Sleutelhanger met foto

Bij Wanapix zijn wij gespecialiseerd in het maken van sleutelhanger met foto bedrukken. We hebben veel verschillende modellen sleutelhangers zodat u de sleutelhanger kunt kiezen die u het mooiste vindt. De sleutelhanger kunt u in een paar minuten creëren met een foto voor uzelf, of om als cadeau te geven.

We hebben zoveel sleutelhangers dat we ze op verschillende manieren kunnen indelen, op vorm of materiaal, zoals:

Sleutelhanger in verschillende vormen

 • Rechthoekig
 • Rond
 • Vierkant
 • Hartvormig
 • T-shirt vorm
 • Stervormig
 • En andere vormen (flessenopener, fotoboekje, enz.)

Sleutelhanger van verschillende materialen

 • Hout
 • Metaal
 • Plexiglas
 • Glas
 • Leder
 • En andere diverse materialen
Sleutelhanger met foto

Hierbij willen wij u onze gegraveerde sleutelhanger introduceren. In plaats van de foto op de sleutelhanger te bedrukken, kunnen we ook een tekst of een logo graveren met behulp van een diamant techniek of met de nieuwste generatie lasergraveren.

Ontwerp ideeën

Bij het bedrukken van uw sleutelhanger kunt u een foto van uzelf, familie, vriend of partner, enz. uploaden. Of u kunt een originele sleutelhanger maken met een afbeelding van uw favoriete hobby of sport.

Naast de sleutelhangers met persoonlijke foto's, worden de meeste verkocht met ontwerpen van Star Wars, Games of Thrones, met eenhoorn, de kleuren van een voetbalclub, Harry Potter, Dragon Ball, of sleutelhangers met emoji. En nog veel meer andere afbeeldingen voor sleutelhangers bedrukken.

Het is ook op te merken dat men vaak denkt aan de persoon voor wie de sleutelhanger is. De sleutelhangers voor stellen zijn niet hetzelfde als de sleutelhangers voor leraren als u een leuk detail aan een juf of meester wilt geven. Er zijn ook verschillende voorkeuren als het een mannelijk of vrouwelijk cadeau is.

Gegraveerde sleutelhanger

Tevens zijn ze een perfect cadeau voor speciale gelegenheden van het jaar, zoals sleutelhangers voor Vaderdag, Moederdag, Valentijnsdag, enz. Het is een zeer economisch, origineel en praktisch cadeau, iedereen gebruikt sleutelhangers.

Hoe maak ik een sleutelhanger?

Het is zeer eenvoudig om sleutelhangers te bestellen. Kies gewoon het model dat u wilt, klik op de knop van personaliseren en u bevindt zich in onze Online Editor, om uw foto's, tekst, afbeelding,, naam, datum, ontwerp, .... te uploaden, wat u maar wilt.

Twijfel niet over hoe u een originele sleutelhangers kunt maken omdat u het kan maken met elk ontwerp voor de mooiste sleutelhanger, helemaal zoals u dat maar wilt.

En hoewel we veel praten over het concept "sleutelhangers met foto", kunt u ook kiezen voor gepersonaliseerde sleutelhangers met naam. Dit wordt ook vaak gekozen met naam, een speciale datum of een korte tekst.

Sleutelhangers te bestellen

Goedkope bedrukte sleutelhangers

In onze winkel hebben we "kwantumkortingen". Dit betekent dat hoe meer eenheden u van dezelfde sleutelhanger bestelt, hoe goedkoper elke eenheid zal zijn. Dit is een groot voordeel voor diegenen die op zoek zijn naar grote orders, bijvoorbeeld voor sleutelhangers met reclame, of om als detail te geven bij evenementen zoals huwelijken, doop en communies.

Dubbelzijdig gepersonaliseerde sleutelhanger

De meeste van onze sleutelhangers kunnen aan beide zijden worden gepersonaliseerd, met twee verschillende foto's of ontwerpen. U kunt dus een foto op de ene kant zetten, en bijvoorbeeld een zin of datum op de andere kant. Deze dubbelzijdige sleutelhanger is de bestseller uit onze catalogus, juist vanwege die mogelijkheid om twee verschillende ontwerpen te gebruiken. In de individuele blad van elke sleutelhanger kunt u controleren of deze aan 2 zijden te personaliseren is.

In het kort, als u op zoek bent naar mooie sleutelhangers, zijn gepersonaliseerde sleutelhangers het antwoord van uw zoektocht.

Kodak sleutelhangerhaspel met uw afgedrukte foto's