Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

3D glazen sleutelhanger met licht graveren

sleutelhanger
9,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 20 uren 27 minuten.

Vorm
Details
  • Afmetingen: 3 cm (Breedte) x 2 cm (hoogte) x 1,1 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: glas.
  • Personalisatiemethode: gravure. Aan één kant te personaliseren.
  • Met blauw licht.
  • Gaat aan en uit door de metalen cilinder te draaien.
  • ID: #16421
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde 3D glazen sleutelhanger met gekleurde lichtjes

Als jij iemand bent die graag zorg draagt voor elk detail, dan ben je op de juiste plaats, want onze glazen sleutelhangers met licht zijn een product dat nooit onopgemerkt zal blijven. Als je graag het verschil maakt, zelfs in de kleinste details, is dit het perfecte accessoire voor jou. Deze mooie rechthoekige gegraveerde glazen sleutelhangers zijn perfect voor iedereen. Hun compacte formaat is ideaal om ze overal mee naartoe te nemen.

Aan één kant te personaliseren. Omdat het transparant glas is, valt het ontwerp op een ideale manier op. Je kunt ontwerpen graveren met zinnen, namen, zelfs foto's, waardoor een uniek stuk ontstaat, omdat het exclusief voor jou wordt gepersonaliseerd en er geen twee hetzelfde zullen zijn.

De personalisering gebeurt op de achterzijde van het glas, met een spiegeleffect, zodat de driedimensionale visualisering van het ontwerp indrukwekkender is. Wanneer je het ontwerp bekijkt van de kant waar de personalisatie niet is, zul je het ontwerp kunnen zien met een 3D-effect dat je versteld zal doen staan.

De sleutelhanger heeft een ring om de sleutels aan te steken. En wat het een exclusief en uniek product maakt, is dat het een lampje heeft dat het ontwerp dat je kiest, zal doen schitteren met zijn eigen licht. Het wordt in- en uitgeschakeld door aan het metalen cilindertje te draaien dat zich het dichtst bij het glas bevindt. Bij het inschakelen is er een LED-lampje, dat van zachte gloed kleur verandert en geleidelijk overgaat van roze naar paars, blauw en rood.

Gegraveerde glazen sleutelhanger met gekleurde licht
Personaliseer de perfecte sleutelhanger voor jezelf of als geschenk

In deze categorie vind je een heleboel ontwerpen die speciaal voor jou zijn ontworpen. Wij willen het personalisatieproces zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk maken. Je kunt kiezen uit een groot aantal voorontworpen sjablonen om ze snel te wijzigen met onze editor.

Voeg namen toe, schrijf zinnen, verander lettertypes, upload foto's, allemaal op een super eenvoudige manier om een perfect ontwerp te maken voor jezelf of om cadeau te geven, in slechts een paar klikken.

Maar je kunt niet alleen kiezen uit alle ontwerpen die wij aanbieden. Als je iets exclusievers wilt, dat niemand anders kan vragen, kun je jouw eigen glazen sleutelhanger met licht vanaf nul creëren. Maak een ontwerp en upload het in onze editor en wij zorgen ervoor dat het perfect is. Wij zijn er zeker van dat dit vanaf nu jouw favoriete sleutelhanger zal zijn, met een uniek en onnavolgbaar ontwerp.

Geef een glazen sleutelhanger met licht als geschenk voor huwelijken, doopsels en communies

We vinden het allemaal leuk om een kleinigheidje te krijgen wanneer we naar een evenement gaan en deze zal zeker niet onopgemerkt blijven bij jouw gasten. Het is een manier om onze gasten te bedanken dat ze aan onze zijde stonden op zo'n speciale dag. Met onze gepersonaliseerde 3D-sleutelhangers met licht zul je hen verrassen en hen met veel genegenheid aan die speciale, onvergetelijke dag doen terugdenken.

Je kunt voor elke gast een sleutelhanger personaliseren met zijn naam of met een ontwerp dat past bij de decoratie van het evenement. Je kunt de sleutelhanger op een speciaal bord hangen, zodat elke gast bij aankomst zijn sleutelhanger kan nemen. Je kunt ze ook rechtstreeks op de borden van elke gast leggen, zodat ze weten waar ze mogen zitten en ze bij het begin van het evenement een speciaal voor hen ontworpen detail krijgen. Dit detail zullen ze zeker leuk vinden.

Je hoeft alleen maar je fantasie de vrije loop te laten en het te personaliseren om er het perfecte cadeau voor de gelegenheid van te maken.

Drie-dimensionale gegraveerde sleutelhanger met LED-lampjes