Kerstbal met naam of foto bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Materiaal: transparant plastic.
  • Verwisselbare foto's.
  • Ze bevatten fluweelachtig lint om op te hangen.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Alles prima in en op orde

Tom (Noord Holland)

Helemaal top! Optijd geleverd, prachtig product! Er zaten stickertjes bij om op het doosje te plakken als je het cadeau geeft, er zat zelfs een zakje snoep in voor onze kindjes die op de leisteen waren gegraveerd voor oma. Ze was heel blij met dit cadeau.

Lisa (Drenthe)

Beschrijving

Versier uw kerstboom

Elk jaar in de maand december is het weer tijd om het huis te decoreren en het in kerstsferen te brengen. Een tijd van gezellige dagen met vrienden en familie om aan een prachtige tafel te genieten van lekker eten en gezelligheid. Maak uw huis en de kerstboom helemaal compleet met onze gepersonaliseerde kerstballen met foto's.

Vergeet die standaard kleuren die u in elke winkel kunt kopen en kies voor deze originele kerstballen. U kunt ze ontwerpen zoals u dat wilt met uw foto, tekst, tekening of één van onze ontworpen sjablonen. U bepaalt hoe ze eruit komen te zien.

We hebben twee verschillende modellen: de klassieke ronde kerstbal en de kerstbal met glitter. Deze laatste is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: goud en rood, de favoriete kleuren van deze speciale dagen.

Het klassieke model kan aan beide zijden volledig naar eigen wens worden bedrukt. U personaliseert de binnenkant van de kerstbal, en niet de buitenkant. De binnenkant is te openen, zodat u de afbeelding kunt veranderen wanneer u dat maar wilt. Terwijl de kerstbal met glitter alleen gepersonaliseerd is met een foto, maar de voorkant zit vol met glitter om een prachtige glans eraan te geven.

U kunt de kerstboom helemaal in uw eigen stijl versieren en zo het eens anders te maken dan voorgaande jaren. Het is tevens een goed idee voor kerstbomen voor bedrijven en versier de kerstballen met foto's van de personen die er werken, heel erg origineel.

Gerelateerde producten