Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Kalenders bedrukken en maken

Fotokalenders

De kalenders zijn een van onze topcadeaus, vooral in de laatste maanden van het jaar en met Kerstmis, maar ook in de eerste maanden van ieder jaar.

En het idee is geweldig: een kalender met alle maanden van het jaar met hun respectievelijke dagen, waar u foto's of ontwerpen naar wens kunt toevoegen.

Een fotokalender is een praktisch geschenk, want iedereen bekijkt bijna dagelijks een kalender, of het nu gaat om het noteren van belangrijke aankomende evenementen, afspraken, verjaardagen, etc. Dus elke keer dat u de gepersonaliseerde kalender raadpleegt, ziet u de foto of het ontwerp erop afgedrukt.

Beschikbare modellen

Op onze site kunt u uw online kalender personaliseren, waarbij u kunt kiezen uit verschillende opties: voor op de wand, op tafel, zakformaat, scheurkalander of van magneten voorzien:

Aangepaste wandkalenders

De kalenders om aan de muur te hangen zijn het meest gevraagd. Ze worden vaak opgehangen in de keuken, in een kamer, op kantoor, enz. Ze zijn verkrijgbaar met meerdere bladeren, of als wandtype met alle maanden op één pagina. Door gebruik te maken van onze tijdelijke aanbiedingen kunt u, als u snel bent, goedkope gepersonaliseerde wandkalenders verkrijgen.

Gepersonaliseerde kalenders voor op tafel

Gepersonaliseerde bureaukalenders zijn niet alleen heel typisch voor het bureau op kantoor of in het bedrijf waar u werkt, maar worden ook vaak thuis gebruikt. Er zijn rechthoekige en vierkante exemplaren, en zelfs enkele originelere, zoals kalenders in CD-doosjes of potloodhouders.

Gepersonaliseerde zakkalender

Een klassieker, de zakkalenders worden meestal gekocht in verpakkingen van meerdere eenheden voor reclamedoeleinden of voor bedrijven. Ze worden ook vaak gebruikt met familiefoto's om uit te delen tijdens de kerstmaaltijden (vooral als u een baby hebt gekregen), of kunnen een goed idee zijn als een originele huwelijksuitnodiging.

Gepersonaliseerde scheurkalender

Scheurkalenders zouden echt gerelateerd zijn aan wandkalenders, omdat ze ook op te hangen zijn. Op de voorkant kunt u de gewenste foto of afbeelding plaatsen. En aan de onderkant van de kalander ziet u de gestanst vellen van elke maand van het jaar, zodat u ze kunt afscheuren als de maanden voorbij zijn.

Gepersonaliseerde magneetkalender

Eindelijk kunt u een gepersonaliseerde magnetische kalender cadeau geven, ideaal om op de koelkast, vriezer of een ander metalen oppervlak te plaatsen. Het is een zeer origineel en praktisch cadeau, met verschillende toepassingen: het versiert de koelkast, het kan gebruikt worden om de dagen en maanden van het jaar te controleren, en het kan ook gebruikt worden om papieren en lakens op de koelkast te plakken, van kindertekeningen tot het boodschappenlijstje of iets anders.

Aangepaste wandkalenders

Kalender met foto's maken

Als u zich afvraagt hoe u een gepersonaliseerde kalender kunt maken, maakt u zich dan geen zorgen, we leggen het hier graag uit.

Het is heel eenvoudig. Kies gewoon het kalendermodel dat u wilt, klik op de knop "Aanpassen" en u kunt direct uw foto's of afbeeldingen uploaden vanaf elk apparaat om uw kalender met foto's te maken.

Op elk moment tijdens dit proces van het maken van een gepersonaliseerde kalender kunt u een voorbeeld zien van hoe het eruit zal zien, en hoe we het zullen afdrukken. Zo zullen er geen verrassingen te zijn.

Bij kalenders met meerdere pagina's kunt u een aparte foto kiezen voor iedere gewenste maand.

Goedkope gepersonaliseerde kalenders

Als u op zoek bent naar voordelige kalenders, dan presenteren wij u onze kwantumkortingen. Wij verkopen vanaf slechts 1 eenheid; er is dus geen minimumorder (behalve voor zakkalenders, met een minimum van 10 eenheden). Maar we verkopen ook grote hoeveelheden. In dat geval geldt dat hoe groter het aantal aan te schaffen eenheden is, hoe lager de kosten per eenheid zullen zijn.

Deze kortingen zijn ideaal voor gepersonaliseerde kalenders voor bedrijven, dat wil zeggen voor bedrijven die enkele tientallen of honderden identieke kalenders wensen te bestellen, hetzij voor reclamedoeleinden, hetzij om weg te geven aan hun klanten om loyaliteit op te bouwen, enz.

Gepersonaliseerde kalenders voor op tafel