Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Oorkonde bedrukken en maken

oorkonde
24,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 5 uren 7 minuten.

Details
  • Afmetingen: 19 cm (Breedte) x 23 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Gepersonaliseerde oorkonde van aluminium.
  • In mahoniehouten frame met steunvoet.
  • Geleverd in een elegante map (250x210x35 cm) met magneetsluiting.
  • ID: #696
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde oorkonde

Speciale gelegenheden verdienen de mooiste cadeaus. Deze elegante gepersonaliseerde oorkonde, is een ideaal cadeau voor gepensioneerden, als bedankje of als trofee. Het is gemaakt met een mooie mahoniehouten lijst en het heeft een steunvoet, zodat u het op de plank, tafel of waar u maar wilt kunt neerzetten. Het kan horizontaal of verticaal worden geplaatst.

De plaat is gemaakt van aluminium en kan worden ontworpen met de foto, tekst, naam of datum die u wilt. Deze plaat is degene die aan de lijst komt. Het heeft een geweldige kwaliteit en een ongelooflijke afwerking. Dit alles maakt deze gepersonaliseerde plaat tot een onfeilbaar detail bij de meest bijzondere gelegenheden.

Het wordt geleverd in een prachtige luxe koffer, met een magneetsluiting, voor een betere presentatie en bescherming. Binnenin wordt het beschermd door noppenfolie en een beschermende laag polyester.

Oorkonde voor pensionering

De oorkonde is meestal het meest voorkomende cadeau als iemand met pensioen gaat. Pensioen is een belangrijk moment in ieders leven en dit is de dag waarop al uw collega's hun respect betuigen en afscheid van u nemen, het is echt emotioneel en bijzonder. Die dag kan niet zonder een speciaal cadeau, en de meest klassieke is een gepersonaliseerde oorkonde waarmee het werk dat gedurende zoveel jaren is gedaan erkent wordt.

Oorkonde 50 jarig huwelijk

Een andere gebeurtenis waarbij het traditioneel is om dit soort cadeaus te geven is de viering van de 50 jarig huwelijk van een echtpaar. Het betekent een leven lang delen en samenleven, dus het eren van het bruidspaar met een oorkonde voor een Gouden bruiloft is net zo bijzonder als de huwelijksdag zelf.

Als herdenking detail, een eerbetoon, een onderscheiding, een trofee of erkenning, u zult zeker slagen met deze eersteklas mahoniehouten oorkonde.