Badponcho bedrukken en maken

Badponcho bedrukken en maken

handdoek
€ 24,95
Kwantumkortingen

Maat
Maat
Details
 • Maattabel
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Samenstelling: 40% katoen, 60% polyester. Dikte: 400g/m2.
 • Volledig gepersonaliseerd aan de buitenkant (voorzijde, achterzijde en kap). De binnenkant is wit.
 • Verschillende maten om uit te kiezen voor volwassenen en kinderen. Machine wasbaar.
 • OEKO-TEX® gecertificeerd.
 • ID: #15981-98727
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Wasinstructies

 • Machine wasbaar
 • Maximale wastemperatuur: 40°
 • Gebruik geen bleekmiddel
 • Strijk op lage temperatuur
 • Niet in de droger drogen

Voor een afwerking van superieure kwaliteit, raden we aan de badponcho te wassen voor gebruik.

Alle afmetingen van dit textielproduct zijn bij benadering en kunnen worden beïnvloed door het proces van beeldoverdracht.

Op maat gemaakte badponcho met kap

De handdoek is al decennialang een onmisbaar attribuut, zowel op het strand als in het zwembad. Maar zelfs de klassiekers kunnen evolueren. Poncho handdoeken zijn een meer praktische en comfortabelere variant op de klassieke rechthoekige handdoeken. Ze zijn gemaakt van zacht katoen en polyester, volledig machine wasbaar, zonder kwaliteitsverlies van de afdruk.

Het belangrijkste nut van een badponcho is dat men zich overal kan omkleden zonder op zoek te moeten gaan naar een kleedhokje of een afgelegen plaats, want deze handdoek bedekt het lichaam volledig en zorgt dus voor privacy. Dit afgezien van het normale gebruik, namelijk het afdrogen van het lichaam, zowel aan de voor- als achterzijde, als het hoofd met de capuchon waarover de badponcho beschikt.

Onze poncho's zijn aan de gehele buitenkant te personaliseren. Dat wil zeggen dat je elk ontwerp kunt kiezen dat wij aanbieden, of zelf een eigen afbeelding of compositie uploaden. Het door jouw gekozen ontwerp zal worden afgedrukt op de voor- en achterkant van de handdoek, evenals op de kap.

De binnenkant van de badponcho, die niet zichtbaar is, is wit. Dit is het gedeelte dat een zachte badstof textuur heeft om het lichaam af te drogen.

De personalisatie maakt het mogelijk om de poncho geheel naar eigen smaak te maken. Zet een naam of een speciaal ontwerp of afbeelding, zoals uit een film of een eigen tekeking, erop om te weten van wie de handdoek is.

Vergelijking afmetingen gepersonaliseerde handdoeken

Baby en kinderen badponchos

We hebben verschillende maten kinder badponchos, zowel voor baby's als voor kinderen. Deze handdoeken zijn zeer praktisch om het kind comfortabel af te drogen na een zwempartij in het zwembad of op het strand. Bij zwemlessen voor kinderen is het gebruikelijk dat alle meisjes en jongens dit type poncho met capuchon gebruiken zodra ze uit het water komen, om zich op weg naar de kleedkamer af te drogen.

Als ze gepersonaliseerd zijn, kun je de naam van het kind toevoegen op een deel van de handdoek om het zo altijd te kunnen identificeren. Je kunt ook een favoriete afbeelding van het kind kiezen, bijvoorbeeld een door jou gemaakte foto, tekening, een favoriet stripfiguur, of een ontwerp dat je bevalt dat beschikbaar is in onze galerij van voorontworpen sjablonen.

Gepersonaliseerde surf badponcho

Dit type handdoek wordt elk jaar meer en meer gebruikt door volwassenen, zowel om zich af te drogen na een duik op het strand of in het zwembad, als voor gebruik als "draagbaar verkleedhokje". Het wordt veel door surfers gebruikt. Na een goede surfsessie is het tijd om je wetsuit uit te trekken, je af te drogen en je om te kleden. Om niet te hoeven jongleren om je te bedekken met een normale rechthoekige handdoek, is het gebruik van een badponcho ideaal. Deze handdoek kan als kledingstuk aangetrokken worden, waardoor allebei je armen vrij blijven om je comfortabel en intiem om te kunnen kleden.

je hoeft natuurlijk geen surfer te zijn om van zo'n praktische handdoek te genieten: elke volwassene die gewoon naar het zwembad of het strand gaat, zal het handig vinden om een poncho-handdoek te gebruiken om zich na elke zwembeurt af te drogen en om te kleden.

Vergelijking afmetingen kleine handdoeken en normaal gebruik

Kwaliteitsgarantie

Textielproducten met het OEKO-TEX®-keurmerk garanderen dat alle bestanddelen ervan aan de vereiste controlecriteria voldoen, met inbegrip van accessoires zoals klinknagels, knopen, ritssluitingen, tussenvoeringen, etc. Textielproducten met het OEKO-TEX® kwaliteitszegel hebben huidvriendelijke eigenschappen.

OEKO-TEX Etiket