Persoonlijke kerstballen

Kerstmis is een van de meest magische tijden van het jaar. Momenten die perfect zijn voor bijeenkomsten met familie en vrienden om alle goede dingen te vieren die dit jaar zijn gebeurd en ook om onze beste wensen te vragen voor het jaar dat voor de deur staat.

Decoreer je kerstboom

In de maand december nemen mensen de gelegenheid te baat om hun huis te decoreren om het dat warm en gezellige kersttintje te geven. Omdat Kerstmis een tijd is waarin lichtjes en versieringen ons weer als kleine kinderen doen voelen; zoals toen we vroeger met onze ouders en grootouders het huis versierden.

Het is een tijd om samen met vrienden en familie aan dezelfde tafel te zitten en onze liefde voor elkaar te tonen. En daarvoor hebben we een heleboel ontwerpen van gepersonaliseerde kerstballen voor in de boom voorbereid.

Vergeet de standaard gekleurde kerstballen, die allemaal hetzelfde zijn en die je in elke winkel kunt vinden. Wij brengen je een vernieuwde versie van persoonlijke kerstballen. Je kunt kiezen uit een groot aantal ontwerpen op onze website of je kunt je eigen ontwerp naar eigen wens personaliseren; met je favoriete foto's, teksten, tekeningen of wat je maar kunt bedenken. Jij beslist hoe je het maakt, zodat je boom er perfect uitziet.

Kerstboom-met-gepersonaliseerde-kerstballen

Persoonlijke kerstballen met naam of foto

Op onze website vind je drie verschillende modellen gepersonaliseerde kerstballen:

  • De klassieke ronde kerstbal: je kunt ze aan beide kanten naar eigen wens personaliseren. Een van de populairste opties is een foto op de ene kant en een naam of zin op de andere kant te zetten. Maar je kunt ook voor elke andere optie kiezen die je maar kunt bedenken. De kerstballen zijn 100% personaliseerbaar.
  • De kerstbal met glitters: er zijn twee universele en favoriete kleuren tijdens de kerstvakantie: rood en goud. Daarom hebben we dit model; enerzijds om de afbeelding, foto of tekst toe te voegen die we willen, en anderzijds om het dat kersttintje van glitter en distinctie te blijven geven dat de kamer er perfect doet uitzien.
  • Kerstbal met hartvorm: deze bal kan, net als de klassieke kerstbal, aan beide zijden worden gepersonaliseerd en heeft de bijzonderheid dat hij een hartvorm heeft, wat hem bijzonder mooi maakt.

Het mooiste van dit alles is dat je de buitenkant van de kerstbal niet personaliseert, maar dat het ontwerp dat je maakt of kiest aan de binnenkant van de bal komt. Op die manier kan je de bal openen en de afbeeldingen zo vaak als je wilt veranderen.

Je kunt de kerstboom bij jou thuis met stijl versieren en anders maken dan je in de vorige jaren hebt gedaan.

Het is ook een leuk idee voor bedrijfskerstbomen, waarbij je elk van de ballen kunt versieren met de foto's en namen van alle werknemers.

Kerstbal met foto van baby

Houten hanger met persoonlijke opdruk

Het is normaal dat we elk jaar proberen te vernieuwen en de kerstboom anders dan de vorige jaren proberen te versieren. We hebben een super originele optie voor je om dit te realiseren.

Het versieren van je kerstboom met onze gepersonaliseerde houten hangers een andere optie die er perfect uit zal zien. Ze zijn gemaakt van natuurlijk hout en worden geleverd met een jute koord om op te hangen met een bijpassend balletje. Het is ideaal, is het niet?

Aangezien deze ornamenten uit natuurlijk hout geneden zijn, zal elk product een unieke vorm, toon en dikte hebben die verschilt van de rest. Geen twee stukken hout zullen ooit hetzelfde zijn en dat maakt ze nog specialer.

De houten hangers worden op een van de twee zijden van het ornament gepersonaliseerd en je kunt elk ontwerp of foto, tekst of naam uploaden; wij zorgen voor het personaliseren, zodat je kerstboom de mooiste wordt die je ooit hebt gezien.

De houten hangers zijn ideaal te combineren met onze klassieke ronde kerstballen. Je kunt ook kiezen voor een puur natuurlijke decoratie alleen met deze gepersonaliseerde houten hangers. Welke optie je ook kiest, het zal er perfect uitzien.

Bovendien zullen de gepersonaliseerde houten hangers niet alleen handig zijn om de kamer voor Kerstmis te versieren, maar je kunt er ook elke hoek van uw huis mee versieren. Ze zullen er perfect uitzien!

Houten hanger met persoonlijke opdruk