Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Sleutelhanger met naam gepersonaliseerd

sleutelhanger
7,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 19 uren 18 minuten.

Materiaal
Kleur

Details

  • Afmetingen: 0,5 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: methacrylaat. Verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Tot 12 tekstkarakters.
  • De grootte wordt aangepast aan de lengte van de tekst. Maximale breedte: 8 cm. Maximale hoogte: 3 cm.
  • Inclusief draaibare karabijnhaak met drukknop.
  • ID: #15973-98538
  • Meer details

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde sleutelhangers met naam of tekst

Sleutelhangers in de vorm van een naam geven een nieuwe draai aan het concept van gepersonaliseerde sleutelhangers. Bij deze sleutelhangers bepaal je zelf welke naam of tekst je erop wilt hebben, zolang het maar binnen de limiet van 12 karakters blijft. Wij maken de sleutelhanger met het silhouet van de naam die je hebt gestuurd.

De sleutelhanger is gemaakt van methacrylaat van hoge kwaliteit en dikte, en krijgt de vorm van jouw tekst, met een gladde afwerking zodat hij prettig aanvoelt. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren en tussen verschillende typografieën, zodat de sleutelhanger helemaal naar jouw wens is.

De afmetingen van de sleutelhanger zijn variabel. Dat wil zeggen dat de lengte afhangt van de naam of het woord dat je invoert. In elk geval is de maximale lengte 8 cm. en de maximale breedte 3 cm. De grootte van elke letter varieert naargelang van de naam. Als de sleutelhanger een naam van 3 letters bevat, zullen deze dus groter zijn dan wanneer de sleutelhanger een naam heeft die uit 12 letters bestaat.

Sleutelhanger met naam voor rugzak

Deze sleutelhangers met vorm zijn een perfect cadeau voor iedereen, ongeacht geslacht of leeftijd. Het wordt veel gebruikt in de vorm van sletelhangers met naam voor kinderen. Wanneer kinderen met hun rugzak op de rug naar school gaan, vinden velen het leuk om een sleutelhanger met hun naam bij zich te dragen. Het geeft aan wie de eigenaar van de rugzak is en geeft ook een origineel decoratief tintje.

Ook veel volwassenen dragen sleutelhangers met hun naam, of de naam van hun partner of hun kind. Zowel als sleutelhanger om de sleutels bijeen te houden, als ook om het aan tassen, rugzakken en aan de kinderwagen te hangen, etc.

Gepersonaliseerde sleutelhanger met naam als vorm

3D naam sleutelhangers

Deze sleutelhangers met silhouetten worden ook wel "sleutelhangers met 3D-namen" genoemd. De reden is dat de sleutelhanger er driedimensionaal uitziet. Dit komt doordat het in de exacte vorm van de letters is gesneden die de naam vormen, met een reliëf dat een elegante en zeer originele uitstraling geeft.