Mini fotoboekje sleutelhanger bedrukken en maken

Mini fotoboekje sleutelhanger bedrukken en maken

sleutelhanger
€ 8,96€ 9,95
Kwantumkortingen

Kleur
Details
  • Afmetingen: 3,9 cm (Breedte) x 3,8 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal van de omslag: kunstleer.
  • Inclusief 9 dubbele vellen (18 pagina's).
  • De 9 vellen zijn gepersonaliseerd.
  • ID: #5776-2537
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Mini fotoboekje sleutelhanger

Er zijn mensen die graag foto's meenemen van familie, vrienden of partner. Bent u daar één van? Dan hebben wij het item voor u, onze mini fotoalbum sleutelhanger, omdat deze de dubbele functie vervult die u nodig heeft: organiseer jouw sleutels en draag je foto's mee van wie je maar wilt.

Dit kleine album bestaat uit negen dubbele vellen (18 in totaal) en ze zijn allemaal gepersonaliseerd met foto's, ontwerp of teksten die u wenst. Het is echt helemaal geweldig, omdat het anders is dan alle andere sleutelhangers.

Zowel de voorkant als de achterkant zijn gemaakt van kunstleer, wat de afwerking erg elegant en duurzaam maakt. Het is een zeer economisch detail, maar van hoge kwaliteit, dus je kunt het bij elke gelegenheid geven, iedereen vindt het helemaal super.

Gepersonaliseerde mini fotoboekje sleutelhanger

Deze miniatuur fotoboekjealbum sleutelhanger is om verschillende redenen een geweldig cadeau-idee. Ten eerste is het een praktische manier om altijd een fotoalbum bij je te hebben. In plaats van een fysiek boek of een extra elektronisch apparaat mee te nemen, kun je de foto's bij de hand houden aan de sleutelhanger. Bovendien wordt het cadeau nog persoonlijker en emotioneler doordat het fotoalbum kan worden aangepast. Je kunt bijvoorbeeld foto's kiezen die speciaal of betekenisvol zijn voor de persoon aan wie u de sleutelhanger geeft, zoals vakantiefoto's of foto's van belangrijke momenten in hun leven, met hun partner, kinderen, huisdieren, etc.

Een ander voordeel van de miniatuur fotoboek sleutelhanger is dat het een modern en praktisch geschenk is. Veel mensen hebben geen fysieke fotoalbums meer bij zich, maar slaan hun foto's liever digitaal op. Een miniatuur fotoboek sleutelhanger is een manier om een traditioneel cadeau (een fotoboek) op een modernere en eigentijdse manier aan te bieden.