Minipuzzel bedrukken en maken

puzzel
€ 16,95
Kwantumkortingen

Details
 • Afmetingen: 15,5 cm (Breedte) x 10,5 cm (hoogte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Aantal stuks: 150. Materiaal: karton. Dikte van de stukjes: 1,75 mm.
 • Elk stukje meet 1x1 cm. (ongeveer).
 • Alle stukken zijn verschillend van vorm.
 • Wordt gedemonteerd geleverd in een glazen reageerbuis met de foto van de puzzel als model om in elkaar te zetten.
 • ID: #16537
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde micropuzzels

Te personaliseren puzzels zijn een origineel en uniek product. Perfect voor allerlei gelegenheden, of het nu gaat om jubilea, verjaardagen, huwelijken, doopsels, communies, of zelfs specifieke dagen zoals Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag of Kerstmis. Het zijn geschenken die misschien klassiek lijken, maar ze vallen altijd in de smaak, met jouw gepersonaliseerde puzzel ben je er zeker van dat het goed zit.

Op onze website vind je de leukste puzzels, maar deze heeft een bijzondere extra charme en dat is dat het een gepersonaliseerde micropuzzel is. Een puzzel die een uitdaging vormt voor de dappersten. Het bestaat uit 150 stukjes, ongeveer 1 cm breed x 1 cm hoog en alle stukjes zijn verschillend van vorm. De puzzel is gemaakt van karton. De totale afmeting van de puzzel is 10'5x15'5 cm. Als je op zoek bent naar een unieke en leuke puzzel voor jezelf of om cadeau te geven, dan is dit de optie die je zoekt.

Je kunt het vanaf nul personaliseren, ontwerpen met foto's, afbeeldingen of tekst maken. Je ontvangt je nieuwe micropuzzel in een super originele reageerbuis, die voorzien is van een sticker met het ontwerp dat jij gekozen heeft, om je te helpen de puzzel gemakkelijker in elkaar te zetten.

Met puzzels zouden we kunnen zeggen dat we emoties weggeven. Er zijn veel originele manieren om iemand te verrassen en met gepersonaliseerde producten kun je ervoor zorgen dat dit geschenk hun hart raakt, omdat het speciaal is ontworpen voor de persoon die het zal ontvangen.

Micro puzzels met foto gepersonaliseerd

Maak je perfecte gepersonaliseerde micro puzzel

In deze rubriek vind je een heleboel ontwerpen die door en voor je zijn gemaakt, zodat het heel gemakkelijk is om de nieuwe micropuzzel een persoonlijk tintje te geven, of het nu voor jezelf is of voor die speciale persoon aan wie je hem wilt geven. Met dit gepersonaliseerde geschenk zul je zeker de persoon verrassen die je in gedachten hebt.

Je kunt ze personaliseren met een mooie en ontroerende zin, of misschien geef je de voorkeur aan een grappige zin of een speciale foto of afbeelding. Een wereld van personalisatie gaat voor je open, met onze online editor, zodat je de perfecte miniatuurpuzzel op maat kunt maken.

Als je geen ontwerp vindt dat past bij wat je in gedachten had, maak je dan geen zorgen. Je kunt je ontwerp namelijk ook van de grond af creëren. De ontwerpen die je maakt hebben een speciale toegevoegde waarde en het mooiste is dat geen twee kartonnen minipuzzels precies hetzelfde zullen zijn, wat het nog idealer maakt.

Je vrienden en familie zullen zich nog specialer voelen wanneer ze dit prachtige, door jou gemaakte geschenk ontvangen. Een micro puzzel personaliseren is heel eenvoudig. In een paar klikken worden je foto's een uniek en exclusief geschenk. Het is niet langer gewoon een product met afbeeldingen, het wordt een geschenk vol emoties en herinneringen. Maak jouw originele en unieke gepersonaliseerde puzzel op een snelle en eenvoudige manier om je dierbaren te verrassen.

Geef een minipuzzel als geschenk

Puzzels zijn een perfect geschenk voor elke gelegenheid, maar voor het geval je wat inspiratie nodig hebt, vind je hier enkele mogelijkheden om je te helpen de puzzels te kiezen die het best bij je behoeften passen.

Gepersonaliseerde minipuzzel met afbeelding naar keuze
 • Micropuzzel als relatiegeschenk voor een bedrijf. Heb je een evenement in je bedrijf of ga je jouw eigen bedrijf openen en wil je jouw gasten verrassen? Met dit originele geschenk laat je niemand onverschillig; een micropuzzel met je bedrijfslogo zal zeker alle aanwezigen op het evenement verrassen.
 • Micro puzzel met boodschap. Wil je iemand speciaal nieuws geven en dat op een originele manier doen? Nu kun je de zin die je wilt in je ontwerp schrijven en degenen die het zullen ontvangen zullen de puzzel in elkaar moeten zetten om het te kunnen raden. Denk je niet dat het een superleuk idee is? Bijvoorbeeld een zin als "Wij worden vader!" of "Gefeliciteerd, jullie worden grootouders!". Bedenk een zin die je leuk vindt en zet die op je nieuwe miniatuurpuzzel.
 • Minipuzzels met foto's. Foto's zijn altijd een succes en fotocadeaus nog meer. Kies een foto met een speciale betekenis en upload hem naar onze editor om jouw nieuwe minifotopuzzel te maken. Een emotioneel en uniek souvenir dat niemand onverschillig zal laten.
 • Jouw huwelijksuitnodiging in een minipuzzel. Wil je een originele huwelijksuitnodiging maken? Je kunt het ontwerp van je huwelijksuitnodiging uploaden en er een gepersonaliseerde minipuzzel van maken. Jullie gasten zullen het zich voor altijd herinneren.

Nu hoef je alleen nog maar te bedenken hoe je de puzzel wilt personaliseren en waarvoor of aan wie je het cadeau wilt geven. Laat je fantasie de vrije loop en wij zorgen voor de rest.