Sleutelhanger Blocks met foto

Sleutelhanger Blocks met foto

sleutelhanger
€ 7,95
Kwantumkortingen

Materiaal
Kleur
Details
 • Afmetingen: 3,3 cm (Breedte) x 4 cm (hoogte) x 1,5 cm (dikte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Materiaal: kunststof.
 • Bestaat uit 4 stukken die compatibel zijn met LEGO stenen.
 • Elk stuk heeft een afmeting van 4x2 "knopen".
 • Gepersonaliseerd op 1 zijde.
 • ID: #16998-396746
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Sleutelhanger met jouw foto op stukken die compatibel zijn met LEGO stenen

Net zoals er voorwerpen zijn die we slechts af en toe gebruiken, zijn er andere die we dagelijks, voortdurend gebruiken. Dit is het geval met sleutelhangers, een essentieel item voor het meenemen van onze huis- of autosleutels. En een sleutelhanger zegt veel over iemands persoonlijkheid. Daarom presenteren wij je hier een originele, leuke en unieke sleutelhanger.

Het is de gepersonaliseerde Blocks sleutelhanger. Het bestaat uit een sleutelhanger bestaande uit 4 stukken die compatibel zijn met LEGO stenen. Deze stukken zijn 4x2 groot. Dat wil zeggen, ze hebben in totaal 8 ronde noppen (in het jargon is noppen de naam voor de "knoppen" die dit soort stenen hebben). De vier stukken worden samen geleverd en vormen één blok van vier stukken in een kolom. En op dit totale blok drukken wij de foto of het ontwerp van jouw keuze, met hoge definitie kleuren. Het wordt aan één kant gepersonaliseerd.

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren bakstenen, of je nu kiest voor meer sobere kleuren of meer kleurrijke. Denk na over hoe je de sleutelhanger wilt personaliseren, of wie de ontvanger van het geschenk zal zijn, en je zult kunnen beslissen wat de ideale kleur is voor jouw sleutelhanger. Wanneer je de sleutelhanger personaliseert in onze editor, kun je ook deze kleur veranderen om een voorbeeld te zien van hoe hij er bij elk van hen zou uitzien.

Je kunt jouw Blocks sleutelhanger dus voorzien van een familiefoto, een foto van je partner, je huisdier, je kinderen; of van een tekening, een ontwerp, namen of een tekst. Van de vier stenen in dit product is er één bevestigd aan de ketting en de metalen ring die typisch is voor sleutelhangers. De rest van de stenen kan vrij worden gescheiden en samengevoegd, waarbij steeds de oorspronkelijke foto of het oorspronkelijke ontwerp waarmee het werd gepersonaliseerd wordt gevormd (of de volgorde kan worden veranderd, als je zin hebt om een beetje te "spelen").

Sleutelhanger met jouw foto op met LEGO compatible stenen

Redenen waarom de gepersonaliseerde Blocks sleutelhanger een geweldig cadeau is

Deze sleutelhanger heeft veel voordelen om beschouwd te worden als een uniek geschenk dat zeker zal slagen, zoals:

 • Het is een heel leuk, nieuw en origineel concept: een sleutelhanger van LEGO stenen die je uit elkaar kunt halen en weer in elkaar kunt zetten. En omdat het compatibel is met LEGO stenen, kun je zelfs andere losse stukken of stukken uit een set toevoegen!
 • Hij is gepersonaliseerd, dus de persoon die de sleutelhanger elke dag gebruikt, ziet de afbeelding of het ontwerp dat bij de bestelling op de sleutelhanger is gedrukt.
 • Het is een zeer voordelig geschenk. Zoals bijna alle sleutelhangers zal de prijs nooit te hoog zijn, dus het is een perfect geschenk voor alle budgetten, en voor elke gelegenheid waar we geen heel duur geschenk nodig hebben. Verjaardagen, Valentijnsdag, Kerstmis, Vaderdag of Moederdag, etc.
 • Het is een praktisch detail: we gebruiken en hebben allemaal sleutelhangers nodig! Wanneer je een sleutelhanger cadeau doet, weet je dus dat degene die het cadeau krijgt het zeker zal gebruiken.
 • Bovendien dient het ook als een anti-stress object. Dit is de naam voor voorwerpen die helpen ontspannen en spanning loslaten. Net zoals zachte voorwerpen zoals ballen worden gebruikt om met de hand in te knijpen, kan deze sleutelhanger worden gebruikt als een klein spel om de stukken te plaatsen en te scheiden. Dit voorkomt stress en bevordert de fijne motoriek (coördinatie van vingerbewegingen).