Buttons bedrukken en maken

button
€ 2,95
Geleverd tussen 19-20 juni met snelle verzending.

Maat
Details
  • Afmetingen: 2,5ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Soort sluiting: naald.
  • Materiaal: metaal.
  • ID: #5041
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Fineersoorten kopen

Maatwerkbladen zijn een zeer economisch en multifunctioneel product. Het zijn de klassieke badges met naalden om op kleding te plaatsen, en worden vaak gevraagd voor vele gelegenheden. Voor evenementen, met het logo van het merk of sponsorbedrijf. Voor bruiloften, met de datum van de bruiloft of een souvenirfoto; of het maken van borden met grappige zinnen om onder de gasten te verdelen. Voor verjaardagen, vooral voor kinderen, kunt u gepersonaliseerde badges maken met de foto of naam van elk kind of alleen van de jarige. U kunt ook badges bestellen voor vrijgezellenfeesten, vindingrijke badges, of met het logo of symbool van muziekgroepen, videospelletjes .... om de wereld uw hobby's te tonen.

Wij hebben verschillende maten badges, zodat u kunt beslissen of u kleine badges ongemerkt (en goedkoop) wilt kopen, of grote badges die opvallen en er van veraf goed uitzien.

Een ander interessant feit is dat we geen minimale bestelling hebben. U kunt slechts 1 fineer bestellen als u dat wenst. In andere online winkels wordt u gedwongen om minimaal 100 eenheden of meer te kopen, maar in ons geval is er geen dergelijke beperking.

Badges voor bruiloften

Een van de meest modieuze toepassingen met gepersonaliseerde badges zijn bruiloften. Het idee is om badges op maat te maken die een grappig en grappig ontwerp hebben, en klein, onder het ontwerp, dat de naam van de bruid en bruidegom en de datum van de bruiloft plaatst.

Op die manier kunt u badges bestellen voor alle soorten typische gasten: voor alleenstaanden, voor gehuwden, voor gescheiden mensen, voor freaks, voor sporters, voor hen die die dag willen flirten, voor neven en nichten..... Maak allerlei grappige freaky badges en leg ze op een kurk, direct na de lunch en voor de dans, zodat elke gast zijn favoriete badge kiest en op zijn revers legt om plezier te hebben tijdens de hele bruiloft.

En niet alleen bruiloften: badges met zinnen worden gebruikt voor meer gelegenheden, bijvoorbeeld voor daden van rechtvaardiging, evenementen, vergaderingen .... met onze online editor kunt u elke zin, bericht of tekst schrijven, maar ook kiezen voor typografie, achtergrondkleur, een klein icoontje, etc....

Andere veelvoorkomende toepassingen zijn verjaardagsfeesten, communiefeesten of doopfeesten, of elke gebeurtenis of handeling.

Enkele afscheidsbadges

Ook de vrijgezellenfeesten en vrijgezellenfeesten zijn een typisch evenement om te vragen om aanpasbare badges, zodat alle vrienden die ze gaan dragen. Het idee is dat de hoofdpersoon van het afscheid een badge draagt met de tekst: "I AM THE HOMESHIP". En de rest van de vrienden, badges met grappige zinnen die verwijzen naar een grap met de toekomstige man of vrouw, of die verwijzen naar deze dag van het afscheid.

Goedkope badges op maat

Een belangrijk feit om te weten is dat we kwantumkortingen hebben. Dit betekent dat hoe meer u bestelt (met hetzelfde ontwerp en dezelfde grootte), hoe goedkoper elke eenheid zal zijn. Dit is ideaal voor afscheid, clubs, dorpsfeesten, of ook voor bedrijven, promotionele badges, reclame-evenementen, enz.

Zonder de mogelijkheid te vergeten om badges voor goedkope bruiloften aan te schaffen, zoals we al eerder hebben uitgelegd.

Hoe maak je badges

Krijg niet ingewikkeld het kopen van een fineermachine en het maken van fineren thuis: als er veel fineersoorten zijn zal je vele uren werken, en meestal zien ze er niet zo goed uit. Ga naar veiligheid en bestel uw badges bij een bedrijf dat al tientallen jaren actief is in de sector van het ontwikkelen, drukken en personaliseren van geschenken.

Om badges te maken hoeft u alleen maar onze eenvoudige online editor in te voeren en het ontwerp naar wens te maken. U kunt een foto, ontwerp of illustratie, een logo, teksten schrijven, van lettertype veranderen, achtergrondkleur kiezen..... er is geen limiet, ontwerp uw badges zoals ze in uw hoofd zitten.

Wij willen dat u authentieke originele badges heeft, sturen u badges die u lijken te spreken en u vertellen dat ik uw badge ben.