Horloge voor vrouwen bedrukken en maken

Horloge voor vrouwen bedrukken en maken

horloge
€ 17,96€ 19,95
Kwantumkortingen

Details
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Analoge klok met 3 wijzers. Verstelbare Milanese stalen horlogeband.
  • Gepersonaliseerde wijzerplaat in kleur. Roestvrij staal (nikkelvrij, geschikt voor mensen met een allergie).
  • Wijzerplaat: 3,3 Ø cm. Breedte bandje: 1,7 cm.
  • Lengte bandje: 22,5 cm (zonder gesp) - 24,5 cm (met gesp).
  • Niet-waterdicht horloge.
  • ID: #15378
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Vrouwenpolshorloge

Het dragen van een horloge is iets heel merkwaardigs. Als je het normaal gesproken niet draagt, dan mis je het niet. Maar als je eenmaal aan gewend bent een horloge te dragen, dan vormt het een ander deel van je lichaam, en zit je elke seconde van de dag naar de tijd te kijken als je je horloge hebt afgedaan.

Met dit gepersonaliseerde polshorloge ga je zeker tot de tweede categorie personen behoren. Je zult het horloge niet meer af willen doen omdat het super comfortabel en mooi is. En dat niet alleen; omdat de wijzerplaat gepersonaliseerd kan worden kan het ook een uniek item in de wereld zijn. Je kunt de foto of afbeelding kiezen die je wilt en wij drukken die in full colour af en integreren die in de wijzerplaat. Zo zul je iedereen die je tegenkomt de tijd willen vertellen.

Zowel de band als de wijzerplaat zijn zilvergrijs. Je zult daarom geen problemen hebben om hem te combineren met welke outfit je ook draagt. Het horloge zal er geweldig uitzien. De wijzerplaat is gemaakt van roestvrij staal, waardoor het zal gemakkelijk zal zijn om het horloge voor een lange tijd in perfecte staat te houden. De wijzerplaat heeft drie wijzers die de uren, minuten en seconden aangeven; het is dus een analoog horloge, geen digitaal, waardoor elke afbeelding die je in jouw ontwerp stopt er geweldig uit zal zien.

Het bandje is van het type "milanese band". Het past perfect om uw pols, omdat het veel flexibelere bandjes bevat. Deze bandjes zijn een klassiek model dat nooit uit de mode zal raken omdat ze super duurzaam zijn en een verstelbare sluiting hebben. Je zult het horloge overal graag dragen zonder te weten dat je het draagt; zo comfortabel is het!

Polshorloge met persoonlijke opdruk en Milanese band

Het perfecte polshorloge om te geven aan degene van wie je houdt

Dit horloge is een cadeau dat niemand onverschillig zal laten. Het is zeer stijlvol en perfect voor gelegenheden zoals verjaardagen, Sinterklaas, Kerstmis, moederdag of bijvoorbeeld als een Valentijnsdagcadeau voor haar.

Met dit horloge willen wij je een fijne dag toewensen, vol gelukkige momenten die je nooit meer vergeet. Moge elke "tik" en elke "tak" die voorbijgaan je positieve energie geven. We zijn er zeker van dat je er alles voor over hebt.

Daarom denken wij dat het het perfecte cadeau is voor die speciale persoon die jij op het oog hebt. Stel je het gezicht van je moeder eens voor als je haar dit horloge geeft met een foto van haar kleinkinderen op de wijzerplaat. Tranen van geluk zijn gegarandeerd. Of die beste vriendin met wie je op reis ging naar Menorca toen ze net geslaagd was voor haar examens, een foto van die gezamenlijke toast om het te vieren op de wijzerplaat zal iets zijn dat ze nooit zal vergeten.

Wat we wel zeker weten is dat je met dit horloge elke vrouw die je wilt verrassen zult verrassen. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau, dan is dit het horloge voor jou! Bedenk hoe je het wilt personaliseren en wij zorgen dat het gebeurt.

Presentatie vrouwen polshorloge in zijn doos