Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Handdoek bedrukken en maken

Maak uw handdoek met foto

Nu meer dan ooit is het bedrukken van kleding in de mode, dat maakt het anders dan de rest. Als u deel wilt uitmaken van de mensen die het verschil maken, raden wij u onze handdoeken bedrukken aan. De handdoek met foto zijn helemaal geweldig en nu kunt u ze zelf ontwerpen met de afbeelding, logo of ontwerp die u het mooiste vindt.

We weten dat het online kopen van handdoeken op sommige websites complex kan zijn. Als u niet weet hoe u de bedrukte handdoeken moet maken, maakt u zich dan geen zorgen, want bij ons kunt u het op een heel eenvoudige manier doen. Onze editor is zeer intuïtief en eenvoudig te gebruiken. U kunt ook één van onze sjablonen kiezen of, als u dat wilt, uw eigen ontwerp maken door uw favoriete foto's of tekst toe te voegen.

Als u nog geen handdoek heeft, is het tijd om de handdoek te kiezen die het beste bij u past. Er zijn verschillende modellen beschikbaar: voor het strand, zwembad of badkamer. Op het strand uw bedrukte strandlaken showen, ze zullen allemaal jaloers zijn, als ze uw geweldige ontwerp zien. En als u op zoek bent naar een handdoek voor uw kleintje, hebben we ook een babyhanddoek met capuchon voor uw baby. Allemaal, natuurlijk, te bedrukken door en voor u.

Materiaal van onze handdoeken

Deze goedkope gepersonaliseerde handdoeken zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van katoen.

Onze katoenen handdoeken zijn gemaakt van Amerikaanse badstof. Dit zijn de handdoekken die je naar het strand of naar het zwembad meeneemt, of die je thuis in de badkamer gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

In sommige winkels hebben de handdoeken na verloop van tijd slijtplekken en moet de nare vochtige geur van de handdoek verwijderd worden. Onze handdoeken zijn echter zeer goed bestand tegen deze factoren en u zult in staat zijn om ze voor een lange tijd te gebruiken en ze de zachtheid geven dat u nodig heeft.

De meest originele strandlakens

Vergeet uw handdoek niet als u naar het strand gaat. Het is een must, dus niet elke handdoek os geschikt om mee te nemen. Wij raden u onze gepersonaliseerd badstoffen strandlaken aan. Het is gemaakt van katoen en polyester, wat het zeer duurzaam en sterk maakt. Ze worden veel gebruikt voor naar het zwembad of het strand mee te nemen, omdat u hiermee een efficiëntere droging mogelijk maakt.

Onze strandlakens hebben iets speciaals, en dat is dat ze gepersonaliseerd zijn. Dankzij het persoonlijk maken van dit strandlaken, zal er geen zelfde model te vinden zijn. U kunt het ontwerpen met uw foto, tekst of ontwerp die u wilt op een zijde. Als u niet weet hoe u een strandlaken moet ontwerpen, maakt u zich dan geen zorgen, want met onze editor is het heel eenvoudig en intuïtief.

In onze catalogus vindt u rechthoekige strandlakens en ronde handdoeken, beide kunnen worden gepersonaliseerd naar uw smaak en de maat kiezen die het beste past bij wat u zoekt. U heeft eventueel ook de keuze uit vooraf ontworpen sjablonen, zodat u deze naar wens kunt aanpassen of, als u dat liever heeft, het ontwerp vanaf het begin helemaal zelf maken.

Gepersonaliseerde strandlakens voor kinderen

Onze handdoeken zijn er voor jong en oud. U heeft de keuze uit verschillende formaten om de afmeting te kiezen die het beste bij uw kind past. Van de kleinste tot de grootste strandhanddoek.

Het is gebruikelijk voor velen om te kiezen voor het personaliseren voor kinderen met hun favoriete tekenfilmfiguur. We hebben echter een ander idee waarvan we denken dat uw kind het nog leuker zal vinden en dat is om hun eigen tekeningen werkelijkheid te laten worden. Scan zijn favoriete tekening en maak er een afbeelding van, dan hoeft u die in onze editor alleen maar in te voegen en kunt u zijn tekening tot leven brengen. Het wordt zijn favoriete handdoek!

Als u van spelletjes houdt, kun u er ook een creatief ontwerpen met uw leukste bordspel waarin het zo een dubbele functie zal vervullen. Kies gewoon het juiste formaat en begin met het maken van uw ontwerp. We zijn er zeker van dat ze het leuk zullen vinden.

Wat te doen om de handdoek op zijn plek te houden?

Op winderige plaatsen kan het vasthouden van een handdoek een riskante sport zijn. Sommige mensen gebruiken hun rugzakken en andere spullen om bovenop de handdoek te leggen zodat deze op zijn plek blijft liggen, maar als u één van die personen bent die zich graag helemaal comfortabel voelt zonder omringd te worden door tassen en schoenen etc., dan zijn er andere opties.

Er zijn pinnen die in het zand gestoken kunnen worden en waarmee de handdoek vastgehouden wordt, zonder dat hij beweegt en hij perfect op zijn plek blijft liggen. Ze zijn klein, dus u kunt ze elke keer als u naar het strand gaat in uw tas stoppen.

Hoe handdoek te maken met foto

Eén van de leukste manieren om een handdoek te maken is om natuurlijk een heel eigen handdoek te hebben die niemand heeft. De meest typische en grappige zijn degene met dieren, hoewel er genoeg ideeën zijn die u kunt laten maken. Afhankelijk van de grootte van het laken, zult u in staat zijn om sommige vormen of andere te maken. Vervolgens geven wij u een aantal ideeën die u op het internet kunt vinden van hoe u de handdoek kunt opvouwen met de vormen van dieren:

  • Zwaan: het is de meest klassieke en één van de meest gebruikte, vooral in hotels. Het heeft geen hoge moeilijkheidsgraad en normaal gesproken worden er grote modellen gebruikt zodat je ze goed kunt oprollen en vouwen.
  • Slang: deze optie is erg grappig en kan nog grappiger zijn als u twee ogen en een tong toevoegt. In kleinere maten vindt u het gemakkelijker en overzichtelijker om te doen.
  • Olifant: dit figuur heeft meer bewerking, e nu heeft twee handdoeken nodig om het te maken. Het is een geweldig idee om ze te geven, vooral voor kinderen.

Merkwaardigheid

Wist u dat er Handdoekdag is? Op 25 mei van elk jaar wordt deze dag gevierd als een eerbetoon aan Douglas Adams, schrijver en auteur van de serie "Het Transgalactisch Liftershandboek". In dit werk stelt de auteur dat elke galactische lifter een handdoek moet dragen.