Fleece deken maken

deken
€ 17,95
Kwantumkortingen

Materiaal
Maat
Afwerking

Details

 • Afmetingen: 70 cm (Breedte) x 105 cm (hoogte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Dikte: 290 gr/m2.
 • Personaliseer met veel foto's of een ontwerp.
 • Geschikt voor de wasmachine en de droger.
 • Te personalsiseren aan de voorkant.
 • ID: #1426-1122
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Maak een deken met je favoriete foto's

Het universum van gepersonaliseerde geschenken is zeer breed en er zijn veel verschillende producten, maar een van de toppers zijn ongetwijfeld gepersonaliseerde fotodekens. Dit zijn rechthoekige dekens in verschillende maten. Van kleine dekens, ideaal voor baby's of kleine kinderen, of om banken of het voeteneind van het bed te bedekken. Aan enorme dekens van meer dan 2 meter lang, om je in bed of op de bank te bedekken terwijl je een serie of film kijkt, een dutje doet of slaapt.

Alle modellen in onze catalogus worden op een kant van de deken gepersonaliseerd, en het proces is zeer eenvoudig. Je kunt kiezen uit alle gratis voorontworpen sjablonen die wij je aanbieden, degene kiezen die jij het mooist vindt, en gewoon de aanpasbare delen van dat ontwerp bewerken, wat foto's, teksten, namen, etc. kunnen zijn. Of, als je dat liever wilt, kun je een ontwerp vanaf nul maken, helemaal naar jouw smaak, met een ontwerp dat het hele oppervlak van de deken beslaat, of verschillende foto's, teksten, etc. Op de personaliseerbare zijde wordt 100% van de oppervlakte van gepersonaliseerd, zodat er geen blanco marges zijn als je dat wenst.

Naast de keuze tussen verschillende maten, kun je ook kiezen tussen de 3 modellen dekens die wij hebben, afhankelijk van het materiaal: fleecedekens, de meest klassieke en traditionele optie, zeer zacht. Koraaldekens, die een extra zachte, fluweelachtige textuur hebben, die bijzonder aangenaam aanvoelt. En tenslotte de dekens met schapenvacht, dat zijn dekens van polar fleece met een extra laag schapenvacht op de rug. Het zijn de dikste en warmste dekens, de warmste.

Detail van de gepersonaliseerde fleece dekens

Kenmerken van onze dekens

Laten we de kenmerken van onze verschillende modellen dekens en dekens eens nader bekijken:

Fleecedekens (plaids)

Onze gepersonaliseerde fleece dekens zijn het "standaard" model van dekens. Het materiaal is 100% polyester en heeft een dikte van 3 mm en 290 gr/m2. Ze zijn gemaakt in Spanje en de basiskleur is wit. De afwerking is conventioneel pluche. Deze dekens hebben geen pluisproblemen, een probleem dat erin bestaat dat bij andere soorten dekens na verloop van tijd kleine bolletjes of pluisjes ontstaan die het product bederven. Dat gebeurt niet met onze dekens. Maximale kwaliteit en zorg.

Koraaldekens

Coraline is een ultrazacht en warm materiaal, maar ook zeer licht (260 gr/m2). Zowel vanwege de ultrazachte aanraking, de lichtheid als de afmetingen zijn deze koraalkleurige dekens ideaal voor pasgeborenen en baby's, en voor meisjes en jongens. De kleinere maten zijn perfect voor de kleintjes. En natuurlijk ook voor volwassenen, door de grotere maten te kiezen.

Coraline is een stof die nog niet zo lang op de beddengoed- en textielmarkt is. We kunnen zeggen dat coraline een evolutie is van de polaire of thermische stof. Het is 100% polyester en kent enkele varianten, zoals microline of silkline.

Dit nieuwe materiaal is nog zachter en warmer dan standaard fleece. Het voelt ultrazacht aan, als fluweel, en vormt geen bolletjes. Het is een zeer licht materiaal, maar voelt toch zeer comfortabel en warm aan.

Detail van de gepersonaliseerde fleecedekens met schapenvacht

Fleece dekens met schapenvacht

Als je een koukleum bent, is dit je perfecte deken, want het zijn de warmste. De deken heeft een dubbele laag: aan de buitenkant is het gemaakt van 100% hoogwaardig polyester. Deze kant van de deken kun je personaliseren en ontwerpen naar je eigen smaak met je favoriete foto's, teksten of ontwerpen. De andere laag is de schapenvachtlaag, en dit is de kant die niet kan worden gepersonaliseerd.

Deze schapenvacht is gemaakt van polyacrylstof (PAC), een stof die lijkt op wol, zeer warm, niet-allergeen (veroorzaakt geen allergieën zoals wol), die in de machine kan worden gewassen. U kunt de kleur van de schapenvacht van de dekens kiezen: wit of zwart. De dikte is 490 gr/m2, wat de som is van de dikte van de pooldeken (290 gr/m2) en de dikte van de schapenvachtlaag (200 gr/m2).

Wasvoorschriften

 • Maximaal wassen op 40º (modellen met schapenvacht: maximaal 30º).
 • Niet centrifugeren
 • Droogtrommel: gebruik voorzichtige cyclus
 • Strijken op zachte cyclus (modellen met schapenvacht: niet strijken).
 • Gebruik geen bleek- of schoonmaakmiddelen
 • Niet-ontvlambaarheidscertificaat: ISO 12952-norm. Verslag 2011an2084.

  Alle afmetingen van deze textielproducten zijn bij benadering en kunnen worden beïnvloed door de beeldoverdracht en het fabricageproces. Tijdens het snij- en warmdrukproces kunnen zij tot zeven centimeter afwijken van de aangegeven afmetingen.

  Gewichten van de dekens

  Hieronder kun je het gewicht van de dekens per m2 bekijken (gewicht/m2: minimaal 290 gr/m2).

  Polar fleecedekens

  • Maat 70 x 105 - 343 gr.
  • Formaat 105 x 160 - 412 gr.
  • Formaat 120 x 180 - 717 gr.
  • Formaat 150 x 230 - 1.104 gr.

  Fleece dekens met schapenvacht

  • Formaat 70 x 105 - 438 g.
  • Formaat 105 x 160 - 694 g.
  • Formaat 120 x 180 - 1.900 gr.
  • Formaat 150 x 230 - 2.000 g.

  Kwaliteitsgarantie

  Het materiaal waarvan dit product is gemaakt, voldoet aan het OEKO-TEX® certificaat, dat garandeert dat het materiaal voldoet aan de vereiste controlecriteria, evenals de accessoires zoals klinknagels, knopen, ritsen, tussenvoeringen, enz. Textielmaterialen met het OEKO-TEX® keurmerk hebben huidvriendelijke eigenschappen.

  Etiket OEKO-TEX certificaat