Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Natuurlijk houten sleutelhanger graveren

sleutelhanger
8,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 19 uren 31 minuten.

Vorm
Details
  • Afmetingen: 3,5 cm (Breedte) x 6,5 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • De afmetingen, vorm, dikte en kleur kunnen enigszins variëren, aangezien het een natuurproduct is dat door snijden is ontstaan.
  • Elegante natuurlijke sleutelhanger.
  • Graveren aan één zijde.
  • Kies tussen twee verschillende vormen: rond of ovaal.
  • ID: #15204
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde natuurlijke sleutelhangers

Onze natuurlijk hout gegraveerde sleutelhangers zijn de perfecte combinatie van de schoonheid van de natuur en personalisatie op maat. Elk van deze sleutelhangers is gemaakt van beukenhout, op natuurlijke wijze gezaagd, waardoor elk stuk uniek is qua textuur, kleur, dikte en vorm. Geen twee sleutelhangers zijn hetzelfde, waardoor ze echt uniek en bijzonder zijn.

Personalisatie is het sterke punt van deze sleutelhangers. Je bent vrij om elke tekst, naam of datum te kiezen die je op het oppervlak van het hout wilt graveren. Als je een speciaal ontwerp, foto of logo in gedachten hebt, kunnen we dat op de sleutelhanger graveren, zodat het een echt persoonlijk en uniek cadeau wordt.

Je kunt kiezen uit twee verschillende vormen voor je gepersonaliseerde sleutelhangers: ovaal of rond. Het bijzondere aan deze sleutelhangers is dat ze de imperfecties behouden die typisch zijn voor de natuurlijke snede van het hout, wat ze een rustieke en authentieke charme geeft. Elk detail en elke nuance van het hout is het bewijs van de natuurlijke oorsprong en het vakmanschap achter elk stuk.

Deze gepersonaliseerde natuurlijke sleutelhangers zijn ideaal als cadeau voor verschillende gelegenheden. Als je bijvoorbeeld een bruiloft plant, zijn ze een perfect cadeau voor je gasten, omdat ze staan voor de schoonheid van de natuur en het unieke karakter van jullie speciale dag. Ze zijn ook een uitstekende keuze als cadeau voor vrienden en familie die waarde hechten aan dit soort ecologische en duurzame producten, omdat beukenhout een milieuvriendelijk materiaal is.

Deze gegraveerde sleutelhangers van natuurlijk hout zijn niet alleen mooi en uniek, maar ook praktisch. Je dierbaren kunnen ze gebruiken om hun huis-, auto- of kantoorsleutels mee te nemen en als ze ze zien, zullen ze zich jou en dit detail herinneren. Ze zijn niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een miniatuurkunstwerkje dat opvalt in elke sleutelhangerverzameling.

Gegraveerde sleutelhangers van natuurlijk hout