Cadeaus

Begin hier om het ideale cadeau te kiezen

Bij Wanapix hebben we honderden verschillende cadeaus, dus het is belangrijk om ze zo goed mogelijk te organiseren om je te helpen het perfecte cadeau te vinden. Hier hebben we de hoofdcategorieën waaruit vervolgens weer subcategorieën ontstaan. Hier zie je hoe het georganiseerd is:

Voor wie

In deze categorie vind je veel subcategorieën om cadeau-ideeën te vinden op basis van de ontvanger. Je vindt categorieën per geslacht (cadeaus voor mannen of vrouwen), per leeftijd (cadeaus voor baby's, kinderen, grootouders), per beroep (leraren, gitaristen, militairen, computerwetenschappers, artsen...) en per hobby (nerds, bergbeklimmers, reizigers, koks, motorrijders...). Dus, als je in deze categorie komt, denk dan na over de persoon die het cadeau gaat ontvangen, kies de categorie die het beste past bij zijn of haar persoonlijkheid of interesses en je komt uit bij de beste selectie cadeaus om je te inspireren.

Per gelegenheid

Hier delen we onze producten in volgens speciale gelegenheden en evenementen. De populairste van het jaar zijn zonder twijfel Vaderdag, Moederdag, Valentijnsdag en Kerstmis. Dit zijn speciale dagen waarop (bijna) iedereen iets wil geven aan een speciaal persoon. We kunnen ook niet voorbijgaan aan basisvieringen zoals bruiloften, doopfeesten en communies, waar meestal gepersonaliseerde cadeaus worden gegeven aan de gasten (maar ook aan de hoofdrolspelers). En ook andere gelegenheden zoals Pasen, Terug naar school, verjaardagen... horen in deze categorie thuis.

Originele cadeaus

In deze categorie vind je, in tegenstelling tot de vorige, geen verschillende subcategorieën, maar direct een lijst met onze origineelste cadeaus. In zekere zin is elk gepersonaliseerd product per definitie origineel, omdat personalisatie het tot een uniek cadeau maakt dat in geen enkele winkel te vinden is. Maar binnen onze catalogus hebben we producten geselecteerd met kenmerken die ze bijzonder origineel en opvallend maken.

Nieuw

Het woord spreekt voor zich: hier vind je een lijst met de nieuwste producten die we in de uitverkoop hebben gedaan. Alle producten in deze lijst zijn de afgelopen weken of zelfs dagen in de uitverkoop gegaan. Het is dus een goed idee om even rond te kijken, want je zult zeker inspiratie opdoen voor nieuwe en trendy producten. Of, als je onze reguliere catalogus al kent, zie je hier een aantal nieuwe dingen waarvan we denken dat je ze leuk zult vinden.

Soort cadeau

Tot slot vind je hier een aantal gevarieerde categorieën die niet afhankelijk zijn van de ontvanger of speciale gelegenheden. Het kan gaan om geschenken georganiseerd volgens hun materiaal, zoals de categorie "houten geschenken", waar je enkel producten ziet die geheel of gedeeltelijk gemaakt zijn uit ecologisch hout. Of gegraveerde geschenken, waar we alle producten groeperen waarvan de personalisatie gebeurt door directe gravure op het oppervlak, in tegenstelling tot het grootste deel van de catalogus waar personalisatie gebeurt door bedrukking. Hier vind je een breed scala aan ideeën en voorstellen van allerlei aard.