Horloge met foto voor vrouwen

pols horloge
€ 19,95
Geleverd tussen 20-21 juni met snelle verzending.

Materiaal
Kleur
Details
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Horloge met 2 wijzers.
 • Materiaal band: kunstleer.
 • Diameter wijzerplaat: 32ø mm (totaal) / 26ø mm (personaliseerbaar gebied).
 • Breedte band: 14 mm. Totale lengte: 23 cm (zonder gesp 21,7 cm).
 • Analoge horloges met een verstelbare band. De wijzerplaat, die gemaakt is van roestvrij staal, kan worden gepersonaliseerd.
 • Modellen met een metalen band worden geleverd met een verstelhulpmiddel.
 • Textiel doekje om de wijzerplaat schoon te maken is inbegrepen. Horloges zijn waterdicht 3ATM.
 • Japans uurwerk. Inclusief batterij (type SR626SW),
 • ID: #17629-572123
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde horloges voor vrouwen

Het dragen van een horloge is iets dat we heel eigenaardig vinden, namelijk dat je het niet mist als je het niet draagt. Maar als je er eenmaal aan gewend bent, is het net een ander deel van je lichaam en ben je constant op zoek naar de tijd wanneer je hem eens een keer niet omhebt.

Met deze gepersonaliseerde damespolshorloges ben je een van degenen die vallen onder optie nummer twee, je zult hem niet meer af willen doen omdat het super comfortabel is, maar ook mooi. Niet alleen dat, maar omdat de wijzerplaat kan worden gepersonaliseerd, kan het ook een uniek exemplaar in de wereld worden. Je kunt een foto of afbeelding naar keuze kiezen en wij integreren die in de wijzerplaat - je zult iedereen die je tegenkomt de tijd willen vertellen!

We hebben verschillende bandjes van verschillende materialen. Van de soberheid van metalen banden met schakels, tot de elegantie van bandjes van kunstleer, tot de fijne bandjes van metaalgaas. Bovendien vind je binnen elk materiaal verschillende kleuren. Je hebt dus verschillende opties om het perfecte horloge te creëren voor jezelf of als cadeau voor die speciale vrouw.

Deze bandjes passen perfect om je pols. Alle modellen zijn klassiekers die nooit uit de mode zullen raken en zeer duurzaam zijn, en je zult ze overal graag willen dragen maar je zult niet eens merken dat je ze draagt, omdat ze zo comfortabel zijn dat je het gevoel hebt dat ze deel uitmaken van je lichaam.

Zodat je ze meteen kunt gebruiken, leveren we alle modellen met de batterij inbegrepen (batterijtype SR626SW). Bovendien worden horloges met een metalen band met een gereedschap om de band te verstellen geleverd en alle modellen bevatten een klein textieldoekje voor het reinigen van de wijzerplaat.

Personaliseer het perfecte horloge om aan je dierbaren te geven

Deze polshorloges voor dames zijn een cadeau dat niemand onverschillig zal laten, met veel klasse en perfect voor gelegenheden zoals verjaardagen, Kerst, Moederdag, of als een cadeau voor Valentijnsdag voor haar.

Met dit horloge willen we je een geweldige dag wensen, vol gelukkige momenten die je nooit meer vergeet. Moge elke “tik” en elke “tak” die voorbijgaat de positieve energie hoger en hoger laten stijgen. We weten zeker dat je alles zult geven.

Daarom denken wij dat dit het perfecte cadeau is voor die ene speciale persoon. Stel je de blik op mama's gezicht voor als je haar dit horloge geeft met een foto van haar kleinkinderen op de wijzerplaat, tranen van geluk zijn gegarandeerd. Of die beste vriendin met wie je op reis ging naar Mallorca toen ze net geslaagd was voor haar eindexamen: een foto van die toast samen om het te vieren op de wijzerplaat zal iets zijn dat ze nooit zal vergeten.

Wat voor ons duidelijk is, is dat je met dit horloge elke vrouw zult verrassen. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau, Dan es is dit het horloge voor jou! Bedenk hoe je het wilt personaliseren en wij zorgen ervoor.

Gepersonaliseerd polshorloge voor vrouwen