorontworpen sjablonen die we je aanbieden, en wijzig, voeg toe of verwijder wat je wilt, zodat het ontwerp helemaal van jou is, het zal er zeker geweldig uitzien!

Een veelzijdig product

Gepersonaliseerde papieren servetten zijn speciaal ontworpen voor gebruik op evenementen en etablissementen waar eten de hoofdrol speelt. Ze zijn een andere en voordelige optie om elk evenement of bedrijf een persoonlijke toets te geven en het nog origineler en onvergetelijker te maken!

Deze papieren servetten kunnen worden bedrukt met elk gewenst ontwerp, logo, afbeelding of gepersonaliseerde boodschap. Als je een bedrijf bent, kun je proberen jouw logo of boodschap op de servetten te drukken om een merkaanwezigheid in jouw zaak te creëren, terwijl koppels hun naam of een gepersonaliseerde afbeelding op de servetten kunnen drukken om bijvoorbeeld een speciaal tintje aan hun bruiloft te geven.

Gepersonaliseerde papieren servetten

Bovendien zijn gepersonaliseerde papieren servetten een praktische optie voor cateringevenementen, omdat ze wegwerpbaar en gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn ideaal omdat ze tegen een redelijke prijs in grote hoeveelheden kunnen worden geproduceerd, waardoor ze betaalbaar zijn voor elk soort evenement - stel je voor dat je babyshower of de verjaardag van je kleintje voor de gelegenheid gepersonaliseerde servetten krijgt!

Wanneer gebruik je gepersonaliseerde servetten?

Gepersonaliseerde papieren servetten kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, en hier zijn enkele van de meest voorkomende:

 • Merkpromotie: ze kunnen worden gebruikt als marketinginstrument om merken of bedrijven te promoten. Logo's, merkboodschappen of ontwerpen... alles kan op de servetten worden gedrukt, wat helpt om de zichtbaarheid van het merk te vergroten en een goede eerste indruk bij de klanten te creëren.
 • Speciale evenementen: deze gepersonaliseerde papieren servetten zijn ideaal voor speciale evenementen zoals bruiloften, verjaardagen, diploma's, themafeesten, babyborrels... omdat ze specifiek kunnen worden ontworpen om het thema van het evenement aan te vullen en het nog gedenkwaardiger te maken.
 • Restaurants en bars: kunnen gepersonaliseerde papieren servetten gebruiken om hun zaak te promoten en de klanten een merkervaring te bezorgen. Ze kunnen gepersonaliseerde servetten ook gebruiken om speciale menu's of evenementen te promoten of om zich van de concurrentie te onderscheiden.
 • Thuis en op kantoor: Gepersonaliseerde papieren servetten kunnen ook thuis of op kantoor worden gebruikt als een persoonlijk tintje voor etentjes, vergaderingen of kleine evenementen. Ze kunnen ook een leuk en gepersonaliseerd cadeau zijn.
Papieren servetten met foto of logo

Er bestaat geen twijfel over: gepersonaliseerde papieren servetten zijn een veelzijdig hulpmiddel om merken te promoten, speciale evenementen te versieren en merkervaringen voor klanten te creëren. Plus, met kwantumkortingen, hoe meer je bestelt, hoe goedkoper ze zijn!

Zoals je ziet, zijn gepersonaliseerde papieren servetten voor jouw evenementen of bedrijf een geweldige manier om een speciaal tintje aan de gelegenheid te geven, de kers op de taart!