Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Bedrukte houten kaart met foto

houten kaart
7,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 5 uren 24 minuten.

Vorm
Maat
Details
  • Afmetingen: 15 cm (Breedte) x 10 cm (hoogte) x 0,4 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: populierenhout.
  • Inclusief een houten standaard.
  • Directe bedrukking op het oppervlak van de kaart.
  • Kan aan 1 kant worden gepersonaliseerd.
  • ID: #17534
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Creëer je gepersonaliseerde houten kaart met foto

Als je op zoek bent naar een echt origineel en verschillend fotokader, kijk dan eens naar dit idee. Een gepersonaliseerde houten kaart om iemand te feliciteren kan het meest oprechte en unieke cadeau zijn dat je je kunt voorstellen. Dit prachtige cadeau is niet alleen een blijk van genegenheid, maar ook een prachtig fotokader, ideaal om speciale momenten in te vereeuwigen. Hout, met zijn natuurlijke en duurzame textuur, dient als het perfecte canvas om je beste foto's op vast te leggen, die op een blijvende manier worden afgedrukt, waardoor deze gepersonaliseerde houten kaart een kleine schat vol betekenis wordt.

Of het nu voor een verjaardag, jubileum, Valentijnsdag of een andere speciale gelegenheid is, een houten kaart kan het ideale cadeau zijn. Deze houten kaart inclusief een praktische houten standaard waarmee je hem rechtop kunt laten staan en elke kamer in je huis stijlvol kunt decoreren. Zo kun je je meest dierbare herinneringen vereeuwigen in dit unieke fotokader en je huis veranderen in een plek vol emoties en onvergetelijke ervaringen.

Om dit cadeau nog specialer te maken, begeleidt onze intuïtieve online editor je stap voor stap, zodat je gemakkelijk een unieke en originele kaart kunt ontwerpen. Je kunt gewoon een foto uploaden vanaf je mobiel of computer om deze het hele oppervlak van de kaart te laten bedekken. Of je kunt een van onze ontworpen sjablonen gebruiken, die afbeeldingen, teksten, opdrachten of emoticons kunnen bevatten. Er is geen limiet aan personalisatie.

Traditionele lijsten, waar je een op papier afgedrukte foto in doet, zijn nog steeds geldig, maar als je een stap verder wilt gaan in termen van originaliteit en stijl, zijn deze fotokaders van hout, waarbij de foto direct op het hout wordt afgedrukt, een geweldige keuze. Bovendien is hout een materiaal dat altijd warmte en een mooie rustieke uitstraling geeft aan elke woning, woonkamer of slaapkamer.

Gepersonaliseerde houten kaart met foto