Houten kerstversiering ontwerpen

Houten kerstversiering ontwerpen

kerstversiering
€ 4,95
Kwantumkortingen

Vorm
Details
  • Afmetingen: 0,4 cm (dikte) x 8ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Platte ornamenten in diverse vormen.
  • Materiaal: hout. Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief jute touw om op te hangen.
  • ID: #16103
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Versier je boom deze kerst met gepersonaliseerde houten kerstversiering

Met kerst versieren we allemaal graag ons huis. Het versieren doen we immers in een van de meest magische tijden van het jaar. Want wat is er leuker dan een kerst met een mooi versierd huis?

Dit jaar hebben we de perfecte aanvulling voor je kerstboom met onze gepersonaliseerde houten kerstversiering. Ze zijn er in allerlei vormen, alle te maken met Kerstmis, en zijn plat. Je kunt ze personaliseren zoals je wilt. De personalisatie is op een van de twee zijden van de bal en zal jouw kerstboom er perfect uit laten zien voor de gelegenheid.

Maak de perfecte kerstversiering voor je boom

In deze categorie vind je een heleboel ontwerpen als je iets moois wilt maken zonder al te veel na te hoeven denken. Je beschikt over voorontworpen sjablonen die je in een oogwenk kunt aanpassen. Afbeeldingen toevoegen, teksten veranderen, namen zetten... Alles wat je maar kunt bedenken. Je kunt ook een origineel ontwerp maken met bedrukte delen en delen met niets, waar alleen het materiaal van het ornament zichtbaar is.

Maar ook als je iets specialers wilt, meer gepersonaliseerd, helemaal naar jouw smaak, kun je jouw houten kerstornament ook van de grond afpersonaliseren. De houten ornamenten die gewoonlijk op de markt verkrijgbaar zijn, kunnen alleen met tekst worden bedrukt. Bij ons kun je ze echter personaliseren zoals jij wilt, alleen met tekst of door afbeeldingen toe te voegen, met foto's zien ze er spectaculair uit. Wij zijn er zeker van dat deze kerstversieringen zullen opvallen.

Gepersonaliseerde houten kerstversiering in truivorm

Je ontvangt je kerstornament met een ophanglint gemaakt van jute touw, dat een rustieke, warme en traditionele uitstraling heeft, iets wat zeer goed past bij deze magische tijd van het jaar die Kerstmis is.

Geef een gepersonaliseerde houten kerstversiering aan je gasten

Iedereen houdt ervan een cadeau te ontvangen. Dus wat is er leuker dan een houten kerstbal te personaliseren en cadeau te geven?

Onze kerstversieringen zijn ideaal om cadeau te geven aan onze geliefden en vrienden. Organiseer je dit jaar een diner op kerstavond? Of misschien een lunch op kerstdag? Nu kun je voor elke gast een gepersonaliseerde kerstversiering maken, die op tafel leggen, zodat iedereen weet waar hij moet zitten, of de bal direct aan de boom hangen, die er prachtig versierd uit zal zien, zodat iedereen zijn eigen kerstornament kan pakken.

Een andere leuke optie is het door jou gemaakte kerstornament als bedrijfsgeschenk te geven wanneer de kerstvakantie begint. Je kunt de houten kerstversieringen ontwerpen met een foto, naam of zelfs een foto met een naam, zodat het een gepersonaliseerde boom wordt met alle werknemers van het bedrijf. De werknemers kunnen de ornamenten ook mee naar huis nemen als een cadeautje van het bedrijf waarvoor ze werken. We denken dat het een geweldig leuk cadeau is.

Weet jij al hoe je het gaat personaliseren en waarvoor? Laat je creativiteit de vrije loop en wij zorgen voor de rest.

Gepersonaliseerde houten kerstversiering