Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 28/07/24

Eco pennen bedrukken of graveren

pen
4,95
Geleverd tussen 24-25 juli met snelle verzending. Plaats je bestelling voor 20 uren 8 minuten.

Afwerking
Details
  • Afmetingen: 13,5 cm (hoogte) x 1ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Gepersonaliseerd door gravure op de rechthoekige clip.
  • Combinatie van lichaam van gerecycleerd karton in een natuurlijke kleur, met een punt en drukknop in tarwestok en houten clip.
  • Materialen: Gerecycled karton / Hout / Tarwe riet / Plastic.
  • Blauwe inkt. Drukknopmechanisme.
  • ID: #17207
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Duurzame en ecologische gepersonaliseerde pennen

Op deze pagina vindt u onze verschillende modellen van gepersonaliseerde ecologische pennen, gemaakt van verschillende gerecycleerde en duurzame materialen, zodat u de pen kunt kiezen die het best bij uw behoeften past.

Deze gepersonaliseerde pennen zijn gemaakt met materialen zoals kurk, gerecycleerd karton, tarwestok, bamboe... en andere. Al onze producten zijn ontworpen om het gebruik en de recycling van grondstoffen te bevorderen, waardoor de vervuilende uitstoot bij de productie en het gebruik ervan wordt verminderd. Bovendien kunnen al onze pennen worden gepersonaliseerd op het rechthoekige clipgedeelte, zodat u een uniek en exclusief product kunt creëren dat uw persoonlijkheid of het imago van uw bedrijf weerspiegelt, met een logo, naam, ontwerp, enz.

Wij bieden twee mogelijkheden om de pennen te personaliseren: graveren en directe kleurendruk. Graveren is een techniek waarmee u de clip van de pen met een laser kunt markeren, wat resulteert in een elegant en duurzaam ontwerp. Met directe kleurendruk daarentegen kunnen complexere en kleurrijkere ontwerpen worden afgedrukt, waardoor een opvallend product met een sterke visuele impact ontstaat. De personalisatiemethode wordt op elk model aangegeven.

De perfecte goedkope gepersonaliseerde pennen voor relatiegeschenken

Onze gepersonaliseerde pennen zijn een zeer voordelige optie, en we bieden kwantumkortingen die elke eenheid nog goedkoper maken naarmate u er meer bestelt. Hierdoor zijn ze ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar relatiegeschenken met hun bedrijfslogo of merk, geschenken voor gasten op bruiloften en evenementen, merchandising voor uw bedrijf, beurzen, conferenties en vele andere toepassingen.

Duurzame en ecologische gepersonaliseerde pennen

Pennen met tarwe strostempel

Al onze pennen zijn gestempeld met het "Wheat Straw" zegel, wat aangeeft dat elke pen gedeeltelijk een materiaal bevat dat "tarwestro" wordt genoemd. Tarwestro is het afvalmateriaal dat overblijft na de tarweoogst, en in plaats van te worden weggegooid, wordt het gebruikt om duurzame producten te maken. Door tarwestro als grondstof te gebruiken, wordt de hoeveelheid afval in de landbouw verminderd en wordt voorkomen dat bomen worden gekapt om papier te produceren.

Pennen gemaakt van tarwestro zijn milieuvriendelijk en duurzaam, omdat ze niet alleen gebruik maken van een hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar materiaal, maar ook de hoeveelheid plastic die bij de productie wordt gebruikt, verminderen. Bovendien is tarwestro een sterk en duurzaam materiaal, zodat pennen van tarwestro van hoge kwaliteit zijn.

Het "Wheat Straw" zegel op een pen weerspiegelt ook onze inzet voor duurzaamheid en milieubescherming. Wanneer u pennen met dit zegel koopt, kunt u er zeker van zijn dat u een product koopt dat de planeet en haar natuurlijke hulpbronnen respecteert.