Methacrylaat sleutelhanger in de vorm van een hart bedrukken

Methacrylaat sleutelhanger in de vorm van een hart bedrukken

sleutelhanger
€ 6,95
Kwantumkortingen

Vorm
Details
  • Afmetingen: 6,5 cm (Breedte) x 6 cm (hoogte) x 0,5 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Platte sleutelhangers in verschillende vormen.
  • Materiaal: transparan acryl.
  • Ze worden aan één kant gepersonaliseerd.
  • Inclusief draaibare karabijnhaak met drukknop.
  • ID: #16089
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Transparante acryl sleutelhangers bedrukken

Onze gepersonaliseerde acryl sleutelhangers zijn een detail dat nooit onopgemerkt blijft. Als je graag voor de kleinste details zorgt, dan is dit het perfecte accessoire voor jou: gepersonaliseerde acryl sleutelhangers in verschillende vormen.

Het acryl van de sleutelhanger is transparant waardoor het ontwerp op een ideale manier tot zijn recht komt. Op het transparante acryl kun je het ontwerp afdrukken dat je kiest uit de ontwerpen die wij aanbieden of je eigen ontwerp maken om een uniek stuk te maken.

De sleutelhanger heeft een ring om de sleutels aan te doen en ook een kleine karabijnhaak om de sleutelhanger overal aan te hangen zodat we de sleutels niet kwijtraken als we op stap gaan.

Personaliseer de perfecte sleutelhanger voor jezelf

In deze categorie vind je een heleboel ontwerpen bedacht door en voor jou. Als je niet veel fantasie hebt en wilt dat wij je helpen bij het ontwerpen van een originele en leuke sleutelhanger of zelfs een discrete en verfijnde sleutelhanger, dan ben je op de juiste plaats. Je kunt deze ontwerpen snel en gemakkelijk wijzigen met onze editor. Namen wijzigen, zinnen wijzigen, tekst toevoegen, afbeeldingen of foto's uploaden. Alles wat je nodig hebt is te doen in een paar klikken.

Als je veeleisender bent en een ontwerp wilt dat uniek en onherhaalbaar is, kun je jouw vierkante acryl sleutelhanger ook van de grond af creëren. Je kunt een door jou gemaakt ontwerp uploaden, foto's en de gewenste tekst toevoegen en een unieke sleutelhanger ter wereld maken. Het zal zeker je favoriete sleutelhanger zijn van nu af aan.

Transparante acryl sleutelhangers bedrukken

Geef een gepersonaliseerde acryl sleutelhanger als geschenk bij bruiloften, doopfeesten en communies

Het beschikken over geschenken voor gasten is voor ons een must. We willen dat die dag perfect is en denken urenlang na over het ideale geschenk om te geven en onze gasten te bedanken voor hun liefdevolle aanwezigheid op onze speciale dag. Het is ongetwijfeld geen gemakkelijke taak. Een optie die ons perfect lijkt, zijn de gepersonaliseerde sleutelhangers van acryl.

Je kunt een sleutelhanger voor elke gast personaliseren en ze ophangen zodat iedereen bij aankomst op het evenement zijn of haar sleutelhanger kan nemen. Je kunt de sleutelhangers ook op de borden van de gasten leggen zodat ze weten waar ze mogen zitten. We zijn er zeker van dat iedereen het mooi zal vinden en het zal niet onopgemerkt blijven.

Het enige wat je hoeft te doen is je creativiteit de vrije loop te laten en de sleutelhanger te personaliseren tot het perfecte cadeau voor de gelegenheid.