Adventskalender bedrukken

adventskalender
€ 10,95
Geleverd tussen 19-20 juni met snelle verzending.

Details
 • Afmetingen: 25 cm (Breedte) x 34 cm (hoogte) x 1 cm (dikte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Bevat 24 chocolaatjes (melkchocoladesmaak).
 • Elk chocolaatje heeft een ander ontwerp, gegraveerd in reliëf.
 • De voorkant van de kalender is personaliseerbaar.
 • Zie ingrediënten en allergenen in de beschrijving.
 • ID: #17343
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde adventskalender: traditie, chocolade en personalisatie bij het aftellen tot Kerstmis

Kerstmis is een speciale tijd waarin alles overspoeld wordt door magie, vreugde en goede wensen. Een van de spannendste aspecten van Kerstmis is het aftellen naar 25 december, de eerste kerstdag. En hoe kun je dat beter doen dan met een personaliseerde adventskalender. Met deze kalender kun je niet alleen de dagen aftellen tot Kerst, maar voeg je ook een persoonlijk en heerlijk tintje toe aan deze traditie.

Er is niets opwindender dan op de eerste 24 dagen van december een kalenderdoos te openen en een heerlijk chocolaatje te ontdekken. Onze gepersonaliseerde adventskalender bevat 24 chocolaatjes, één voor elke dag tot Kerst. Elk chocolaatje is een kleine beloning om je dag op te vrolijken. Bovendien is elk chocolaatje versierd met een andere kerstfiguur in reliëf. Ze zijn allemaal anders, dus elke dag is een verrassing: wat ga je vandaag krijgen? Er zijn reliëfs in de vorm van sneeuwpoppen, kerstbomen, sneeuwvlokken, sterren... en nog veel meer dat we je zelf laten ontdekken.

Het beste is dat de kalender gepersonaliseerd is, er zal geen andere zijn zoals deze. De voorkant van de kalender is een lege "zone" die wacht om getransformeerd te worden in een uniek ontwerp gemaakt door jou. Je kunt het met elke gewenste afbeelding personaliseren: een familiefoto, een selfie met vrienden, een creatief ontwerp of zelfs je bedrijfslogo. Dit maakt het een betekenisvol en decoratief cadeau, vol herinneringen die je de rest van de feestdagen bij zullen blijven.

Gepersonaliseerde adventskalender

Het is ook zeer effectief als promotioneel geschenk. Voor bedrijven en merken is de gepersonaliseerde adventskalender een krachtig middel om het merkimago te versterken en klanten te bedanken voor hun steun. Je kunt kalenders gepersonaliseerd met je logo maken en ze weggeven op evenementen, beurzen of als cadeau voor trouwe klanten. Elk chocolaatje versterkt de aanwezigheid van je merk in het geheugen van de ontvanger.

Oorsprong van adventskalenders: waar komt deze traditie vandaan?

De traditie van adventskalenders heeft wortels in de christelijke en Europese cultuur. "Advent' komt van het Latijnse 'adventus', wat 'komst' of 'aankomst' betekent. Advent is de periode die de voorbereiding markeert op de komst van Jezus met Kerstmis. Het idee om de dagen tot Kerstmis te tellen stamt uit het Duitsland van de negentiende eeuw, waar kinderen voor elke dag in december een kaars aanstaken. Uiteindelijk werden er kalenders gemaakt met vensters die opengingen om een foto of een kleine traktatie te onthullen.

Het idee van chocolaatjes achter elk kalendervenster kwam later en de traditie verspreidde zich over de hele wereld. Nu worden adventskalenders overal ter wereld gebruikt, om religieuze redenen of gewoon als een leuke (en erg smakelijke) manier om naar Kerstmis uit te kijken.

Kenmerken van de chocolaatjes

24 chocolaatjes: nettogewicht 75gr. Bevat 32% cacao.

INGREDIËNTEN

Melkchocolade (Suiker, cacaoboter, volle en magere MELK poeder, cacaomassa, WEIPOEDER , LACTOSE, emulgatoren: lecithine (SOJA) en oliglycerolpolyricinoleaat, vanillearoma).

Allergenen zijn vetgedrukt. Kan sporen van noten bevatten, houdbaarheidsdatum en partijnummer staan linksonder vermeld. Droog en niet te warm bewaren.

Gepersonaliseerde adventskalender met chocolaatjes

VOEDINGSINFORMATIE

Per 100 gram:

 • Energiewaarde: 2270 kJ / 544 kcal
 • Vet: 32 g (waarvan verzadigd: 20 g)
 • Koolhydraten: 57 g (waarvan suikers: 56 g)
 • Vezels: 2,0 g
 • Eiwit: 7,0 g
 • Zout: 0,15 g