Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Houten hanger om op te hangen, te bedrukken en te maken

schijf
6,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 21 uren 11 minuten.

Details
  • Afmetingen: 1 cm (dikte) x 10ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • De afmetingen, vorm, dikte en kleur kunnen enigszins variëren, aangezien het een natuurproduct is dat door snijden is ontstaan.
  • Gegraveerd aan één zijde.
  • Materialen: dennenhout en jute koord.
  • Elegante decoratie in natuurlijke stijl. Ideaal als kerstversiering.
  • ID: #15218
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Persoonlijk houten kerstversiering

Kerstmis en kerstdecoratie gaan altijd hand in hand. We houden er allemaal van om ons huis te versieren tijdens deze speciale feestdagen waarbij decoratieve details een belangrijke rol spelen, omdat ze ons helpen om een magische en feestelijke sfeer aan het huis te geven.

Als er een decoratieve stijl is die momenteel helemaal in is, dan is het wel de Noordse stijl. Deze stijl strekt zich ook uit tot woningdecoratie in deze magische tijd van het jaar.

Als je een fan bent van Scandinavisch interieurdesign zul je dit artikel geweldig vinden. Je zult je huis deze kerst op een bijzondere manier aan kunnen kleden met onze persoonlijke houten hanger. Misschien komt het door de serene, schone atmosfeer, de lichte en heldere kleuren, maar vooral door het gebruik van natuurlijke materialen. Scandinavische stijl decoratie is een van de meest succesvolle trends vandaag de dag in de inrichting van vele huizen.

Deze gepersonaliseerde houten kerstornamenten zijn perfect om in de kerstboom te hangen en kunnen ook worden gebruikt om een kamer of een meubelstuk te versieren om het een meer landelijke stijl te geven, zelfs buiten de kerstperiode.

Onze houten hangers kunnen aan één kant worden gepersonaliseerd met het ontwerp dat jij het mooiste vind. Je kunt daarvoor een ontwerp kiezen uit de ontwerpen die wij aanbieden. Maar je kunt ook je eigen ontwerp maken met onze online editor.

Ze zijn gemaakt van dennenhout en het koord is gemaakt van jute, een bruin materiaal dat ze dezelfde warmte geeft als het hout. De hangers worden met de hand gemaakt, waardoor het formaat, structuur, kleur en dikte kan variëren, waardoor het unieke items zijn. Geen twee houten hangers zullen ooit precies hetzelfde zijn.

Persoonlijke houten kerstonament voor de kerstboom

Geef je huis dit jaar een meer natuurlijke kerstdecoratie en geef het de warmte die het verdient. Gebruik je creativiteit en verbeelding en personaliseer de perfecte houten hanger voor jezelf of om deze kerst cadeau te geven.

Personaliseer je houten hanger met een uniek ontwerp

In deze categorie vind je verschillende mogelijkheden om de houten kerstversiering te personaliseren, met ontwerpen voor kinderen, romantiek, kerstmotieven en zelf ontwerpen ontworpen door en voor huisdieren, die ook een zeer belangrijk deel van het gezin uitmaken. U kunt kiezen uit een van de ontwerpen die wij aanbieden of u kunt uw houten hangende schijf vanaf nul aanpassen.

Je hoeft alleen de hangers te kiezen en de gewenste afbeelding of ontwerp uploaden en wij zorgen ervoor dat het wordt vastgelegd op een van de zijden van de houten hanger. Het ornament zal een herinnering vormen die je nooit zult vergeten.

De hagers zijn perfect voor het versieren van de kerstboom, maar ze kunnen ook worden gebruikt om elke kamer in huis te versieren, zelfs als het geen kersttijd is. Bovendien kun je ze in de kerstboom perfect combineren met de ronde gepersonaliseerde kerstballen. Zo creëer je een originele en unieke decoratie. Jouw kerstboom zal dit jaar al je vrienden en familie met open mond doen staan.

Houten hanger met naam bedrukken

Persoonlijke houten hangers als cadeau geven

Gepersonaliseerde houten hangers zijn de laatste jaren niet alleen als kerstversiering erg in de mode geraakt, maar ook als geschenk bij evenementen. Denk als cadeau voor bijvoorbeeld bruiloften, doopsels, communies, etc. Je kunt een houten hanger maken met de naam van elke gast en die op hun stoel leggen, zodat ze bij aankomst aan hun tafel kunnen zien dat jij aan elk detail hebt gedacht. We zijn er zeker van dat ze het geweldig zullen vinden.

Nu kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en het perfecte souvenir voor jezelf of je dierbaren maken.