Houten kistje met foto bedrukken en maken

€ 14,90
Aantal:
Doos
Selecteer een optie: 12x12 cm
Afwerking
 • Afmetingen: 12 cm (breedte) x 12 cm (hoogte) x 7 cm (diepte)
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Materiaal: natuurlijk hout.
 • Directe druk op hout.
 • Met scharnieren en metalen sluitingen.
 • De aangegeven maten zijn tot aan de buitenrand van de doos.
 • ID: #15008
Beoordelingen Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
Bekijk alle afbeeldingen

B
Bruno (Rumst, BE)
kocht: Houten kist 12x12
06/12/2022
"Mooi doosje, jammer dat er een lichtgrijze streep doorheen het hout liep. Met wat vernis erop zie je het bijna niet meer."
j
J. (Grubbenvorst)
kocht: Houten kist 12x12
28/11/2022
"Ik heb gekregen wat ik gekocht heb en het zag er precies uit zoals op het voorbeeld. Snelle levering"
S
Safia (Zaandam)
kocht: Houten kist 12x12
14/07/2022
"De afdruk is mooi gelukt! Kwalitiet van het doosje kan iets beter"
user social avatar
Margery (Arnhem)
kocht: Houten kist 12x12
06/07/2022
"Mooie foto en het is erg mooi geworden"
D
Danielle (Eemnes)
kocht: Houten kist 17x11
25/06/2022
"Mooi product, goede kwaliteit."
A
Annie (Rossum)
kocht: Houten kist 12x12
12/06/2022
"Erg mooi geworden, als urn gebruikt voor mijn overleden kat Punky."
user social avatar
Peter (Heemskerk)
kocht: Houten kist 12x12
08/05/2022
"Heel slechte houtsoort en randen zijn stukjes uit, ook niet glad en het koperbeslag is scheef gemonteerd. Zelf met gaatjes extra waar het spijkertje waarschijnlijk eerst is ingeslagen. Kortom beroerde kwaliteit. "
user social avatar
Nathalie (Aalst, BE)
kocht: Houten kist 12x12
19/11/2021
"Zeer mooie herinnering aan onze overleden poes."
C
Cindy (Berlaar, BE)
kocht: Houten kist 17x11
09/10/2021
"Mooi afgewerkt product ! "
Beschrijving

Houten kistje met foto

Als u een persoon bent die van opgeruimd houdt, raden wij u ons houten kistje aan. U kunt het personaliseren met foto, tekst of ontwerp dat u wilt, waardoor het heel bijzonder wordt.

Ze zijn gemaakt van natuurlijk hout en de bedrukking is in full colour op het hout. U kunt de textuur ervan kiezen, d.w.z. of u liever heeft dat het ontwerp in het materiaal wordt geïntegreerd of niet. We hebben verschillende modellen om uit te kiezen, dit zijn de verschillende kenmerken:

 • Gepersonaliseerd rechthoekig houten kistje: we hebben twee modellen in twee verschillende maten, zodat u het model kunt kiezen dat het beste bij u past. Achterop het kistjezitten de scharnieren voor het te openen en te sluiten. De ene heeft een tweedelige metalen sluiting en de andere een zeer elegante haaksluiting.
 • Gepersonaliseerd vierkant houten kistje: is ons enige vierkante model en tevens het kleinste. Het heeft scharnieren aan de achterkant, waardoor het kistje open en sluit, voor een betere bescherming van de inhoud.

Het kistje kan op 2 manieren gepersonaliseerd worden: met uw favoriete foto, tekst en ontwerp; of met onze vooraf ontworpen sjablonen, u hoeft dan slechts enkele gegevens aan te passen. Kijk hoe gemakkelijk het is! Een gepersonaliseerd houten kistje is heel eenvoudig met onze editor, omdat het erg intuïtief is.

Wat kunt u doen met het houten kistje?

We zijn er zeker van dat als u heel veel toepassingen voor het kistje heeft bedacht. Maar als u nog geen idee heeft waarvoor ze te gebruiken, geven wij hier enkele ideeën voor het gebruik van het kistje:

 • Maak er een juwelenkistje van: gebruik het houten kistje voor juwelen en bewaar hierin al uw armbanden, ringen, kettingen en horloges. U kunt ook verschillende formaten kistjes combineren om zo in elk kistjes een bepaald sieraad te bewaren.
 • Geef een cadeau op een speciale manier: de typische tasjes en dooosjes zijn niet origineel. Kies ons houten kistje om een cadeau te geven en verras deze persoon met een originele verpakking. Het enige wat u hoeft te doen is een mooi ontwerp te maken om het een anders te hebben.
 • Een decoratief element: U kunt de houten kistjes plaatsen waar u maar wilt: in de ingang (om sleutels op te bergen), op planken, tafels of nachtkastje om uw spullen te bewaren. Kies een mooi ontwerp, afhankelijk van de omgeving waar u het wilt plaatsen en het zal perfect zijn.
Labels van Houten kistje