Mini fotoboekje sleutelhanger maken

mini album
€ 9,95
Kwantumkortingen

Maat
Kleur
Details
  • Afmetingen: 3,9 cm (Breedte) x 3,8 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Bevat 9 dubbele vellen (18 pagina's).
  • Materiaal omslag en achterkant: kunstleer. Binnenkant 250 gr. glanzend papier.
  • Inclusief draaibare karabijnhaak met trekker.
  • Sluit met magneetknop.
  • ID: #5776-2537
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Mini fotoboekje sleutelhanger

Er zijn mensen die graag foto's meenemen van familie, vrienden of partner. Bent u daar één van? Dan hebben wij het item voor u, onze mini fotoalbum sleutelhanger, omdat deze de dubbele functie vervult die u nodig heeft: organiseer jouw sleutels en draag je foto's mee van wie je maar wilt.

We hebben twee verschillende modellen, met verschillende afmetingen, aantal bladen, kwaliteiten... maar in beide modellen kun je het kleine fotoboek personaliseren met alle foto's, ontwerpen of afbeeldingen die je maar wilt. Je zult het heel leuk vinden, want het is anders dan al het andere dat je kunt vinden.

Zowel de voorkant als de achterkant zijn van hoge kwaliteit, dus de afwerking is erg elegant en duurzaam. Het is een zeer voordelig cadeau, maar van geweldige kwaliteit, dus je kunt het bij elke gelegenheid cadeau doen, want het zal zeer goed worden ontvangen.

Gepersonaliseerde mini fotoboekje sleutelhanger

Deze miniatuur fotoboekjealbum sleutelhanger is om verschillende redenen een geweldig cadeau-idee. Ten eerste is het een praktische manier om altijd een fotoalbum bij je te hebben. In plaats van een fysiek boek of een extra elektronisch apparaat mee te nemen, kun je de foto's bij de hand houden aan de sleutelhanger. Bovendien wordt het cadeau nog persoonlijker en emotioneler doordat het fotoalbum kan worden aangepast. Je kunt bijvoorbeeld foto's kiezen die speciaal of betekenisvol zijn voor de persoon aan wie u de sleutelhanger geeft, zoals vakantiefoto's of foto's van belangrijke momenten in hun leven, met hun partner, kinderen, huisdieren, etc.

Een ander voordeel van de miniatuur fotoboek sleutelhanger is dat het een modern en praktisch geschenk is. Veel mensen hebben geen fysieke fotoalbums meer bij zich, maar slaan hun foto's liever digitaal op. Een miniatuur fotoboek sleutelhanger is een manier om een traditioneel cadeau (een fotoboek) op een modernere en eigentijdse manier aan te bieden.

Mini fotoboekje sleutelhanger