Wensfles met naam of tekst graveren

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • We graveren uw tekst op het glas.
  • De fles bevat sterretjes en een opgerold papiertje.
  • Met kurk en touwtje om op te hangen.
  • Ideaal voor bruiloften en kerstversiering.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Eersel, Noord-Brabant)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Oberhausen, Nordrhein-Westfalen)

Het artikel ziet er super uit. Vindt het alleen jammer dat ik het niet kon volgen.

Tamara (Den Haag, Zuid Holland)

Beschrijving

Glazen wensflesje graveren

Een van de meest originele producten in ons assortiment. Het wensflesje bestaat uit een klein glazen flesje, van ongeveer 7 cm. hoog, met een kurk. Het flesje is te graveren met een tekst, naam of datum, dat wij graveren op het oppervlak van het glas.

In het flesje zitten enkele gouden glanzende sterretjes en een klein rechthoekig stukje papier dat opgerold is met een klein gouden koordje. De afmetingen van het uitgerolde papiertje zijn ongeveer 67x45 mm.

Dit wensflesje kan op verschillende manieren worden gebruikt, namelijk:

Detail voor bruiloftsgasten

Bij veel bruiloften besluiten pasgetrouwden om elke gast een wensflesje te geven. Het idee is om voor elke gast een persoonlijke tekst te schrijven, om hen te bedanken voor hun aanwezigheid op de bruiloft, of waarom het zo belangrijk is om bij u te zijn op deze speciale dag. Dan hoeft u alleen nog maar elke fles op de tafel te zetten van de bedankjes, zodat ze een leuk aandenken hebben van de bruiloft om mee naar huis te nemen.

Omdat het een persoonlijk flesje is, kunt u de naam van de bruid en bruidegom of de datum van de bruiloft op het glazen oppervlak graveren, om een perfect geheugen van de dag te creëren.

Wensen van elke gast voor het pasgetrouwde echtpaar

Het is een soortgelijk idee als het vorige, maar dan een beetje omgekeerd. In dit geval zou het idee zijn om een fles naast elk bord op de dinertafels te zetten, met het papier erin in het wit. En pennen in het midden. Het idee is dat elke gast een mooie wens voor het bruidspaar schrijft, en die vervolgens weer in het flesje doet. Zo kan het nieuwe echtpaar alle wensen van alle gasten van de bruiloft lezen.

Decoratieve versiering voor de kerstboom

Bij het versieren van de kerstboom is het gebruikelijk om verschillende versieringen op te hangen, zoals kerstballen, kleine knuffeldieren of figuren, houten kerstversieringen, enzovoort. Een andere optie is het te versieren met Wensflesjes. U kunt de papiertjes gebruiken om wensen te schrijven voor deze speciale dagen of voor het komende jaar.

Of als u een diner organiseert, kunt u voor elk familielid een wens schrijven en hun naam op de buitenkant graveren. Op het moment van de geschenken kan iedereen zijn flesje met wensen meenemen en zijn persoonlijke wens lezen.

De flesjes zijn inclusief koordje, zodat ze gemakkelijk opgehangen kunnen worden.

Dit zijn slechts enkele ideeën, maar u kunt deze kleine en originele wensflesjes gebruiken voor elk evenement, familiereünie of vrienden .... om alle aanwezigen te verrassen.