Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Foto op acrylblok

acrylblok
10,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 3 uren 49 minuten.

Maat
Details
  • Afmetingen: 8 cm (Breedte) x 6 cm (hoogte) x 2 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Fotoblok van plexiglas.
  • Foto bedrukt direkt op het plexiglas.
  • Een prachtige decoratie voor op de schoorsteen, nachtkastje, zijtafeltje etc.
  • ID: #15717
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde methacrylaatblokken

Voortaan hebben jouw foto's een spectaculaire glans dankzij het afdrukken van foto's op methacrylaatblokken. Een hoogwaardig product dat een spectaculair diepte-effect creëert, waardoor het lijkt op een 3D-fotokader. De bedrukking gebeurt rechtstreeks op het oppervlak van het transparante methacrylaat.

Deze blokken zijn decoratief en kunnen dankzij hun dikte en breedte worden ondersteund. Ze zijn ideaal als herinnering aan belangrijke gebeurtenissen zoals communies, huwelijken, doopsels, en zijn ook perfect als geschenk voor speciale gelegenheden zoals pensionering of afscheid van leraren. Ze kunnen zelfs worden gebruikt als sporttrofeeën of als erkenning op het werk.

Acrylblok fotolijsten

Onze gepersonaliseerde foto op acrylblokken zijn een product van hoge kwaliteit, perfect voor het personaliseren van elke ruimte in jouw huis of kantoor. Het zijn rechthoekige blokken van plexiglas, met verschillende afmetingen, die kunnen worden gepersonaliseerd met een foto naar keuze.

Ideaal voor kantoortafels, kantoren, bedrijven, winkels, lokalen... deze blokken zijn ideaal als fotolijst voor een woonkamer of slaapkamer, want hun elegante en moderne ontwerp past bij elk type decoratie, en door hun grote dikte zijn ze ideaal om op elk oppervlak te plaatsen.

Wij drukken jouw foto's af op methacrylaatblokken

Deze familie van blokken of fotolijsten, hoe je ze ook wilt noemen, is het kleine zusje van de familie van groot formaat acryl lijsten. Bij Wanapix heb je beide opties: kleine frames (foto op plexiglas) of grote frames (foto op acrylblok).

Fotodruk op gepersonaliseerde acrylblokken

De kwaliteit van het in deze blokken gebruikte methacrylaat is uitzonderlijk, hetgeen een grote weerstand en duurzaamheid in de tijd garandeert. Bovendien wordt de personalisatie uitgevoerd door middel van drukwerk van hoge kwaliteit, dat een grote helderheid en detail van de gedrukte afbeeldingen garandeert. Je kunt jouw acrylblok vanaf nul ontwerpen, of een van de vele beschikbare voorontwerpen gebruiken.

Ze hebben ook kwantumkortingen, dus hoe meer identieke eenheden je wilt, hoe goedkoper elke eenheid zal zijn. Dit is ideaal voor kortingen op grote bestellingen, zoals die voor evenementen, bruiloften, doopsels, communies, congressen, pensioneringen enzovoort.